Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Tips & tricks

    Tyvärr inte än, men vi har pratat om Sicilien. av olika skäl har planerade solsemestrar inte känts superaktuella de sista 2-3 åren, men det ska det bli ändring på framöver, så kanske kan det bli i år eller nästa år...

  • anne på grönkulla

    *hejjar på*

    här bär det av till bryssel imorrn bitti, men förmodligen omedelbart vidare till Brügge om vädret o trafiken tillåter!

  • anne på grönkulla

    Nej, vår var det inte, tvärtom mer vargavinter än belgien sett på många år... Men trevligt var det o mycket god mat har vi fått!

  • anne på grönkulla

    Ja, till lunch idag blev det moules frites! Maken var överförtjust! Igår åt vi tomatsoppa till lunch (eller jag gjorde, maken åt pasta tror jag) o på kvällen åt vi italiensk nära Place Luxembourg. På fredan åt vi en sorts flamsk kalops till lunch och så en lammgryta i pannkaka på ett hak i centrala Bryssel som väninnan kände väl till men som jag tyvärr aldrig skulle hitta tillbaks till - superbt gott alltihopa! Men mäktigt, särskilt på fredan blev det på tok för mycket mat, så sen hejdade vi oss lite...

  • anne på grönkulla

    Hörni, om man ska ha en riktigt fin tårta i Stockholm, vart går man då? Att köpa hem alltså. Inte prinsess eller en gelekladdig frukttårta, men fin choklad eller moussetårta kan gå. Förr sålde Gourmandise direkt till kunder, men tydligen inte längre...

  • anne på grönkulla

    Låter klokt, inte snålt, tycker jag - har man 2 likvärdiga alternativ i övrigt så menn väldigt olika i pris är väl valet självklart?

Svar på tråden Tips & tricks