• Tinga

    Vi fortsätter blanda och ge

    Både Piff & Puff har börjat prata en hel del nu. En massa babbel utan mening (för mig och maken ) har det kommit länge, men nu säger de även ganska många riktiga ord. Det är så kul! Dessutom måste det vara jätteskönt för dem att kunna förklara vad de menar, och inte alltid mötas av en oförstående och gissande förälder.

  • Tinga

    Fredagsmorgon, plusgrader, fågelsång och lite solsken - kan det bli bättre?

  • Tinga

    Muggles - Vad mysigt med en prat om livet-kväll. De senaste två veckorna har vi inte pratat mycket alls, för all tid har gått åt till OS-tittande.

  • Tinga

    Liten - Jag är säker på att du också förtjänar en tapperhetsmedalj. Hoppas att ni fyllt er sjukdomskvot innan bebisens ankomst, så att ni kan få vara friska sen. Det blir ju ännu viktigare att orka när man är fyra i familjen. Skickar en krya-på-er-kram!

  • Tinga

    Om det är någon tröst så kom solen av sig här också, men det är iallafall uppehåll och hyfsat ljust väder.

  • Tinga

    Muggles - ja, jag har ju lite av en trumf på hand, eftersom det är företaget som vill att jag ska bli övertidsavlöst. För min del har jag ju ett avtal med övertid som kommer att fortsätta löpa om jag inte skriver på något annat, och det gör jag inte om jag inte får ett bättre (tillräckligt bra) erbjudande. Att jag ska gå ner i lön kan de FETglömma!

  • Tinga

    Nenne - för mig funkade simning med bentag, trots foglossning.

  • Tinga

    Förresten - idag har tråden varit öppen i precis en månad och vi är uppe i nästan 5 000 inlägg. Siktar vi på 15 000 totalt då, eller?

  • Tinga

    Telis - tack! Nä, kavajen är ett urgammalt (hösten 2005, tror jag) inköp på MQ. Marie Philippe har jag för mig att märket heter, fast MQ har inte det längre. Den kavajen är verkligen ett favoritplagg i min garderob; sammetsaktig yta med ett ton i ton-mönster med blommor. Använder ofta den i jobbsammanhang, för den sticker ut så fint bland alla grå och svarta herrkavajer. (Skjortan jag har under är däremot Boomerang. )

  • Tinga

    FruLlan - kul att se dig här igen, men ledsamt att läsa om kissen. Även om ett nytt djur aldrig kan ersätta det gamla hoppas jag att ni hittar en ny trevlig katt att utöka familjen med. Kram!

    Vänner - hur blev pizzan? Uppdagades ditt misstag? Vilken lycka att få till en löneförhandling så bra som du uppenbarligen lyckades med. Jag är ju redan anställd i företaget, så det är nog svårt att få upp lönen särskilt mycket, men jag kan ju som sagt vägra att skriva på ett avtal med övertidsavlösning.

    porchez - förstår att du blev ledsen över kompisarnas agerande. Hoppas att ni fick en trevlig kväll tillsammans igår ändå.

    Lappis - vad trist att restaurangbesöket inte levde upp till förväntningarna. Förvisso är det ju större risk att det händer när förväntningarna är höga, men samtidigt finns det ju en anledning till höga förväntningar.

    BS - usch, vad trist med RS! Hoppas att lilla Astrid snart kryat på sig igen. Kram!

    Snaily - lycka till på VUL!

    Här har vi haft en riktigt social helg med spelkväll igår kväll och träff med nyföding idag. Vi var inte i säng förrän kl. 2 inatt, så det var så lagom roligt när Puff drog igång redan kl. 6 imorse. Den senaste veckan har han vaknat mycket tidigare än vanligt (sover ofta till 7.30-8-tiden annars), men antar att det hänger ihop med att det är mycket på gång i hans lilla huvud just nu, med talet som utvecklas i raketfart. Hoppas dock att han snart återgår till sina normala morgonvanor.

    Idag har Piff blivit klippt för första gången, och han blev så fin. Han har haft en massa "lurv" i nacken ganska länge nu, men en kompis som är frisör fick klippa honom idag. Nu har han en fin pojkfrisyr, med kort nacke och kort kring öronen.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge