• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    Men koko, var du vaken och ändå missade den rafflande finalen i short track? Vad kul att du fick en sån kul kväll igår, hoppas det inte blir alltför jobbigt idag!

    Snaily, nej den har jag inte läst. Jag läste Naiv Super av honom för kanske tio år sen men blev inte så frälst, borde kanske ge honom en ny chans?

  • Telis

    Lappis, bara lite champagne och lite Sancerre, då var ni ju nästan torrlagda igår.

  • Telis

    Idag funderar jag på om jag ska åka en vända ensam till Ikea. Maken har lite att pyssla med här hemma och jag vill inte ta ut Televinken för ofta i folksamlingar nu i RS-tider, det räcker med att vi var i ett par affärer igår. Samtidigt skulle det vara skönt att få komma ut lite själv, jag sitter ju hemma så mycket i veckorna.

  • Telis

    Ore, jag är osäker på om dom *måste* skriva nåt sånt i annonsen men dom *borde* verkligen göra det. Klart att du ska ringa och klaga, rent moraliskt har du helt rätt tycker jag!

    Jag är verkligen avundsjuk på er som kan amma och får ligga kvar i sängen. Jag tvingas ju upp ur sängen och fick sitta uppe mellan kl 3 och 5 i natt för att mata, söva och pumpa ur. Men tack och lov för OS, nu fick jag iallafall se både short track-finalen och puckelpistfinalen!

  • Telis

    nennesjuttioåtta skrev 2010-02-14 19:48:59 följande:


    hej hej hallå!först och främst vill jag be om ursäkt till Telis för mitt mms idag. Förlåt!
    Humpf, jag vet inte jag.
  • Telis

    Mrs B, det är en riktig svårmor det! Sympatikramar!

  • Telis

    Jag vill inte ha en färdig ettåring, däremot så skulle man ju önska att han kunde ge lite förvarning och inte vakna och gallskrika så att taket lyfter med en gång.

    Nu borde väl snaily vakna snart också, dom skulle ju gå upp kl 5. Hoppas allt ser okej ut hos farbror gyn!

  • Telis

    Heja Vickan! Häftigt att du gått från att vara rädd för förlossningen till att bli fnissig av att vattnet går. Håller tummarna, nu är trollet snart här!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge