• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    Ja, jag kommer nog att få jobba lite med mig själv för att inte bli överbeskyddande. Egentligen tycker jag ju att han ska bli framåt och tuff och orädd (fast hälsosamt rädd om livhanken). Jag tror att det är bara bra om barn får utforska världen utan att en överbeskyddande mamma hänger över honom och att det är okej om dom slår sig lite på vägen. Men att omsätta det i praktiken sen han börjar klättra i träd eller köra störtlopp i Sälen (på telisskidor naturligtvis ) är ju en helt annan femma.

    AM, hur går det med Hektors nattskräck?

  • Telis

    Här är Televinken jätteförkyld så han och jag (mest jag faktiskt) har suttit uppe och kollat på konståkningen i natt. Stackarn vad han snörvlar. Själv är man ju inte på topp heller efter att bara ha sovit ett par timmar som en kringla i soffan. Men idag är det freeeeeeedag, maken jobbar hemma och i natt får jag sova heeeeeeeela natten för att maken tar alla nattpass. Om man kan dö av lycka så borde jag nog göra det idag.

  • Telis

    Ore, det är ingen fara, jag tyckte du skrev bra. Visst vet jag att det är bättre att jag är glad och bara ger ersättning än går in i väggen med pumpningen. Det är ju bara att man hela tiden ska ordna sig och bli bättre. Om man slutar idag så hade det kanske vänt imorgon.

    Jag är glad att inte Televinken har hosta, det måste vara läskigt. Hoppas lillkillen blir bättre snart, Ore!

    Kul att middagen blev lyckad, Lappis! Och visst är det lite mysigt att ligga och kolla på konståkning hela natten, iallafall eftersom jag kan sova lite på dagen idag.

    Hmm, är det två stycken som har namnsdag idag? Vem sjutton är den andra? Nu måste jag in i galleriet och fräscha upp min trötta hjärna.

  • Telis

    porchez, hoppas att begravningen blir lite fin iallafall! Kram!

  • Telis

    Åh, nu vet jag ju vem som har namnsdag mer idag! Grattis bägge två!

  • Telis

    Vickan, nu börjar det roliga! (Och liiiite, lite jobbiga.)

  • Telis

    Var är det där snökaoset egentligen som det pratas om i varenda tidning?! Det är inte här iallafall. Fast det är är okej ändå, min mamma och jag gick en normallång promenad igår och det känns idag i ärret. Bilvägarna är minsann noga plogade men på trottoarerna får man pulsa fram. Det lär väl ta till juni innan all den här snön är borta.

  • Telis

    Ja, snön kanske kommer då. Lite konstigt bara att dom pratat på nyheterna om att bussar är inställda osv, tycker inte det kommit så mycket snö här än. Men å andra sidan har jag inte varit ute idag.

    Åh, scilla är min favoritblomma! PB, det låter underbart med explosionsartad grönska. Jösses, vad jag ska njuta av vår altan och trädgård då!

  • Telis

    MSW, grattis, vilka fantastiska nyheter!!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge