• Parnassia

    Vi fortsätter blanda och ge

    Lappis - tittade på "ditt" hus. De har nog aldrig hört talas om styling, men jag tycker att huset verkar trevligt ändå, om man kan se bortom alla deras kringspridda grejer...

  • Parnassia

    Ang hundar som äter saker de inte borde...
    En kompis boxer åt upp en _hel_ clementin, alltså svalde den utan att tugga. Den kom ut lika hel. AJ, är nog allt jag har att tillägga...

  • Parnassia

    Tur att han var en boxer och inte iller!

  • Parnassia

    Telis! Du var kanske inte värst! Vår hund åt upp en ask barnalbyl med hallonsmak... Inte bra, men hon hade väl huvudvärk.

    (OJ, nu kanske man får bannor av Snaily för att man inte har koll på grejerna hemma. Fast det här hände för mer än 20 år sedan (=preskriberat) och hunden mådde bra minst ett par år efter detta.)

  • Parnassia

    Ore - jag vill också gärna se bilderna på lillkillen. Får jag?

  • Parnassia

    Halloj!
    Jag är här, ingen bebis på gång än, har bara haft några väldigt hektiska dagar!
    I helgen var min syster med fam här och vi hann med både 40-årskalas och Ullaredsresa. Så mycket fina vårkläder hade de, tänk om man vetat vilken sort bebisen är... Shoppade iaf en del till E, vårytterkläder och nytt regnställ bla *nöjd*

    Vad tänkte jag nu kommentera...

    Nenne - har du ont av fogarna redan nu skulle jag också råda att ta det så lugnt som möjligt. Det kan ju förstås gå bra, men det kan ju också bli så att du får ännu ondare och att det inte släpper. Även i min omgivning finns exempel på kvinnor som fått kryckor (en tom fick rullstol) och även exempel på en som inte blivit av med sina smärtor trots att det är längesen bebisen kom ut. Menar inte att skrämmas, men det kan vara onödigt att "gambla" för mycket. Varm choklad, spa och bad är ju också lyx!

    Vickan - rutiner och bebisar är två ord som inte passar ihop i min värld iaf. Jag tror att E var säkert 4-5 mån innan jag kände att man mer kunde lita på en sk "rutin", innan dess kunde man tro att vi hade det, men sen hände nåt som gjorde att nästa dag funkade det inte alls osv. Men det kommer, och det kommer snabbare än du anar! Det är svårt att njuta när man är så trött att man inte vet vad man heter, men försök. Kram!
    (Påminn gärna mig om detta när min korv kommer... )

    PB, Fru E och Snaily! Hoppas, hoppas, hoppas att allt går bra för er nu! *håller tummarna*

    Porchez - Spännande med flörten! Känner känslan lite i magen, fast det var längesen jag själv var i just den sitsen.

    Ore - så fina bilder! Jag gillade särskilt en av de första på lillkillen, när han log lite snett.

    *postar så inget försvinner*

  • Parnassia

    Nenne igen - jag har också ett grått resårbälte som man virar två varv om höfterna/magen och fäster med kardborre, det funkar jättebra! Man känner liksom hur man "blir ihopsamlad" när man sätter dit det. Hör med tex en sjukgymnast om var man kan få tag på ett, jag har ärvt mitt och kan tyvärr inte tipsa om det. Nu börjar det bli svårt att ha det, jag blir tokkissnödig och bebisen protesterar lite mot trycket...

    Ang jacuzzi förresten, det ska man väl inte bada när man är gravid, med bubblor då menar jag? Jag har inte fått det när jag varit på spa gravid.

    Lappis - er middag låter ju lyckad trots att ni inte var nöjda med dryckerna. Hur många rätter var det? Sån fin mat har jag nog aldrig ätit.

  • Parnassia

    Tinga - hur går det med grabbarna och maten? Tänker på er och undrar särskilt om det har blivit några förändringar på sondningsfronten.

  • Parnassia

    Ore - Jag tycker inte att det är ett dugg patetiskt! Det är ju skitkul, jobbigt, men skitkul.
    Letade som en tok efter de omtalade gallerfiltarna men hittade ingen. Men jag tror vi överlever, E har artat sig rätt bra utan att vi hade en sån när hon var bebis.

    Och jag instämmer i kören till Liten - Lycka till! Jag tänker redan på dig och håller tummarna. Hoppas maken är kry nu!

  • Parnassia

    Här hålls det tummar snorkfröken!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge