Sousse - hur göra med maten?
Jag har varit i Tunisien och Sousse. Jag hade inte hel pension utan fick bara frukost på hotellet, hade gärna skippat den med. Vi bodde lägenhetshotell, så i efterhand ångrar jag att vi inte tagit med en påse havregryn att koka gröt på varje morgon. Tunisien var varmt och fint det är helt klart en upplevelse!
Men mat kan de inte, frukosten bestod av vittbröd, bakelser, apelsin juice som påminde väldigt mycket om avslagen fanta till färg och smak, mintte otroligt sött. Ricotta ost, lök och tomater. Ägg hade de också, söta cornflakes såg ut som de vi har fst med socker på. Vi fick spendera dagrna vid poolen istället för stranden magen vände sig utochin å då är det bra med toaletter i närheten =)
De billiga turistrestaurangerna som ligger brevid varandra de rekomenderar jag inte de var billigt men ingen god mat som gjorde magen lycklig. Vi var i port el kantoui på en restaurang den var dyr lyxkrog (inte såå dyrt med svenska mått dock) d hade otroligt god mat som min mage accepterade =)