• Parnassia

    Vi fortsätter blanda och ge

    Nenne - svår fråga! Vill du behålla ängskänslan kanske du ska välja nåt som finns på ängar, typ nypon, slån, hagtorn... Men jag vet inte hur höga de blir? Hur höga vill du att de ska bli? Vill du ha nåt som blommar/går att äta/är vintergrönt? Osv, osv...

  • Parnassia

    Nu svarar jag på ett inlägg flera sidor bak, vi får se om svaret är aktuellt...

    Nenne- Om ni skar syrenerna förra året skulle jag ge dem ett par år innan jag satte nåt annat för insynens skull. Ta väl hand om dem, kanske vill de ha lite jord och gödsel? De kan ju bli fina efter beskärningen.

    Att "ängsbuskarna" har taggar var en bra iakttagelse annars. Det är för att skydda sig eller iaf försvåra för de betande djuren som lever på ängar, de ger sig ju inte på nåt som är taggigt.

    *läser ikapp*

  • Parnassia

    BS- Feliway var det jag menade också! Såg att Snorkis hade den hemma och var nöjd.

  • Parnassia

    PB- det låter som en strålande fest idé tycker jag. Absolut inget konstigt att slå ihop festerna och inte konstigare att önska sig vin än något annat.

    AM - jag ser också fram emot en förklaring.

    Och Lappis - njut på, det är helt rätt.
    Själv längtar jag efter goda vin och likörer så det nästan gör ont.

    Men om ett par veckor kan ju bebisen komma, den _kan_ ju komma tidigt... .-D

  • Parnassia

    Lappis - Helt rätt och varsågod!

  • Parnassia

    Telis - jag hade också slagit ihop festerna lite. Det är kanske dessutom samma folk som blir bjudna på alla tre? De kanske inte vill komma på tre fester hemma hos er inom en kort tidsperiod heller.
    De kanske har andra vänner också!

    I vår släkt- och vänkrets hade det rört sig om samma folk iaf, och det hade blivit lite tjatigt med tre fester.

  • Parnassia

    Vickan - TENS hade jag när E föddes och har beställt nu. Öva lite hemma innan, är mitt tips. Jag var dålig på det och det tog ett tag innan jag kom på riktigt hur man gjorde.Hoppas du känner dig piggare nu! Kram!

    PB - jaaa, kalas är kul! När ska vi komma?!

  • Parnassia

    PB - Jag kan återkomma ifrågan om vintersporter. Påminn mig om jag glömmer, men nu hinns det inte. På spåret börjar snart!

    Tecken - det har jag också haft en del med att göra. Jobbade länge som personlig assistent åt en tjej som bara tecknade, men inte riktigt teckenspråk, utan mer tecknad svenska. Saknar det lite, det är ju så dumt, man glömmer ju så fort när man inte använder det.

  • Parnassia

    God morgon!
    Vaknade pigg och glad idag, ser fram emot den här dagen med glädje!

    Hoppas jag inte var för morgonhurtig nu....
    Nu - frulle!

  • Parnassia

    Vickan - Åh vad spännande!!! Lycka till nu vännen!! Och se till att maken vet hur man loggar in så att han kan rapportera! Kram!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge