• _koko_

    Vi fortsätter blanda och ge

    liten - Köp hus! Här har det varit 16 grader "varmt" inomhus alldeles för många dagar den här vintern. Vi vågar inte pressa pannan hur mycket som helst heller eftersom den är från 74... Senaste elräkningen var trots det på 8000kr...

  • _koko_

    lappis - Jag äter gärna glass när det är kallt ute, bara jag slipper äta glass ute.

  • _koko_

    Nu är det banne mig lite för orättvist!

    *gråter för muggles och lappis*

  • _koko_

    Liten med Mindre skrev 2010-02-25 12:16:05 följande:


    Ingen av de närmaste vännerna har fött barn. Syster har inte fött barn. Mamma är för blödig och inte stöttande på det sätt som nog behövs.
    Kom ihåg att din make inte har fött barn heller. Skämt åsido kan ju faktiskt någon nära vän eller syster vara ett fantastiskt stöd i en tuff situation utan att ha varit med om samma sak själv. Sen finns det ju doulor också, kanske ditt sjukhus har kontakt med någon? Men vilket jäkla problem att ställas inför, hoppas maken kryar på sig så du slipper ta något sånt beslut!

    Flera kramar till Lappis och Muggles, idag är ingen rolig dag.
  • _koko_

    AM - Har du missat FB-gruppen "1a mars går vi ut och häller varmvatten på snön?" Jag har inte gått med, för jisses vad halt det skulle bli om det är kallt ute då.

    Sällar mig till "kör-försiktigt-kören", var ute en sväng idag i sörjan och det var inte bara roligt. Först tog det en hel evighet att ta sig uppför garageuppfarten och sen fick jag köra jätteförsiktigt hela vägen pga all snömodd. Inte bara roligt med bakhjulsdrift... Men det blev en mysig utflykt med barnen, jag fick till och med handla till middagen (vi ska göra pizza - med OST!!!), så det var klart värt det.

    Jag skulle så gärna vilja följa några bloggar (Lyckas inte ens med nenne och sweet! ), men det är så svårt! Hoppas på bättring när jag börjar jobba igen och får vanliga rutiner.

    muggles - Härligt med gott vin och bra samtal. Man behöver påminna sig själv om hur bra man har det ibland. Kram!

    Ni som skippar bokrean, här kommer ett tips: Köp barnböcker!! Det gör jag varje år, båda till mina egna barn och som presenter (och fina kok- drink- lifestyleböcker brukar också reas och är jättebra gåbortpresenter). Jag ger mig dock inte ut på morgonen för just barnböcker brukar inte gå åt först.

  • _koko_

    Alla vi som fyller runt bokrean är dock rätt trötta på att få bokrea-fynd i present.

    EA - Ha en rolig helg! Och skönt att det redde ut sig med alla sprutor!

  • _koko_

    Ååååh, fruLlan, jag gråter också, igen, när jag läser det du skriver. Stackars, stackars er. Minns när vi lämnade gammkatten hos veterinären, fyyyyy vad jobbigt det var!!! Värst var det när vi skulle åka därifrån dock, vi satt i bilen en lång stund och bara grät, det kändes som att vi övergav honom.

    Så ni planerar redan ny kisse. Vi har ju fortfarande inte kunnat bestämma oss, tycker som du att man ska ha två, men de dör ju bara här.

    Vänner - Gott med pizza! Vi har också ett viktigt pizzadegsrecept men eftersom vi har bakmaskin låter jag den göra degen. Det tar två timmar men det enda jag behöver göra är att baka ut den på plåten, himla smidigt! Eller skrev jag det redan igår? *förvirrad*

    Liten - Dolme mellan benen, och på den ska man flyta???? Hahaha, jag vet vad du menar, men det låter ju som något heeeeelt annat.

    porchez - Jag hade garanterat blivit jätteledsen!!! Tycker inte alls du överreagerar och håller med övriga om att du borde försöka ta upp det och berätta att du blev ledsen.

    BS - Vad trist med förkylning, hoppas det inte blir något allvarligt med astrid. De hade ett RS-inslag på nyheterna häromdagen, men det var inte från stockholm.

    lappis - Trist med restaurangbesöket!! Och kaffe för 70kr är bara oförskämt om du frågar mig... Men det är klart, var det den näst bästa middagen så var det antagligen en hyfsat lyckad kväll ändå.

    snaily - Ska kolla kalendern och återkomma!

    Nu får jag nog ta hand om en ööööhööööhhöööhhhöööö-ande lillebror och snart väcka storebror som har sovit i 2½ timmar... Inte helt kry han heller...

    Till sist vill jag bara svära över plusgraderna eftersom det ska bli kallt igen, det kommer bli GLASHALT på vår garagenedfart när det fryser på och skotta bort allt skulle ta en hel dag...

  • _koko_

    Tjohoo, vilken spänning i slalombacken! Har tittat på melodifestivalen med några kompisar och slog sen över till OS lagom till Myhrers åk, sen blev det nästan lite för spännande.

    Nu ska jag dricka upp min öl och sen krypa i säng! I morgon är ingen vanlig dag nämligen.

    Puss på er!

  • _koko_

    Även jag är ett solsidan-fan, skrattar så jag gråter ibland...

    liten - Idag fyller min sambo år. Sherrysås är förresten löjligt gott till kalkon (varför inte bara steka fileerna i ugnen tillsammans med rotsakerna?)!

    vänner - Har en burk olivolja i badrummet eftersom jag använder det till mig själv ibland, men funderar nu på att köpa en sån där olivoljespray som man väl egentligen ska ha i köket, lär ju fördela den bättre.

    Var lite trött när conny bestämde att det var dags att gå upp halv 7 i morse, och nu efter scones-bakande, tårtfixande och bad är jag nu redo för att ta en tupplur tillsammans med barnen. Lillebror är dock inte helt överens med mig (sambon står just nu och vaggar honom). Får se om lite mer käk gör susen...

    Ikväll blir det pizza igen. Gör dubbel sats eftersom det annars bara går en halv jästpåse, och sen sparar jag hälften av degen i kylen. Godare att äta nygjord pizza än rester.

  • _koko_

    Snabbt inlägg! Båda barnen sover, helt galet!

    Mycket klokt skrivet på sistone, ingen nämnd, ingen glömd!

    Ore, vill också se bilder!

    Pussar till fruLlan, KRYA PÅ ER!

    Håller tummarna för snorkis UL som kanske är klart nu?!

    Nu ska jag gå ner i frysen och hämta upp en rödingfilé ur frysen och sen förbereda fika. Kramar till alllaaaaaa!!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge