• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    AM - sen när och varför är du smygläsare!!!!

    mugglan - vet inte om det var mitt samtal men min gamla kontaktdam på Soc sa när jag ringde i förra veckan att det skulle komma en ny dam så jag tänkte och hoppades då att det skulle gå lite snabbare. Hoppas, hoppas, vi får samma kontakt med henne som med den andra ... som från början inte alls pratade engelska men i slutet endast satt och pratade med maken (jag var existerade knappt ).

  • Lapinette

    Telis - jag hoppas, för självfallet så kom språkproblemet dvs vilket språk han pratar upp i vårt korta telefonsamtal. Jag sa att han förstår svenska (vilket är en halvsanning för han förstår inte allt) men helst svarar på engelska (precis som jag gör när det handlar om franska).

    Både jag och maken tänkte ta och damma av boken från adoptionskursen. Samt att jag ska ta i alla dessa artiklar som ligger i en mapp sen kursen.

  • Lapinette

    Kom inte ihåg allt jag skulle kommenterat utan det blir en kortversion.

    MSW - härligt med massage!

    Sweet - vink, vink ... ser ju att du lever eftersom jag emellanåt kollar in din blogg.

    Hattis - maken nämnde äktenskapsförord, vilket det inte alls är ovanligt att man skriver i Frankrike. Hoppas kompisen är klok (inte för att det verkar så ). Gällande resa dit så får vi invänta och se tills de har bestämt datum. Blir det mitt under vår semester så får vi ta ett flyg Venedig - Nice - Venedig eller helt enkelt köra som maken föreslog. Som sagt, vi får se! Om jag vore dem skulle jag lugna ned mig lite och istället gifta mig till hösten.

    Ego - igår åkte adoptionskursboken fram igen. Jag läste två kapitel och tog upp diskussionsfrågorna med maken (som låg och löste Soduko). Tänkte ta ett kapitel per kväll för att uppdatera mig inför mötet.

  • Lapinette

    Parnassia - vi har ett gemensamt språk som inte är någons dvs engelska. Sen vet jag att det är slött av oss att inte prata svenska och även franska för den delen. Vi säger att nu ska vi göra det .. och så flyter vi in på engelskan igen. Språket borde inte vara något hinder utan då har de förmodligen även hakat upp sig på något annat också.

  • Lapinette

    Ore - jag har inte heller sett något! men jag är nog rätt lättlurad, godtrogen.

    AM - såg en tjej med kvast anlända till vårt hus idag. Vi har ju en förskola/dagis på en trappa. Så gulligt! Minns själv när jag travade omkring på landet och sjöng sånger och fick godis. Vad är det för landställe ni ska titta på? Får man tjuvkika?

    nenne - att hjärnan tar semester är helt ok men inte hjärtat!

  • Lapinette

    Vickan - löneförhandla vad är det??!!!

  • Lapinette

    nenne - var tvungen att läsa kokisens inlägg en gång till.

  • Lapinette

    Superfin sommarstuga AM! - KÖP!

    Tinga - så klart du ska ha tapperhetsmedalj!

  • Lapinette

    pb - din stackare!!! Det där med cellerna låter som det jag drabbades av sista gången. Några vilsna celler som hade börjat växa någonstans utanför livmodern.

    Usch, vad trött jag blev efter lunchen! Ska försöka överleva någon timma till sen tror jag att jag drar ut på stan.

  • Lapinette

    Kanske blir det påskäggsjakts för barnen på lördag-söndag? Vi hade det förra året i Strasbourg men i år firar vi hemma hos svärmor ... och där är det faktiskt ändå bättre (hon bor i villa).

    Har skickat maken tre hus som han nu sitter och väljer mellan .

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge