• Oupsie

    Vi fortsätter blanda och ge

    Lappis, jag blev färdig i somras. Men jag har ju tagit extra tid på mig när jag skrev mitt examensarbete eftersom jag var deprimerad... så det är ganska länge som jag mest stått och stampat känner jag.

    Nu ska jag ta och fylla i en ansökan för utlandsstudier. Känner för att fly landet . Får man inget jobb med denna utbildningen kanske man kan försöka med nästa... :-s.

  • Oupsie

    Lappis, åk och titta på det! Det kan väl inte skada? Och dessutom har i alla fall jag varit med om att hus som ser jättefina ut och som man tycker hade varit helt perfekt, inte alls visar sig vara så bra när man väl kommer dit. Då kan det vara bättre att ha sett det i verkligheten och känna att huset inte var så bra som man trodde än att sitta hemma och känna att det perfekta huset blev sålt till någon annan . Fast det kan ju vara så bra som det ser ut också, det vet man ju inte förren man har sett det... .

    Ja, jag söker det som jag hittar. Och förhoppningsvis så hittar jag väl något till slut, men just nu känns det lite hopplöst.

    Nu måste jag gå. Ha det bra allihopa och kram på er!

  • Oupsie

    Ja Porchez skicka in en bild .

    Oj, vad mycket som händer imorgon . Lycka till allihopa .

    Lappis, vilken tur att ni tittade på huset då . Det har hänt oss flera gånger att vi gått och tittat på något som sett jättebra ut men visat sig inte alls vara så bra i verkligheten. Med bilder så väljer man ju vad som ska visas.

    Huuh, åldersnojja... Jag åldersnojjar som tusan. Inte för att jag egentligen tycker att jag är så gammal, men för att jag inte är speciellt nöjd med vad jag befinner mig i mitt liv idag. På tal om det, igår sökte jag 10 jobb, eller nått. Lite utspritt över landet, ett i närheten av Vänner, och ett, eller två, i närheten av PB, ett, i alla fall samma län, som Vickan, och där bor väl även Snorkis och Porchez? Ett på Snailys ö... Nåja, det lär väl vara några hundramiljoner sökande till de jobben också, så jag lär väl inte få något av dem. Jag har därför även lämnat in ansökan till utlandsstudier. Så att jag vet var jag ska ta vägen när jag flyr landet .

    Åh, Fru E, jag håller alla tummar jag kan för att ni fick ett riktigt guldägg .

    Vänner, ja nu får du gå in här och rapportera duktigt varje dag .

    Vickan, grattis till vagnen. Tjusig ligginsats som ni har fått låna .

    Muggles, nice med löneförhöjning och spännande planer på jobbet. Och det lät skönt att sitta och njuta i solen på sin egen tomt .

    Vårtecken, här tycker jag att snön har smält bort ganska bra och igår lyckades även jag få lite fräknar när jag var ute på hundträning .

    Snaily, vad kul med gästande släkt. Snöskoter har jag aldrig åkt, men så är jag inte så berest när det gäller att ta sig norrut, och här är det alltid, förutom denna vintern, för snålt med snö, men det verkar ganska kul .

    Tror att jag har bakat den där kakan som Nenne lade in recept på, den är god, för god. Och jag får inte äta sånt nu. Ställde mig på vågen idag och nu får jag ta och skärpa till mig *säger till på skarpen*

    Vad var det mer? Oh, Lillebror verkar inte vara allergisk mot mjölk, vad skönt! Och smygläsare, välkommen Cuddly.

    Vilken snabb förlossning Liten . Helt galet. Skönt att Mindre godkände lillebror . Vad är AW-metoden? Eller vad var det den kallades?

    Har säkert missat en massa som vanligt, men jag kommer kanske på det om ett tag...

  • Oupsie

    Kikar in lite snabbt, måste ut med hunden.

    Vaknade med migrän idag och det är först nu jag börjar bli människa igen. Typiskt, hade ju planer för dagen.

    Åh, Snaily, nu håller vi tummarna extra hårt. Så spännande!

    Har fru E och Snaily testdag ungefär samtidigt?

    Nenne, åh, vad roligt att pricken vinkade till sin mamma och pappa .

    Jag har också gissat på flicka för Nenne, men jag har ingen aning . Jag gissade ju fel på Liten, fast jag verkar ha gissat rätt på Snorkis. Det är ju 50/50 så man borde väl ha rätt då och då i alla fall .

    Nu, ut med hunden, ses senare

  • Oupsie

    Hej allihopa,

    Skrev ett jäääättelångt inlägg i tisdagskväll och när jag tryckte posta inlägg så försvann allt! Störigt Och dum som jag var så hade jag inte kopierat det någonstans, ibland trycker ctrl c för säkerhets skull innan jag postar. BT är inte alltid så pålitligt .

    Får väl köra med många korta inlägg istället kanske? Ska försöka komma på vad det var jag skrev om... hm...

    Just det, att lillebror inte verkar vara allergisk mot mjölk, det är ju toppen .

    Hattis, vad kul att se dig här . Fast mindre kul att du inte fått plus än, hoppas att det snart kommer.

    Postar så länge

  • Oupsie

    Liten, det var jag som undrade om vad AW-metoden innebar. Tyckte att det lät som en smart idé. Att det äldre syskonet får känna sig lite delaktig.

    Vickan, den där liggdelen till vagnen verkar känd i hålan då *fniss* . Hur känns det att vara hemma med Trollet? Tänker på hur du nojjade innan du skulle sluta jobbet, och innan du hoppade på tåget över huvud taget? Du verkar väldigt nöjd när du är här inne och skriver i alla fall.

    Tack för era välkomnanden till olika delar av landet . Jag tror inte att jag kommer att få något av jobben. Även här kunde man ha olika sorters utbildning och jag tror inte att min utbildning är den mest optimala i det här fallet. Men man vet ju inte, de kanske vill ha folk med olika bakgrund. Jobben är alltså likadana fast på olika ställen i landet. Tänk vad häftigt att man lär kanna folk lite överallt tack vare den här tråden. Även om det är läskigt att flytta så hade det ju känts lite lättare om man kände någon i närheten av det nya stället .

  • Oupsie

    En stor bamsekram skickade jag till Mugglan i tisdags också men den kom ju inte fram. Hoppas att det blir ett plus snart. Stor kram.

  • Oupsie

    PB, det låter ju lovande med flera ägg . Var det idag som ni åker uppåt? Har nog missat när ni har ÄP.

    Bra sagt av din sambo angående ansökningar förresten. Vi har matats med sådana historier under vår utbildning. Om hur de mest prestigefyllda arbetsplatserna får så många ansökningar så att det första rekryterarna gör är att slänga hälften av ansökningarna i papperskorgen innan de börjar titta på de andra. Alternativt delar upp ansökningarna efter vilket universitet de sökande gått på och tar ut ansökningarna från de universitet som "duger" och därefter slänger de hälften av de ansökningarna utan att titta på dem. Charmigt...

  • Oupsie

    Cicci, det låter jobbigt. Hoppas att de kryar på sig snabbt.

    Ja just det, grattis till vinkande prick i magen Nenne. Och alla tummar hålls här för Fru E, Snaily och PB. Det stod också i mitt inlägg som försvann... inte alls irriterad .

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge