• MSW

    Vi fortsätter blanda och ge

    Har pratat med försäkringskassan nu, och om inte CSN kan korrigera mitt studiemedel i efterhand så är det kört för min sgi! Dels betyder det juh att jag kommer få ut mycket mindre i sommar än jag räknat med, vilket då leder till att jag behöver ta sju dagar ist för fem/vecka som jag tänkt, och alltså blir av med fler dagar än jag tänkt.. Dessutom är det juh tänkt att jag ska plugga hela tiden tills ev. nästa bebis, och då hinner jag juh inte arbeta upp någon ny sgi heller och får juh då lägsta nivå för alla dagar! Fan vad pissigt! Bara att ha allt hopp till csn, och det känns juh inte så särskilt bra, känns inte som de har så stort förtroende i samhället! Piss piss piss!

  • MSW

    Så har jag brutit ihop, se om jag kan komma igen och tänka att det ändå bara är värdsligt!

  • MSW

    Nu har jag gråtit hos csn, och eftersom perioden jag har sökt studiemedel för inte är slut ännu så ska det gå att ordna, men jag ser inte det förrän imorgon, så innan dess vågar jag inte dra någon helt lättnads suck! Men det verkar finnas hopp om det iaf!

    Nenne: Så härligt med P och prickens puls! Super mysigt!

    Nu är det snart dags för PB att få tillbaka embryot! *håller tummarna hårt*

    Nu ska jag ta upp mat till middagen och se om jag sedan kan lugna ner mig så pass att jag kan få lite plugg gjort, eller om jag tar en dusch ist, det är så mycket man ska hinna med medan A sover!

  • MSW

    Det som jag förmodligen har virrat ihop är nog att jag på 20 v läser 30 poäng, alltså 1½p i veckan.. Fast det borde jag väl kunnat läst mig till.. Men *förhoppningsvis förhoppningsvis* läser det juh sig nu..

  • MSW
    viktualia skrev 2010-03-24 15:33:33 följande:
    Det är då det händer. När maken är hemma så får han ta hand om Trollet... Hm... det låter grymt och jag är väl grym.. men det är ju inte läge att kånka runt på Trollet när man kokar kaffe... eller ha Trollet som sällskap på dass (särskilt inte som jag insett att mina problem med magen behöver behandling.. släpade mig äntligen till Apoteket idag och hoppas att projektet "sköta magen" ska bli mindre plågsamt snart...).AM - grattis till shopping och coola grejor (såg catwalkfilmen)!Snorkis - *asgarv* så illa har det inte blivit än.. men du påminde mig om något nu.. Trollets ljudmässiga omgivning är lite väl stillsam.. ska genast dra på lite hårdrock... FÖR tyst och lugnt är nog inte bra heller...liksom..
    Tycker inte att du är grym! Bättre att han ligger och skriker själv en stund än att han bränner sig på kaffekoket eller ngt annat dumt.. Dessutom bebis nummer två kan man juh inte alls lika mycket ta upp på en gång om de skriker, och det blir juh människor av de också!
    Jag minns att jag någon gång satte A i selen och satte i öronproppar och sen gick jag och gjorde det jag ville/kunde.. Fast då skrek han juh inte för att han var hungrig, utan av någon annan anledning som han nog knappt visste själv, är de hungriga är det juh inte mycket annat än mat som hjälper!
    Telis: Du får försöka hålla koll på att nu snart borde han bli hungrig, och liksom förekomma skriken.. (inte alltid det lättaste dock..)
  • MSW

    Godmorgon!

    Välkommen hem Vänner, skönt att inte förlossningen känns så hemskt nu efteråt! Är det pga foglossningen du har ont och svårt att gå?

    PB: Grattis till ägg till dig och frysen (som såklart inte ska behöva användas)..!

    Här blir det dagis för min lilla plutt idag så då ska jag väl få gjort plugget också, skrev iaf en halv sida igår när han sov..

  • MSW

    Lappis: tråkigt att så mycket går emot! Hoppas maken "Hittar" bilderna, och skönt at du ändå kan jobba hemifrån, så du slipper vara sjukanmäld!

    Har inte hört ngt från CSN ännu.. Men långt kvar av dagen, annars får jag ringa igen..

    Har nu skrivet 1 sida (av 2-3) på plugget, och kört lite fast.. Så nu får det bli té och sätta mig och fixa räkningarna! Idag är förresten vårt köpstopp slut!

    Tack för restaurang tipsen förresten (om jag inte sagt det innan.. Annars tackar jag igen!)

  • MSW

    Lärde mig en sak när jag lämnade plutten på dagis.. Små ben går väldigt långsamt! Tog ca 20 minuter att gå till dagis, och tog 3-4 minuter att gå hem.. Då bar jag ändå honom en liten bit! Fast vi hade inte så bråttom så..

  • MSW

    Vi har haft köpstopp (mat undantaget) i två månader, för att se hur mycket vi skulle spara, och i förlängningen hoppas vi på att bli lite mer eftertänksamma innan vi shoppar.. Tyvärr fick vi elräkning för tre månader ena månaden och därför har vi typ inte sparat något alls.. Har dock skrivit lista vad vi har kommit på att vi behöver.. Jag blev inspirerad av en bok jag läste där hon som skrev hade köpstopp ett helt år.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge