Inlägg från: Snorkfröken77 |Visa alla inlägg
  • Snorkfröken77

    Vi fortsätter blanda och ge

    Snaily - Jag säger som muggles, gas är väldigt bra i de här sammanhangen så fis på!

  • Snorkfröken77

    OBS det här inlägget är inget för känsliga!

    Själv hade jag ett bajstrauma natten mellan lördag och söndag i helgen. Vi var ute på lördagkvällen och var på en show med mat, kände redan då att jag behövde bajsa, men det var ju inte riktigt läge för det. När vi väl kom hem så tog jag tag i det då (trode jag!), jag satt först 45 min på toa, fick ropa åt maken att han fick släcka, jag skulle inte komma på en stund (vilket var en lång stund visade sig). När rumpan hade somnat så gav jag upp och stapplade tillbaks till sängen med vidriga magsmärtor men med misslyckats uppdrag, jag låg ner i en halvtimme tror jag, sen tillbaks igen, fungerade inte då heller. Då började jag få småpanik för det var verkligen tvärstopp. Jag gick och la mig igen och lyckades sova två timmar, sen var det upp igen, nya försök som hela tiden misslyckades, med mer och mer smärtor som följd. Kunde knappt gå och kunde inte sitta ner och knappt ligga ner. Maken blev stressad och vi kom överens om att jag borde ringa sjukvårdsupplysningen. Så jag ringde och de var ju coola, de hade väl hört det 1000 gånger förut Blev rekommenderad microlax och fick veta att första apoteket som öppnade skulle öppna 9. Maken bad mig väcka honom halv nio så skulle han åka handla. Så jag låg och vred mig och frustade och sprang på toa tills det var dags att väcka maken. Så han gav sig iväg till storstaden yrvaken och trött i snöfall (han hade ju druckit på lördagskvällen). Kvart i 9 tänkte jag att antingen svimmar jag eller så spyr för så ont har jag, så jag trippade in på toa igen (tänk er små tomtenissesteg) och där tog kroppen totalt över, det var bara att hänga med om man säger så. 5 i nio ringde jag maken och sa att problemet är löst nu, då satt han utanför apoteket och väntade på att de skulle öppna...Herregud, 9 h för att skita, det var verkligen totalvidrigt. Kändes som en liten preview av förlossningen (fast då ko0mmer det ju något finare en bajskotte ut! )...Pratade med en kompis efter det och hon rekommenderade Laktulos, någon som testat det? Jag vill INTE råka ut för det där igen!

  • Snorkfröken77

    September - Jag vet inte vad jag ska skriva mer än att jag hållar alla tummarna jag kan hårt för att det går vägen den här gången!

  • Snorkfröken77

    September - Ja just ja, Loppfrön brukar de kallas va? *skriver ner på inköpslistan*

  • Snorkfröken77

    Parnassia - Som tur var så var det första gången, men som sagt, vill inte vara med om det igen. Har du använt Laktulos? Tar man en slurk varje morgon? Det funkar alltså?

  • Snorkfröken77

    Koko - Hmm, lite ändrade vanor är nog på sin plats då. Dags att ta tag i mörkt bröd igen (har totalt fastnat i vitt bröd igen...) Och jag rör ju jättedåligt på mig. Maken och jag tänkte börja simma, med start idag om vi bara hittar en lämplig badutstyrsel för en oformlig Snorkfröken. Och loppfrön ska jag handla idag!

    Parnassia - Aha, jag hade hoppats på att man kunde ta det typ jämt nu under gravididteten iaf Jag borde väl ha anat att det var för kortvarigt bruk. Jag har både Dulcolax och Microlax hemma nu så jag är beredd om det skulle skita sig igen! (vitsigt va? )

    Telis & Parnassia - Smart att ta det efter förlossning, det ska jag tänka på då, då är det väl skönt ju smididgare det går om man säger så...

    Telis - Hellre fiser jag hela tiden än är med om det där igen

  • Snorkfröken77

    Nu är Loppfrön inköpa och nersvalda Har även köpt en massa grovt bröd! Och på vägen hem från jobbet ska jag försöka hitta en bikini som jag ska plaska runt i ikväll! Nu jävlar ska jag skita!

    Muggles - Noterar att du tog 1 msk, på påsen stod det 1-2 msk, jag två för säkerhets skull och fina kväljningar

    Vickan - Grönt bajs?! Det lät...annorlunda!

  • Snorkfröken77

    Nenne - Det kan du fundera på!

    Muggles - Oh, vilka snabba ryck. Vad skönt! Spännande och se vad proverna utvisar!

  • Snorkfröken77

    PB - Grattis till fin äggskörd!!! Ni håller vi tummarna för att äggen och simmarna trivs riktigt bra ihop

    Något bikinininköp blev det inte. Det var ett helt äventyr att försöka hitta en BH som skulle passa, min gamla referenser gällde inte längre om man säger så...Och hur jag såg ut! Det var första gången jag såg mig själv i underkläderna bakifrån helfigur och jag måste erkänna att den synen hade jag gärna sluppit....Nu ska jag ge mig ut på nätet och raskt beställa hem en baddräkt i svart som jag såg igår. Jag fattar inte hur jag tänkte med bikini, jag måste ha varit helt förvirrad...

  • Snorkfröken77

    Vickan & Telis - Jag säger bara Peltorkåpor med radio! Det kör en kollega till mig med, tycker att det är skitsmart! Då orkar man ju vara med dem utan att gå sönder på kuppen (hans son hade kolik)

    AM - Grattis till lyckad shopping, finnas det någon mer berusande känsla?
    Inget svar från x:et än?

    Håller tummarna hårt för PB!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge