• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    Tinga - neeeej, nu måste det vara slut på elände! Skickar en massa kramar!

  • Lapinette

    snaily - ungefär 45 - 60 minuter härifrån. Jag är uppväxt där och känner mig otroligt tillfreds när jag får vara där ute. Så det är absolut nära och enkelt att åka ut varje helg om man så önskar ... men just nu gör vi inte det eftersom min mamma + sambo mer eller mindre bor där ute på somrarna. Nu blir det mest att åka och hälsa på dem emellanåt.

  • Lapinette

    MSW - visst är det bra för man "landar" lite grann dvs jag är tycker ju att allt ser så himla bra och idylliskt ut men hittills har jag inte sagt wow. Fast å andra sidan vi har inte varit ute och sett de där riktigt fina (och dyra) husen.

  • Lapinette

    BS - hus nr 1 hade inte mycket till tomt och jag vill helst ha ett hus utan insyn (åtminstone där man sitter ute och äter middag). Sen så var som sagt var den stora toaletten fellutad så den var utriven (men skulle åtgärdas), hela utsidan, tak av hus måste fixas, det fanns inga element i huset och det var väldigt tydligt då de hade satt in elektriska element temporärt för visningen. Sedan vill vi ha ett garage och på den tomten kunde vi omöjligt hitta en plats för det ... osv osv. Du skulle ha hört min make när vi åkte därifrån!

    Vickan - någon speciell färg?

  • Lapinette

    Cicci - låter trist med maken men jag hoppas också att han smygläser men desto trevligare med skumpa. Tyvärr var inte jag lika intelligent som dig i fredags när jag hängde i champagnebaren hos Richard Juhlin.

  • Lapinette

    AM - låter som du har haft en toppenhelg i Firenze men kan man ha eller tycka något annat om denna underbara stad?!! Trist med en sjuk Hektor men jag tror absolut han känner igen dig. Han är nog bara lite putt över att du övergett honom i några dagar.

    Cicci - för mig var det nog en kombination av förkylning och dricka massor av champagne på fastande mage. Det var så himla trevligt och stå där i baren och hänga. Hade varit skoj om du också (träffade på två kompisar där ... av en slump) hade dykt upp! Vi har nu fått ett kort som gör att vi kan gå dit fram tills i slutet av maj (min kompis jobbade så hon "råkade" lägga på en månad).

  • Lapinette

    Usch för tandläkare och speciellt för att man måste betala för något som gör ont!!!

    Tinga - vad skönt att det är bättre idag! Usch och fy vad ni hela tiden råkar ut för motgångar. Stor sympatikram och en stor eloge att ni orkar!

    mugglan - hänger inte heller med, är det redan dags för tant?! Hoppas, hoppas att så inte är fallet.

  • Lapinette

    Många "usch" blev det!

    Annars en mycket fin dag här i Stockholm och om någon timme tänkte jag promenera hem (har gett mig själv träningsförbud tills jag verkligen är frisk och där är jag inte riktigt än).

  • Lapinette

    I'm here! Satt bara och uppdaterade lite inför min 30-års fest . De har lagt upp nya menyer på Vasastans Ost.

    Har rivit ur artikelserien om adoption från SvD. Har läst en av tre hittills men ska absolut läsa de andra någon kväll.

    Oj, känner mig lost vad är en Bumbo??!

  • Lapinette

    AM - jag hade lite mailkontakt med dem i förra veckan och då sa dem att det skulle komma nya menyer. Jag tror dock att det fortfarande går att beställa Gira Sole om man ändå vill ha den.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge