Inlägg från: Snorkfröken77 |Visa alla inlägg
  • Snorkfröken77

    Vi fortsätter blanda och ge

    Åh gud Snaily!!! Här sitter jag med tårar i ögonen, fy fan vad glad jag är för din och makens skull!!!!!

    Jag har haft en absolut överjävlig dag med strul med fakturor för badrummen (de har saltat rejält, har ringt KO-mannen så det kommer bli strid), fick reda på att jag missat OB i ett år (hoppas jag får dem i efterhand), har varit hos banken där den j-a värdeingsmannen hade värdet upp huset med 50 000 efter helrenovering av två badrum strul strul strul!

    Men så fick jag se att du plussat Snaily, och nu känns helt plötsligt denna dag helt fantastisk!!!!

    Än en gång mina största grattiskramar till er båda!

  • Snorkfröken77

    Tinga- Jag tror att just sådana lökar ska ner på hösten, men trådens verkliga trädgårdsexperter får svara bestämt. En liten tanke bara som jag upptäckt är att om man planterar lökar i gräsmattan och lagom när de kommit upp och blommar brukar det vara dags för första gräsklippningen här, och då är det inte så stor vits, men det kanske är annorlunda för er längre söderut?

  • Snorkfröken77

    Grattis September!!! Gud vad skönt

    Fru E - Jag tror inte jag skrivit det, men jag är så ledsen för din skull Roligt med huset iaf, hoppas på att få se många fina bilder från din trädgård framöver!

    PB - Jag har fortfarande lite toalettskräck, hatar när man känner hur det rinner till, då vill jag gärna gå och kika så det är smaskiga flytningar och inte blod. Jag har full förståelse för hur du har det nu. Svarta trosor kanske vore nåt?

  • Snorkfröken77

    Nu har vi fått kallelse till föräldragrupp, skrämde upp maken med historier om att man tittar på film hur bebisar blir till och pratar känslor killar och tjejer för sig. Han såg lätt blek ut Blev sedan tvingad av maken att fråga i min ortstråd på FL vad man egentligen gör och då blev han lugnad. Men det känns jätteskumt hela grejen, än en gång slog det mig att vi kanske ska få barn! Undrar när poletten kommer trilla ner ordentligt egentligen??!! Är jag onormalt trög?!

  • Snorkfröken77

    Lappis - Grattis!!! Äntligen!

    Telis - Frysar som man inte behöver frosta av är jättebra, låter inget mer men det blir avsevärt mindre plats i frysen för varor. Ett tips vi fick när vi skulle köpa frys och kyl var att kolla att det finns en hel svetsad plåt på baksidan, detta gör att inte skåpet slår sig med tiden och börjar läcka kyla = bli mindre effektivt. Vad jag vet då för tre år sen var det bara Electrolux/Husqvarna samt Miele som hade det.

    Muggles - Det jag har läst om täckbark har varit lite tveeggat, det beror nämligen på hur unga plantorna är som ni ska lägga täckbark runt, är det etablerade plantor är det inga problem men är det unga plantor så gör täckbarken att det växer sämre (kommer inte ihåg exakt men det var något med kvävet ) Är det unga plantor skulle jag rekommendera vanligt ogräsrensade tills de tagit sig ordentligt.

    I dag har jag varit på resande fot till metropolen Borås Det var trevligt om än utmattande, jobbigt att kånka på tung bärbar dator. Det borde dock vara min sista resa i det slaget på det här företaget så det kändes lite skönt.

  • Snorkfröken77

    Glad Påsk på er! Jag tyckte jag saknade några stycken av er på Blåkulla i torsdags? Eller gömde ni er bara?

    Nenne - Inte kul med trassel i rören du har min fulla sympati! Loppfröna fungerar kolockrent för mig om jag kommer ihåg att ta dem varje dag.

    Vänner - Oj vilken berättelse! Fick mig att undra vad jag gett mig in på...men är alltid lika imponerad över att ni alla lyckas fixa det så bra, ni är sådana bra förebilder

    AM - Jag är intresserad av klänningarna, betalar gärna för dem samt porto! Inboxa mig vad du vill ha för dem och vilket konto om du vill bli av med dem. Känner på mig att jag kommer älska ha klänning om en så där två månader...

    PB - Tummarna hålls hårt här med! *kram*

    Här har det äntligen vänt förresten, har forfarande eksem och huvudvärk var och varannan dag men illamåendet verkar ha gett sig samt att jag kan äta nästan allt igen, känns ljuvligt. Har ätit godis hela veckan för att kompensera 4 månader utan

  • Snorkfröken77

    Snaily - Jag tror jag började må illa i v 6, var glad så länge du slipper det! Det är klart Ynglet frodas och växer

    PB - Jag tror bestämt du testade för tidigt!!! *kram*

  • Snorkfröken77

    EA - Trist med kortslutning, men skönt att det var makens "order" som orsakade det Är du på g med körkortet nu igen? För visst hade du uppkörningen kvar?

  • Snorkfröken77

    Nu ska jag lägga mig en stund på sängen och vila, var bara tvungen att rensa i min stora rabatt när det var så härligt ute, sitta på huk någon längre stund var ingen bra idé känner jag nu *aj*

  • Snorkfröken77

    Grattis Parnassia!!!! Ska bli spännnade att läsa om sedan

    Tinga - Fy vad jobbigt med Puff *kramar*

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge