• _koko_

    Vi fortsätter blanda och ge

    Åååååååååhhhhh, snigeln, jag sitter här och ryyyser av glädje!!!!!!!!!! Heja snigeläggen och snigelmannens krigare!!

    Medicol och Xylocain tycker jag också borde ingå i varje familjs husapotek.

    AM - Ni är för roliga du och Hektor!

    Hej muggles!!! Stort tack för dansuppvisningen!

  • _koko_

    lappis - Inte jag heller. Det är ett mysigt kuperat område med varierande bebyggnad = jättefint om du frågar mig (som också bor i ett sådant område). Det som drar ner intrycket är ju högdalen som är rätt risigt, men å andra sidan är det rätt bra att bo längs t-banan.

  • _koko_

    Ojojoj, grattis EA!! Vad underbart! Nu är det bara resten kvar, många tummar behövs just nu!! Och EA, oavsett vad som händer sen är du Gravid nu.

    Sköna diskussioner såhär på fredagseftermiddagen och kvällen.
    Orkar dock inte bidra, måste stupa i säng, man vet ju aldrig hur mycket man får sova.
    Har iaf förberett två pajbottnar till morgondagens middag och efterrätten står färdig i frysen. Skönt, då kan jag bruncha i lugn och ro i morgon!

    Puss å Kram till alla och sov gott!

  • _koko_

    Men vänta nu, det var ju en stackars smygläsare som presenterade sig enligt konstens alla regler för ett antal sidor sedan och knappt blev välkomnad!! Så Välkommen danicalifornia (sidan 646 om någon vill bläddra tillbaka )!

  • _koko_

    Stort tack för igår tjejer, urmysigt! Så tråkigt att jag behövde gå, men för en gångs skull hann jag hem i tid. Kvällen blev väldigt rolig med många barn och god mat, melodifestival och sen två mycket uppskattade uppträdanden.

    Jag gick förbi nya åhlens på vägen hem, och det såg ju väldigt snyggt ut utifrån iaf.

    Liten - Wow!

    september - Det finns "tvättad" sandlådesand i säckar på de flesta byggmarknader eller till och med Toys R Us, men det är BETYDLIGT dyrare än att köpa på ett stenhuggeri. Vi har köpt vår sand på Molnästra Gård: www.molnsatra.se/sortiment/jord,-grus--sand/sandlaada/sandlaadesand-0-2.aspx

    Nu ska jag gå och lägga mig. Ja, det är löjligt, men jag är så sjukt trött just nu att jag måste. Det blev rätt sent igår men inte sov barnen längre för det, och sen har vi varit hos mina föräldrar hela dagen så jag har fått avlastning men ingen sömn.

    Kram på er!

  • _koko_

    Tinga - Ah, 10 minuter hem, då förstår jag. Skönt att det inte var kräksjuka, men skitjobbigt att det var migrän! HATAR migrän!!

    nenne - Men hjälp vad dyr din resa måste ha blivit, och vad bekant det låter att inte klara av att gå... Har tagit taxi löjligt många gånger för att jag inte kunnat slita mig från något. Glömde säga igår att det var helt obeskrivligt roligt att få se din lilla söta kula!!!

    Jag började läsa om förlossning alldeles för tidigt med conny, la ner det och tog fram boken igen ett par månader senare, då kändes det mycket bättre och jag började se fram emot det.

    Hej cuddly!! Vi är rätt utspridda geografiskt men det är ont om "riktiga" norrlänningar så du är extra välkommen. Jag har en kille (med trådnamn conny) som fyllde 2 i januari och en (med trådnamn Lillebror) som snart är 7 månader.

    lappis - Vad skönt ändå att huset inte var rätt om ni nu egentligen inte vill flytta.

    vickan - Vi köpte ju den årsmodellen av vagn och jag har för mig att jag tyckte tyget var rätt snyggt, fast då den varianten med plommonfärgad bas. Är det den här du har fått låna? Lite galen, ja. www.strollerqueen.com/Quickstart/ImageLib/Teutonia_Feb._%5C%2709_013.jpg

  • _koko_

    ... Och jag bor i Stockholm.

    Cicci - Det var iaf inte jag som var Andreas.

    PB - Jag fick ta en av mina sprutor på en offentlig toalett i kulturhuset, gissa om jag kände mig som en knarkare då!!!

  • _koko_

    Hahahaha, vad ni drömmer!!

    Och ja, nenne, jag var skitsnygg i knallrosa leggings, korsett och lila mockastövlar (det enda som saknades var lösrumpan, fr MY GOD vilken rumpa den bruden har!!!)! Killarna var grymt imponerade av att vi hade hunnit öva in ett helt dansnummer på 10 minuter och vi var impade av att de körde sitt nummer (fairytale) a capella, så det var verkligen lyckat!

    snaily - ÅÅÅÅÅHHHHH, nu är det så nära!!! Fan, jag är nästan lika nervös som när jag själv väntade på ET... Är du säker på att du vill ha besök den helgen vi pratade om? Tänkte att det ju är precis innan testdag... OM du fortfarande tycker att det är en bra idé har jag ordnat det nu så jag kan åka to-sö.

  • _koko_

    telis - Det var när inget annat fungerade (minifom, magdroppar, magmassage), och han inte ens slutade skrika när vi bar honom på kvällarna (det hade fungerat dittills). Det blev värre och värre och när han var knappt 2 månader kändes det hemskt. Då slutade jag med mjölk. Det tog 2-3 dagar att se förbättring och efter 2 veckor var han helt annorlunda. Det som fick mig helt övertygad om att det var mjölken som gjorde skillnad var de två gånger jag råkade äta något med mjölk i och han skrek i 3 dagar efteråt...
    Nu när jag började äta mjölk igen blev han gasig ett tag, men nu har det också gått över. Jag är överlycklig att det ändå var så kort tid jag behövde vara utan och att han uppenbarligen inte är allergisk "på riktigt"!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge