• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    EA - skickar massor med kramar ... been there, done that! Jag tror jag förstår hur du mår men du ska veta att det är så många som lyckas på den andra eller tredje försöket så ett försök säger ingenting! Snälla kom in hit och berätta hur du mår, hur du fick veta det etc. Göm dig inte! Tråden är till för både glada och jag skulle nog vilja säga främst sorliga besked. Själv har jag alltid behövt alla vänner här inne som mest när det varit motgångar.

  • Lapinette

    Telis - min bror hade kolik samt en pappa som aldrig var hemma (elitgymnast). Har hört historien om när mamma ringde mormor och sa åt henne att komma för annars skulle hon slänga ut ungen i en snödriva.

  • Lapinette

    Här blev det familjelunch på Prinsen. Första och sista gången då vi fick vänta för länge och servitören var fransk! och nonchalant. Sen shoppade vi nya, superhärliga kuddar till sängen (någon som varit inne i den superhärliga och nya affären Gertrude vid Norrmalmstorg?) och var självfallet uppe hos Leksaksborgen och inhandlade presenter till brorsbarnen. Det blev duplo till killen och en bok med en multicolorpenna och klistermärken till tjejen. Ska även köpa chokladkaniner i Belgien/Frankrike. Hittade dock inget till oss själva. Jag ville ha någon vårlik rosa topp men det var inget som föll mig i smaken. Hittade bara en superläcker grön klänning på Boss. Ingen som vill bjuda mig på bröllop? så jag har en anledning att köpa den .

    AM - vad skönt att festen blev lyckad!

    Cicci - trist med en så painful bihåleinflammation. Min var en piece of a cake. Kände mest av den då jag blev svullen under och bredvid ögat och så lite lätt huvudvärk men så fort jag började knapra piller mådde jag bättre . Krya på dig!

    Sen vi kom hem från stan så har vi ätit oxfilé med haricotvert rullade i bacon och rödlök. Druckit ett gott vin från Duoro (Portugal) och sett halva Benjamin Button. Ska väl masa mig till soffan och se resten av filmen.

  • Lapinette

    AM - ett origamiset på franska låter ju som en superbra kombin av två underbara länder ! På tal om det så har jag pratat med pappsen idag. Så skönt att ha en tät kontakt sen han var här i september.

    Så du var i mina kvarter medan jag och maken promenerade runt i dina.

    Nej, dags att knyta sig snart. I natt får man ju inte sova lika mycket.

  • Lapinette

    pb - första gången vi gjorde IVF sa de inget speciellt när vi fick tillbaka embryot men andra gången fick vi höra att det var en tio-poängare. Har sedan lästa rapporterna ... bad om dem då min akup ville veta och då fått veta att det även var en tio-poängare första gången. Minns dock inte procentsatsen men tror att den legat runt 30 % (troligen åldern som spelat in).

    Fru E - som jag sa tidigare, här inne får man vara egoistiskt, ledsen och allt annat. Kram på dig!

    Ego - fick iväg fotoalbumet idag. Maken och jag gjorde det med gemensam kraft. Tog ungefär 1,5-2 timmar att koda om så att alla foton dök upp igen och sen gjorde jag de sista ändringarna som aldrig sparats (av någon konstig anledning). Pust! 72 sidor!

  • Lapinette

    MSW - härligt att det löst sig med CSN!

    nennelainen - såg verkligen superhärligt ut på Borgafjället! När ditt sms trillade in blev jag först lite orolig att något hade hänt. Inte skrämmas så där!

    Fick massor med nyttigt gjort i helgen. Dammade bl a av vår bil igår (som stått sen i mitten av december). Var ute och provåkte och hälsade på min mamma (som blev jätteglad). Skönt att ha den när vi ska åka från Skavsta på fredag morgon.

  • Lapinette

    Tinga - låter som en toppendag! Hoppas medlandet med dagis löser sig för usch, hur länge ska detta fortsätta (matproblemet)?!!

  • Lapinette

    mugglan - lycka till!!! Som jag även skrev på FB är avis gällande trädgården! Jag vet att det finns en slumrande trädgårdsintresse hos mig. Brukar ibland krafsa och fixa lite när vi är på landet.

  • Lapinette

    Telis - det är därför alla adopterade är skadade för livet!

  • Lapinette

    Jag har ju inga barn men själv tycker jag det låter absurt att man ska vara tillsammans med barnet dygnet om tills de har fyllt 3 år. Hur går det för barnen i andra länder där man inte tillåts (eller rent ekonomiskt inte kan) vara mammaaledig de första året? Tror det hela handlar om att man lämnar barnet till någon som den känner och har tillit till (så som i ert fall svärmor som har varit hos Televinken flera gånger).

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge