• Oupsie

    Vi fortsätter blanda och ge

    Bra trådstart Ore!

    Snaily, du kan ju flytta till ön? Där saltar de inte heller, fast de har inte lika mycket snö heller...

    Har ni free fucks alltså? Hihi, det har inte jag. En gång när vi pratade om det och jag inte komma på någon så slutade det med att maken valde ut några till mig . Antagligen för att han inte skulle känna sig skyldig efter att själv ha räknat upp några kändisar .

    Hej Smint och Lisa.

    Kom det mycket snö i Skåne igår? Då har de säkert "skottat in" vår bil . Grrr

    Själv väntar jag på att maken ska behaga vakna så att vi kan gå och äta lite frukost. Här i London är det småregnigt och grått som vanligt .

  • Oupsie
    nennesjuttioåtta skrev 2010-01-28 09:51:36 följande:
    eller ja, fast jag är dålig på hela fuck-grejen ändå, vad skulle jag göra när jag väl fick tillfälle? Och sen blir jag ju som sagt helt off när jag ens tänker mig dem som fuck-kandidater. Näjjj, ta bort!
    Hihi, ja, och fördomsfulla jag tror också att kändisar säkert får fuck-grejen med en massa människor och har säkert könssjukdomar . Kanske... Könsksjukdomar är osexigt.
  • Oupsie

    Snaily, det hade ju varit skönt att vara mångmiljonär och slippa jobba men de behöver väl din yrkesgrupp även på ön?

  • Oupsie
    nennesjuttioåtta skrev 2010-01-28 09:58:05 följande:
    ouipsiemen eller hur! hey, du luktar gamla räkskal om snoppen och sk a den verkligen vara så där knölig? Fast det kanske är något sorts Hollywood-ideal så let's go.
    Hehe, ja. För det enda de gör i Hollywood är super och kn*llar. Det har jag sett i Entourage... eller nått .
  • Oupsie

    Lappis, men visst är det så. Hur många gånger har man inte sett någon som man tycker ser bra ut, fram tills det att snubben öppnar munnen... Ja, just det, du gillar Entourage. Min man brukar titta på det också. Jag brukar säga att det är som Sex and the City för killar . Jag tycker också att det är underhållande för den delen. Särskilt Ari .

    Snaily, nä, det är väl inte världens bästa arbetsmarknad där. Krya på dig förresten om jag inte sagt det innan.

    Nu har maken vaknat! Ska bli spännande att se vad som erbjuds till frukost. Har inte varit så impad av britternas kokkonst under tidigare besök . Men det verkar vara ett ganska bra hotell så de kanske har bra frukost också.

    Ha det så bra tjejer!

  • Oupsie

    Telis, han var snygg, vad han nu hette, Austen-killen .

    Frukost-rapport: Väl godkänd. Bästa jag någonsin ätit i Storbritannien. De hade till och med en omelett-kock . Fast de har märkligt bacon här, ser mer ut som stekt kassler . Men det var en bra frukost .

    Nu ska vi ta en tur på stan. Resan är nöje för mig och nytta för maken (som vanligt) men idag är han ledig.

    Kul med nya kläder Snorkis .

    Lappis, jag håller med. Det är Ari som är själva behållningen med serien.

    Bye bye .

  • Oupsie

    En trött Oupsie kryper fram från smygläsarhörnet... finns det skumpa kvar? Annars har jag nog en flaska till här någonstans .

    Har läst om era sovproblem och jag är full av beundran att ni orkar. Själv är jag helt slut efter några nätters dålig sömn. Här är det dock inga skrikiga barn utan lite vanlig hederlig ångest och oro som gör det svårt att sova.

    Liten, var det inte du som undrade vad man kunde göra med plommon? Såg det här receptet när jag kollade på allt om mats hemsida: www.alltommat.se/recept/frusen-plommont%C3%A5rta-10381 Kanske är gott?

    PB, då är jag också lika lång, eller lika kort som dig. Jag vägde som du gör nu för ett tag sedan, men jag har gått ner lite sen dess, sen har jag gått upp lite igen efter jul... jag hoppas att soppdieten ger dig en bra kickstart. Tyckte själv att det blev stor skillnad på hur kläder och så satt efter jag kommit under 70-strecket. Huh, måste verkligen ta tag i det där igen.

    Jag får väl erkänna att jag trodde också på myten att man skulle slappna av innan jag började läsa den här tråden. Tror mest att det är på grund av någon man hört och inte reflekterat över för när man tänker på det så inser man ju hur dumt det är. Fast nu, om jag hör någon säga det, så berättar jag gärna att det inte alls funkar så... tror att man ska vara jäkligt ödmjuk innan man ger sig in i barnkarusellen och det kanske inte skadar att veta att det kan krävas mer än ett par försök.

  • Oupsie

    Muggles, vilket kul meddelande du fick från maken . Snygg tapet ni har i vardagsrummet, och det ser jättefint ut med klippan utanför.

    PB, glömde att säga, ni har det så fint. Håller med de andra att det ser ut som ett riktigt sagoslott och vilken söt son du har.

    Tinga, vad kul att du gillar jobbet.

    Sweet, skönt med avklarad presentation.

    Vickan, skönt att Trollet har vänt sig, och du, du kan ju hänga här hela dagarna när du är hemma .

  • Oupsie

    PB, ja, en skön lirare är nog en bra beskrivning av henne. Alltid glad . Jag inboxade dig.

    Koko, tack, jag hoppas också att det går över snart. Men det är väl lätt så att det är under natten som alla tankar snurrar.

    Har hittat ett jobb som jag verkligen verkligen skulle vilja ha. Och jag är liksom nervös för att skriva en ansökan,sjukt jag vet .

    Ea, fru E, kul med husvisning. Synd att det inte blev något av det förra men jag tror att ni snart kommer att hitta det perfekta huset .

    Nenne, jag tror det är att man inte reflekterar över det. Man hör ett påstående sen funderar man inte så mycket på det. Oftast har man ju ingen anledning att ifrågasätta vad andra säger, eller är det bara jag som är lite godtrogen?

  • Oupsie

    Fru E skrev 2010-02-05 14:35:29 följande:


    Koko igen-jag bakar massvis av muffins just nu som jag ska toppa med mangomousse och sedan doppa dem i choklad Är helt speedad efter 3 koppar kaffe och bara frukost i magen
    Oh my god, vad gott det låter!

    Är det chokladmuffins? Kan man få recept? Eller nä, jag skulle ju inte äta sånt. Typiskt...
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge