• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    Oupsie - trist med bråk! Men du gällande Avantar så är du inte så sen ... vi har inte sett den än!

  • Lapinette

    mugglan - kram och hur går det med er utredning? Har ni fått några resultat (något jag kanske missat)?

    ego - funderade precis på de där två husen jag är lite sugen att titta på i helgen. Troligen en mycket dålig idé att flytta det närmast halvåret ... dvs byta stadsdelsnämnd och på så vis börja om utredning hos någon ny. Hmmmm...

  • Lapinette

    MSW - det är skönt att ha få bollen i rullning och börja "jobba" på vårt mål än att bara sitta och vänta.

  • Lapinette

    Vickan - härligt med sol och trädgård. Båda dera lyser med sin frånvaro!

    Men FRRRRRRRRREEEEEEDAG instämmer jag i även om det även för mig känns ganska så diffust då jag varit hemma sen i onsdags och jobbat på halvfart (pga förkylningen).

  • Lapinette

    BS - det var min mammas och pappas seperation som plötsligt fick mig att gråta. Helt sjukt! Tror inte att jag var skrutt på mitt jobb för 10 år sedan och bara gick hem ska påverka vår adoption. Om inte annat så kommer vi se till att den inte påverkar. Bara att det hade varit skönt om det var 5 och inte 10 år för då hade jag inte ens behövt börja förklara mig.

    Fru E - hoppas kroppen är tillbaka till normal cykel. För mig tog det dock ca 3 månader varje gång. Första månaden 28+8 och sen sjönk den med några dagar varje gång.

    Ska nu möta upp maken för lite skumpa !

  • Lapinette

    BS - nej, pappa bodde kvar här tills han fyllde 50 utan det var mer en händelse i och med separationen som fick mig gråtmild. Fast jag har ju aldrig svårt att börja gråta så det lär nog komma fler attacker.

    Och jag lever nätt och jämnt. Att gå till Richard Juhlins champagne bar var ungefär som när man var barn och man fick välja lördagsgodis . Det blev lite väl mycket av det goda och speciellt eftersom vi gick dit på tomma magar och jag hade och är till viss del fortfarande sjuk. Tror vi provade 5 olika champagner MEN inte hela glas. Fast ibland fick vi lite extra eftersom det var min träningskompis man som stod i baren. Trevligt var det! Gick sedan till Moon Cake (som AM brukar tipsa om) och åt middag innan vi lullade hemmåt så det blev inte sent ... bara lite väl mycket för en liten kanin.

  • Lapinette

    BS - komiskt att du nämner att du vill ha en kanin för imorse när jag låg bakis i sängen i halvdvala tänkte jag att den dagen vi har hus och barn så ska vi nog köpa en kanin !

  • Lapinette

    BS - har inte ens tänkt på det där med byte av stadsdelsnämnd och utredning förrän hon nämnde något om det under vårt möte eller om jag läste det någonstans ... nå väl. Vi ska nog ändå kika på två hus imorgon men inte köpa dem .

    Kan tänka mig att Babyland är som IKEA. Man åker dit för att köpa en pryl och kommer hem med tio andra.

  • Lapinette

    Jösses vad vi är slöa idag (jag sov fram till 11.00)! Ska försöka sparka in maken i klädkammaren och kolla om vi har färg så jag kan börja måla garderoberna men han ligger istället och slöläser i sängen. Åhhh, vad skönt det är med slöarhelger hemma ... har ju varit bortrest 2 av de 3 senaste helgerna.

  • Lapinette

    Har försökt att gå in här flera gånger utan att få upp sidan ... men nu verkar det äntligen funka!

    Som sagt, åkte iväg i all hast och tittade på ett renoveringsobjekt och en som skulle behövas byggas ut (för att fylla våra krav) och jag säger bara JÖSSEEEEEESSS!! Vi var då verkligen inte ensamma. Flera kvarter bort stod bilarna parkerade på rad och vi fick åka runt för att hitta någonstans att stå.

    Huset i Stureby låg fint, alldeles för liten tomt och så MASSOR med jobb. Det fanns inte ens värme i huset ... dvs inga element någonstans och badrummet som nyligen renoverades på andra våningen stod utriven då de hade gjort det fel (lutningen). Som sagt, det stod massor med folk överallt och diskuterade vad som behövdes åtgärdas etc innan man kunde flytta in. Ska bli intressant och se budgivningen.
    www.fastighetsbyran.se/Objekt/&pageRefId=37&ObjektID=363705

    Det andra huset skulle man inte behöva fixa så mycket med utan endast bygga till garagae och två sovrum för att få det större men det var inte lika fräscht inuti som det ser ut på fotona. Hörde en äldre man som sa till sin fru att det var synd att de inte gjort jobbet bra. Tomten var insynsskyddad och området älskar jag men nej, maken rynkade på näsan (ja, vi ska inte tala om vad han gjorde vid det första besöket).
    w4.objektdata.se/pregen/248/OBJ25395_1014116248/wp.htm

    Båda husen ligger ca 350 m från t-banan och det är sedan 17 min in till t-centralen (kanske redan skrivit detta). Efteråt åkte vi till mina hemtraket och åt en lunch utomhus på Långbro Värdshus. Satt där och pratade om att nej, kanske ska vi bo kvar för vi har det så bra ... eller kanske en större lägenhet. Hus verkar svårt! (I know, vi har bara börjat titta). Sen kom tanken upp igen (min mamma nämnde det senast igår) om att ta över familjens sommarstuga och bo kvar i lägenhet. Nåja, åkte hem och började med nästa renoveringsjobb här hemma istället.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge