• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    Annars var 19 juni ett datum jag fått ok från brorsan men jag tycker det känns så nära Midsommar. Fast det kanske inte spelar någon roll?

  • Lapinette

    I know! Jag bråttas med marathon eller Kronprinsessans bröllop. Det är de datumförslag jag fick av min brorsa ... han har sin son varannan vecka.

  • Lapinette

    Så jag stavar!!!! Brottas med Å! Vad hemskt!

  • Lapinette

    snaily - ahhhhh... redan två veckor!!! Shit, vad SPÄNNANDE!!!! Jag hade testat i helgen ... men du kanske inte jobbar imorgon?

    PB - härligt, härligt!!!!!!

  • Lapinette

    Vickan - säpogubbarna är jag inte orolig för mest att de stänger av Odengatan när det är marathon dvs ingen kan parkera utanför oss. Fast som sagt ... varför ska de ta bilen in?

  • Lapinette

    AM - hatar Clearblues reklam på tv!!!! Den får mig faktiskt att må skit varje gång den kommer.

  • Lapinette

    Hattis ? trist med tant men jag joinar dig på den punkten. Vi får ta skiten så IVF-tjejerna kan få sina plus istället . Gällande tema så skulle jag nog då välja prinsessbröllop istället för maraton.

    Kokisen ? usch för råttunge under soffan men vad härligt att du ska åka upp till snaily. När är det du åker?

    Snaily - har du testat???!

    Ore ? du verkar ha shoppat loss rejält!

    Vänner ? åter igen, grattis till lillprinsen!

    Ego ? tre ?onda? saker ? denna halsbränna plus pyttefeber som inte vill ge med sig . Jobbar hemifrån idag igen dvs jag har inte varit på jobbet på 1 vecka! Sen så kom tanten smygandes igår, dripp, dripp hela dagen men i natt slog hon till. Och sist men inte minst så ?försvann? alla mina foton från det fotoalbumet på 42 sidor som jag precis blev klar med i förgår à la Kalifornia. Skulle skicka iväg det igår för framkallning och när jag gick in var texten kvar men bilderna borta :-8. Började t o m gråta för jag har ägnat xx antal timmar till att lägga in dessa foton, skriva text och fixa till det. F???????an, vad trött jag blir! Maken ska idag titta och se om han kan hitta det ?tekniska? felet.

  • Lapinette

    MSW - ja, det är jäkligt skönt att jag kan jobba hemifrån fast och livet är inte såååå hemskt . Blir bara lite "tung" i sinnet första dagen vid mens och när jag inte får träna.

    Vad är det för köpstopp?

  • Lapinette

    snaily - jag känner så positiva vibbar så jag tror och hoppas att det inte kommer att bli något fall alls men visst jag förstår dig. Usch och fy, vad jag föll hårt första gången. Andra gången och vid vårt första FET var fallen inte lika hemska och så kom nådastöten tredje och sista IVF'n med utomkvedes och allt. Usch, håller alla tummar och tår!!!!

  • Lapinette

    MSW - låter förnuftigt men inget jag tror vi skulle klara av om även restaurangbesök innebär köpstopp. Vi äter ute minst en gång i veckan. ´

    snaily - tyvärr är jag inte ett dugg synskt och har fått erfara att de som har haft massor med känningar efter IVF har fått minus medan de som absolut trott att allt gått fanders har fått plus. Tror inte att det finns någon logik i det här spelet. Men det finns en sak som gör mig jättepositiv när det gäller dig... du har ännu inte sett någon tant!!!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge