• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    Men jag har suttit och kikat på hus från svärmors dator hela helgen ... så jag är nog redo. Måste bara bearbeta maken lite till.

  • Lapinette

    Tinga - styrkekraaaaaaaaaaaaammmmmmmmm!!!!

  • Lapinette

    pb - låter jobbigt men skönt ändå att ni kan prata om det. Så mycket bättre än att bara gå omkring och försöka tiga ihjäl problem. Förstår känslan av att behöva någon att luta sig emot. Här är det jag som lutar ... maken står stadigt på marken men visst skulle nog han behöva få vara lite svajjig ibland.

    Stickor har jag aldrig haft någon förkärlek för ... fast jag är ju ingen testmänniska överhuvudtaget. Sen är min mens rätt så regelbunden så min filosi har alltid varit att har man bara sex varannan dag den veckan då man har ÄL så sker det förr eller senare ... jooooo men visst dvs om man är "normal" så sker det förr eller senare.

  • Lapinette

    Jösses, åker de hem redan idag ... fast det kanske man brukar göra?!

  • Lapinette

    Tittar in lite sent då jag åter igen är sjuk . Jag mådde toppen igår, tränade, åt middag och sen helt plötsligt när jag satte mig framför tv'n slog det till. Blev helt igensvullen i halsen. Har legat vaken i natt och svettats och haft problem att andas. Jag är ta mig f'n sjuk varannan vecka! Är så trött på skiten.

    Så maken har åkt till Madrid men innan det så tog vi en sväng förbi mitt jobb och hämtade upp min dator så jag slipper vara helt mol alena. Ska nu göra en balja te och lägga mig i sängen och läsa Hypnotisören (som jag undrar om jag har läst förut). För denna gång ska jag nog ta hand om mig och inte sitta och jobba hela dagen trots feber och förkylning.

    Sorry totalt superduperjättemycket ego!

  • Lapinette

    Frysen - no problemas, den är ganska liten och jag lider också (liksom Snorkis) av ordningssinne (lite maniskt ibland).

    nenne - vibratorn i lådan! Själv har jag inga problem att märka upp dem ... har bara en rosa som jag fick av mina kollegor för en massa år sedan.

  • Lapinette

    Behöver inte vibratorer trots åtminstone tre distansförhållanden genom åren.

  • Lapinette

    Annars så fick jag aladåb igår morse och tänkte att vi kunde ha det lite trevligt innan maken drar till Madrid men attans vad sugen jag var igår kväll när halsontet och febern började NOT! Så denna månad kan vi absolut räkna med tant ... fast det räknar jag ju ändå med varje månad så varför skriver jag detta onödiga inlägg?

  • Lapinette

    Snorkis - ja, så är det nog. Satt hemma och jobbade trots att jag var sjuk och gick aldeles för tidigt och tränade MEN ... de senaste dagarna har jag mått riktigt bra så jag var säker på att nu så är det äntligen över. Sa t o m till min kollega igår att nu ska jag komma igång med träningen på allvar igen.

  • Lapinette

    Sorterar inte kryddorna men lägger väl underkläderna i färgkombinationer i byrålådan. Liksom kläderna som hänger på galgar går i färgkombinationer.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge