• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    pb - och när Rachel gör IVF och de ska adoptera!!! Såg den serien för en så där 20 år sedan men ville se den igen så jag köpte hela boxen (alla 5 avsnitten) och hoppades att maken även skulle uppskatta den. Den kändes fortfarande träffande och lika bra .

  • Lapinette

    The wire kräver lite tid (något Sweet påpekade för mig också) men nu när vi är inne i den (har sett de två första säsongerna) så vill vi självfallet se mer och mer. Kommer att köpa säsong tre när vi känner att vi har tid för lite tv-tittande igen.

  • Lapinette

    Greys och du kommer att gråta pb! Jag tror jag gråter vid varje avsnitt.

  • Lapinette

    Märks det att jag går loss på serier!

  • Lapinette

    Blåser det inte jämt på Öland?!

  • Lapinette

    Mrs B - har inte läst hela historien men förstått att det blivit något bråk om påskfirandet som helt plötsligt lämpats över på er. Trist!

  • Lapinette

    Den ska ligga inne i Växjö. Typ krypavstånd från Stadshotellet om jag förstod det rätt .

  • Lapinette

    Morning girls,

    sover ni fortfarande? Sitter på jobbet efter en mysig kväll igår med träning och musslor med väninna och maken. En skön start på veckan. Önskar bara min jäkla förkylning kunde ge med sig. Mår skit på mornar och nätter men superbra på eftermiddagar, kvällar. Svår kombo för det innebär ju att jag kör gärnet när jag mår bra och troligen aldrig blir bättre.

    Cicci - mitt problem är att jag inte kan köra på med en nypa salt. Startar jag ett projekt så är det till 100 %. Jag skulle kunna gå dit och visa upp mig .. no pb's! men om det sedan leder till att jag ska ta den medicinen och inte göra si och så ... då är jag klart inne i det där jäkla ekorrhjulet igen som jag ändå har lyckats komma ut ifrån ... efter 3 år. Jag orkar inte det! Men visst visa härligheten och sen inget mer ... fine for me.

    Hattis - sommarsemester! Planerad och flygbiljetter bokade . För här blir det inga barn! Dock verkar det som en av makens bästa kompisar ska gifta sig mitt i samma veva. Maken har fått kryptiska sms från honom. Tyvärr kan vi inte omboka eller avboka biljetterna så antingen får vi hoppas att kompisen kan gifta sig en annan vecka eller så får vi tänka om vår semester .

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge