• Nordiskbrud

    Vart drar man gränsen?

    Ja, folk kommer att tycka att ni är "dumma" som inte bjuder vissa Tror tyvärr att det är oundvikligt särskilt om man väljer fritt att ta med vissa kusiner och inte andra tex. MEN det är ändå upp till er att göra valet efter lokal och budget! Känn efter vad som känns rätt och bestäm vart ni drar er gräns så känns det nog inte heller svårt att motivera ert val OM ni ifrågasätts.
    (Finns det möjlighet att dra gränsen vid tex alla äldre släktingar och skippa alla kusiner? Dra gräns för hur mycket ni umgås med vissa kompisar? etc Ni hittar säkert er gräns. Det enda som väl skulle vara tabu är ju att inte bjuda alla äldre släktingar, som mostrar, farbröder etc om en del bjuds.)

  • Nordiskbrud

    Jag förstår dig fullt ut!!!! Men jag skulle bjudit honom. Din mamma har ju tex träffat honom efter bråket och detta kan ju hjälpa er att lösa en ev tvist samt undvika att den tar en ytterligare negativ vändning. Bjud honom så får han chans att ta ställning själv, annars är det ju en väldigt stor markering som ni bör tänka över.
    Ang kusiner så har jag inget bra svar mer än hur vi gjorde. Vi valde att bjuda alla kusiner vilket innebär att mina "små-kussar" (11 och 13 år gamla) får komma och de är överlyckliga Planerar klänningar och skor för fullt. De är ändå så stora att de varit med på likande fester innan och om ni inte planerar ett stort sjöslag så lider de nog inte av att vara med, tror jag. (Vi funderade först på att inte bjuda dem men det kändes fel i hjärtat att inte bjuda dem. Hade varit en helt annan sak om de varit typ 4-5 år).

Svar på tråden Vart drar man gränsen?