• MSW

    Vi fortsätter blanda och ge

    Telis skrev 2010-02-28 19:15:12 följande:
    Jag med! Lycka till på VUL imorgon!
    Och jag!

    Snaily: Hoppas allt ser bra ut på VULet!

    Stackars BS och Astrid! Har dålig koll på vad det innebär med RS och hur allvarligt det är, men har för mig att det KAN bli rätt allvarligt va?

    Snaily igen: Låter som det är riktigt skönt EFTER en sådan promenad!
    Jag har varit på yoga idag, och lyckades äntligen lura med maken till gymmet under tiden!
  • MSW

    Vi har haft sånt härligt väder idag! Riktigt vår väder med uppåt 5-6 plusgrader och tillhörande dropp och porlande från all snö och is som smälter! Snacka vårkänslor! Finns gott om hopp om att det faktiskt blir vår i år också!

  • MSW

    Hej!

    Kikar in innan det är dags att bänka sig framför tvn! Desperat housewifes börjar ikväll!!

    Frullan: Skönt med terapin! 2år låter som lång tid, men det är juh såklart värt det! Vi har bara kört med engångs badbljöjor från ica!

    Fru e: Aha.. DÅ passerade ni inte så nära mig.. Hoppas magen snabbt blir bättre!

    Nenne: Vad det är härligt att läsa om hur glada ni är! Samtidigt fick jag lite tårar i ögonen av att ni behövde kämpa så mycket att du blev så ledsen! (snurrigt, hoppas du förstår hur jag menar).. KRAM!

    Liten: Du har inte märkt något mer? Lycka till ifall det sätter fart rätt vad det är!

    Jag tyckte att det var bra att A var större (såklart) i slutet av perioden jag var hemma, eftersom då var man mer uttråkad av att gå hemma, men då fick man juh ändå mer tillbaka och sällskap av honom än när han var spädis, men då var jag juh inte lika trött på att vara hemma!! Flumigt värre, igen.. Men hoppas ni fattar nått!

    Idag kom A hem med TVÅ rejäla bitmärken på ryggen! En av killarna på dagis som bitit honom! Jävla unge som biter på MIN A!!! Också var det en vikarie när maken hämtade så han visste juh ingenting hur det gått till! Hoppas verkligen att personalen sa till ordentligt!! Sen är det juh så att vissa barn bits och personalen kan inte ha koll hela tiden, men om han ofta bits brukar man väl ha extra koll..? Jaja, i morgon lämnar maken, så det blir inte utfrågning förrän imorn eftermiddag när jag hämtar!

    Fick förresten tillbaka en uppgift från skolan igår, med betyget VG *stolt och nöjd*! Tänk vad jag kan trots att jag mest känt att det varit jobbigt hela våren! Ska försöka komma ihåg det nästa gång skolan känns totalt hopplös!

    Nu ska jag göra mig iordning för soffan och sedan sova!

    Puss och Kram!

  • MSW

    Vinkar förbi på vägen till sängen!

    Roligt med fin besök av Cicci, frejis och att frullan har ållt sig här flera dagar i rad! Och att bs och astrid är hemma igen!!

    Kramar till alla!!!

  • MSW

    Kramar till alla balanserade och obalanserade!! Har dåligt batteri eller något annat knas med tangentbordet så längre än så här blir det inte!

  • MSW

    Godkväll!

    Snaily: Det är juh bra, både med distraktion och att det är aladåbvarning, då händer juh något i magen iaf! Har du fått provsvaret alltså? Och om de tyckte doktorn skulle höra av sig så var det inte heller helt bra då eller?

    Ea: Verkar juh bra med fart på dina ägg!

    PB: Visst började du med spray innan du började få ont i huvudet? Tror du det har med det att göra? Eller har du sluppit det mer sedan?

    Beklagar alla dödsfall!

    Annars kommer jag inte ihåg mer jag tänkt kommentera! Har suttit och skrivit lite på uppgiften om praktiken ikväll! Någon annan kväll orkar/hinner jag juh inte känns det som.. Har också varit nära att gå med på facebook, men sköt det på framtiden! Egentligen "vågar jag vägra facebook".. Men jaja, ikväll blir det inte iaf!
    Måste bara säga en rolig sak A gjorde härom dagen! Sa till maken att jag trodde att om A var på rätt humör skulle han kunna försöka härma varenda ord. Då sa maken "A kan du säga elefantsnabel?" Varpå A pekar ner på sin snopp! Ligger det i generna eller att tycka det är viktigt?

    Nu börjar sängen ropa på mig så smått!

    Godnatt!

  • MSW

    Kikar in igen innan veckan och vardagen börjar! Håller med AM att det är bra att du är så duktig på att kika in här Liten så att vi inte behöver undra! Men vem vet i natt kanske det sätter igång! Stort lycka till när det nu än blir, för jag antar att det är som vanligt lite ont om tid att logga in och skriva! (men försöker iaf läsa allt...)

    Här har det blivit lite allvarsprat för mig och maken i helgen (och inte bara jag som försöker och han bara tramsar bort för att han inte är i samma stämning som jag) och vi kom fram till att det blir nog syskonförsök efter sommaren- augusti/september sådär.. Och jag blev nästan nervös bara av att vi nu är överens om när vi ska börja...

    Nahe, nu ska jag plocka fram kläder och så inför imorn! Och äta glass!

    Kram o :-P

  • MSW

    Grattis September! Håller alla tummar och tår för att det ska gå vägen!!

    Zozo: Hej hej!

    Ja det känns både bra och läskigt att vi pratat om "nästa"!

    Här blir tidig natt, då A tyckte vi skulle vara vaknar mellan 3-5 typ! *zznark* Han har förövrigt också börjat låta i någonslags melodi "Månne månne" har ingen aning om vad det är för sång, eller vad har fått ljuden ifrån! Han har också börjat sätta ihop två ord i mellan åt typ "hej hej mamma" eller momo eller pappa eller vad det kan vara!

    Lycka till med alla ivfer! Klart att det ska gå bra för er alla! Trots krånglande äggstockar osv!

    Godnatt!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge