• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    nenne - skönt att proppen gått!

  • Lapinette

    Passar på att önska alla en HÄRLIGT GLAD PÅSK! och en speciell hälsning till pb och tumhållning som bara den!!!

    Kommer nog inte kika in här förrän på tisdag igen. Ha de!

  • Lapinette

    Tittar in lite snabbt fran svarmors dator dar alla tangenter sitter pa fel stalle. Sa inga langa inlagg fran mig. Ville bara se hur det gar for pb ... och fortsatter halla tummarna.

    Forresten, traffade en smyglasare igar ... Frejis, pa sats. Hon ska borja jobba nu i april.

  • Lapinette

    pb - det har gar ju finfint!

    Sjalv har jag precis varit pa restaurang med sma stolar atit latsas mat samt har blivit serverade av en hoppandes servitor. Har aven suttit och sett Nemo pa franska. Vi kommer definitvt fa var dos av barn den har helgen.

  • Lapinette

    Sover alla? Sjalv vaknade jag av en liten pratglad kille som kom in imorse och skulle visa oss sina djur. Aaaaah, vill ocksa ha en liten!

  • Lapinette

    Gar in for att titta hur det gar for pb och vad ser jag .....NNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJ!!!!!!!!! Fy fasen, vad jag lider med dig. Skickar kramar i massor!

  • Lapinette

    Hoppet om att du ar en laghormononare kvarstar dock.

  • Lapinette

    Skickar nu ocksa massor av kramar till Tinga med familj.

  • Lapinette

    AM - håller tummarna att huset är fint!

    snaily - hoppas det endast innebär en "smärtfri" graviditet. Som Telis skrev så behöver man ju inte känna något.

    Hoppas också på en fin sommar men tyvärr finns det ingen statistik som stöder att en kall vinter ger en varm sommar. Enligt statistik nördarna jag umgås med.

    Och här skiner ÄNTLIGEN solen. Vi såg den även när vi landade i fredag .. men sedan dess har det bara regnat. Ska om några timmar sätta oss i vår fina Mercedes (hyrbil) och bege oss till Bryssel för hemfärd.

    pb - hur mår du, var är du? Skickar stödkramar.

  • Lapinette

    Jösses, med vi åkte hem från svärmor födde Parnassia en dotter. Snabbt jobbat och STORT GRATTIS!!!

    AM - jösses, var det så många som var sugna på sommarhus! Även om ni inte budar så följ budgivningen (om ni kan) så ni vet vart det landar. Kan vara bra att veta om ni ska titta på andra liknande hus i omgivningen.

    Själv har jag fått ett hustips från Telis som jag funderar på men samtidigt så behövs det där en utbyggnad och jag vet inte om vi är redo för det ... inte ens redo för hus riktigt än.

    Idag började en ny artikelserie i SvD om adoption . Den ska noga följas och samtidigt så stod det om adoptioner i DN (har den på jobbet). Att fler är villiga att adoptera äldre barn samt man vänder sig till nya länder då köerna bara blir längre och längre.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge