• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    muggles - helt rätt!!!

  • Lapinette

    snaily - sen är det ju skönt att kokisen vet vad du går igenom. Om, utifall något trist skulle hända i helgen så kommer hon att vara ett bra stöd. MEN ... som sagt var, jag har positiva vibbar !

  • Lapinette

    Tinga - ja, så jäkla frustrerande eftersom jag var klar! Maken och jag satt och korrekturläste i förgår kväll och nu är i princip allt borta!

  • Lapinette

    Programmet eller min dator har fått en knäpp! Maken har hittat själva kodningen och ser där att den döper om varje bild till någon som inte existerar ... skriver vi där in rätt "nummer" på bilden så dyker den upp ... men snacka om jobb att sitta och härleda varje foto! Det rör sig om ca 200 foton! Maken har nu laddat ned detta på sin dator och ska kolla idag om det finns något enklare sätt att fixa till detta.

    Har gjort 3 album förut och aldrig haft något problem men detta är mycket större än de tidigare och detta försvann ju tyvärr när jag gjorde de sista två sidorna i albumet.

  • Lapinette

    Ja, jag undrar också hur det går för EA!

    snaily - jag fick alltid min mens tidigare än vanligt vid IVF förutom (there is always a BUT) vid sista FET då jag inte ens tog proggisar ... då lurade hon mig totalt och jag minns att jag t o m viskade till maken (svärmor var här ... som alltid när jag ruvar) "jag är gravid"! Tänk att man inte ens då, på det femte försöket, är så pass luttrad att man vet att vad som helst kan hända . MEN som sagt, jag fick annars alltid min blödning på typ dag 12. Tror detsamma gällde för nennelainen men så finns det även dem som måste sluta med proggisarna och sedan vänta i några dagar innan den kommer. Som sagt, allt är möjligt!

  • Lapinette

    Linnégatan 89 ... bara några nummer från mitt jobb ... fast jag sitter ju hemma. Är det bara att trava dit eller måste man ha inbjudan (om jag nu går till jobbet imorgon så kan jag ju alltid "titta" förbi).

  • Lapinette

    AM - kommer inte att skynda eftersom jag inte sitter på jobbet idag men vi får se om jag tar med mig kollega imorgon på lunchen och går dit. Tack för tipset!

    mugglan - jag gick dit själv och tog aldrig något smärtstillande (för det hade ingen sagt åt mig) och jag tyckte det var mycket obehagligt. Det kändes som jag skulle spricka och precis när jag skulle säga åt dem att jag inte stod ut längre så var det klart. Men jag vet att de flesta knappt känner någonting så det kommer säkert att vara "piece of cake".

  • Lapinette

    Har nu pratat med socdamen och fått veta att vi är nummer 2 i kön. Har för mig att hon sa att det var ca 4 par före oss när jag ringde i december ... vilket borde innebära att de har startat upp ett nytt par varje månad ... och då borde det vara vår tur i maj MEN som vanligt ville hon inte ge några tidsaspekter och jag ville inte pusha henne ... f'n man måste ju försöka visa att man är intresserad och engagerad men samtidigt inte bli ovän med dem.

  • Lapinette

    AM - ask me! Jag som tittat på hus sen vi flyttade in i vår lägenhet!

    Jag har fått info om att de MÅSTE starta hemutredningen inom 6 månader ANNARS!... ja, det där annars måste jag kolla upp. Så vi har verkligen fått vänta i det längsta ... och väntar ju fortfarande.

    När utredningen är klar och alla andra papper så som läkarintyg mm så är det dags att ta kontakt med AC och bestämma land. När väl det är gjort så kommer vi att stå i kö för bestämt land och beroende på hur lång kön den är så är det dags att vänta igen.

  • Lapinette

    Och när vi väl fått skicka iväg papprena till det landet så är det dags att vänta igen ... på barnbesked. Som sagt, när man ska adoptera måste man ha tålamod, tålamod och så lite mer tålamod.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge