• Parnassia

    Vi fortsätter blanda och ge

    EGO Har varit hos BM idag. H*n ligger fortfarande på rätt håll och verkar sköta sig bra där inne. Bara 5 v kvar nu... Jag tycker att det är ju nästan "imorgon", men då ska ju både Liten och Vänner hinna före mig... Jag är ju så himla nyfiken på den lill* korven!

  • Parnassia
    Jag tror det blev rätt Lappinette, med dubbelkonsonanter överallt.
  • Parnassia

    Lappis! Konsonantförvirringen är total!! Men då blir det ju fel med Lappis också, det borde ju vara Lapis och DET är ju nåt helt annat.

    September: HELOSAN! Det har vi till allt och jag är uppfödd på det i princip. Smörj tjockt innan läggdags, det hade jag provat iaf.

    Vickan - tror också att savetter är lite starkare, större svidrisk alltså. Men om han inte röd hade jag nog testat när de ändå var inköpta.
    (Babysavetter är förresten jättebra även till nyblivna mammors underreden...)

  • Parnassia

    God morgon!
    Idag har maken ledigt halva dagen och vi ska shoppa lite. E ska hämtas på dagis av morfar, det är första gången, hoppas det går bra!

    Ang babyservetter, jag har också hört talas om det där testet muffinstönt pratar om. Vickan - du har väl tillgång till Råd och rön? Kolla där!

  • Parnassia

    Har inte läst ikapp klart...
    Men.
    Vickan - du kanske kan varva köpta våtservetter med vanliga torra servetter som du blöter i vatten? Om du blöter en större bunt någon gång per dag behöver kanske inte händerna bli blöta oftare än du skulle tvättat dem ändå? Blöt några varje gång du ändå måste blöta händerna liksom. (Jag är också lite skeptisk till att bara använda våtservetter pga allergier o sånt, så jag förstår din oro.) Vi har kört med Euroshoppers torra tvättlappar säkert 95% av E:s liv.

    Vad HEMSKT, det där om hudsjukdomen!!! Kunde ju inte heller låta bli att googla på bilder... Hoppas mardrömmarna håller sig borta...

  • Parnassia

    Skrattar högt åt AM:s skorvsång!

  • Parnassia

    Kram till Mugglan som verkar behöva en!

  • Parnassia

    *phu* Nu har jag läst ikapp klart! Det tog typ en timma! Jösses vad ni har skrivit idag. Mycket om IVF:er, jag håller alla tummar för er allihop och läser intresserat!

    Kram och god natt!

  • Parnassia

    Lappis - Kram härifrån också! Jag är verkligen ledsen för er skull.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge