Inlägg från: Snorkfröken77 |Visa alla inlägg
  • Snorkfröken77

    Vi fortsätter blanda och ge

    Åh gud ge mig lite inspiration, en månad kvar på gamla jobbet och det känns segt....

    Apropå frysen så är jag ju något av en riktig ordningsmänniska och avskyr när det inte finns struktur, maken är tyvärr inte likadan, det är en evig kamp Jag försöker förtvivlat föklara födelarna med att man vet och slipper leta, men har inte lyckats övertyga honom än.

  • Snorkfröken77

    Snaily - Say no more, say no more

    Lappis - Hmm, kan nog tyvärr även jag kalla mig lite manisk ibland, sorterade kryddorna i kryddlådan i bokstavsordning för ett tag sen... Krya på dig! Vad jobbigt att bli sjuk igen, kan det vara så att du inte lät kroppen bli riktigt frisk innan du drog i gång i 190 igen?

  • Snorkfröken77

    Cicci - Här sorteras det på samma sätt i klädkammaren! Ibland får jag ett ryck och gör samma sak på makens sida bara för att det är trevligare att titta på, men det dröjer bara någon vecka så är det oordning igen...

    Mitt senaste galna ryck är annars att sortera alla våra böcker i ett färgspektrum...Innan stod de i bokstavordning, detta är klart snyggare, men svårt att hitta böckerna

  • Snorkfröken77

    Parnassia - Grattis till dottern!!!! Vill också veta vad prinsessan ska heta?

    Kollegan tipsade mig just om att min tjänst på nya stället ligger ute nu att söka, dvs de söker min vikarie nu, gud vad skumt det känns! Jag har inte ens börjat

    muggles - Jag skulle också bli skitirriterad på en glad gubbe, snacka om hånfullt!

  • Snorkfröken77

    Jag hoppas fortfarande att någon av er ska ge mig någon slags input på ämnet stödstrumpor? ska man eller ska man inte?

  • Snorkfröken77

    Nenne - det där lät inge skoj alls ring BM igen och förklara hur du känner det, borde ju inte vara foglossningar där? (Säger experten )
    Läst också det där med vagnarna, helt otroligt! Den vi har beställt var inte testad, men gissar att det är ungefär samma fel som den de testade. Man blir ju lite matt med tanke på hur mycket det kostar...

  • Snorkfröken77

    Planterade Penséer igår så nu har jag bestämt att det är vår Jag älskar verkligen att hålla på med växter och jord i trädgården, det är mitt happy place

  • Snorkfröken77

    PB - Jättekram från mig! Jag är så ledsen för din skull

  • Snorkfröken77

    Nenne - Gud vad korkad jag är! Borde ha reagerat när du skrev att det gjorde ont i diafragman, det är ju jättevanligt med gallbesvär när man är gravid. Det sitter ju på höger sidan strax under revbenen men smärtsan brukade stråla ut i hela diafragaman när jag hade ont. Jag har opererat bort gallblåsan, men kan tyvärr fortfarande på såna där härliga kramp i diafragman-episoder. Det är säkerligen gallbesvär, frågan är vad de gör åt det nu?

  • Snorkfröken77

    BS - i allt ditt elände så skriver du alltid så roligt, du har en underbar torr humor som jag bara älskar! ville bara säga det

  • Snorkfröken77

    September - Grattis till sprattel!

    Snaily - Håller tummarna för dig idag!

    AM - Coolt! Hoppas du kommer med, tror även jag att du kommer sopa mattan med de andra

    EA - Duschsex?

    Telis - Stackars Televinken

    Porchez - Hoppas du mår bättre!

    Hmmm, jag är ledsen om jag glömt att kommenterat något!

    Här är läget annars frustrerat, trädgårssäsongen har ju dragit igång och jag kan inte sitta på huk det går bra en liten stund men sen får jag så ont så jag skakar och sen har jag ont i ett dygn efteråt. Maken skäller på mig och vill attt jag ska be honom, men jag VILL ju greja och om han ska göra det måste jag ju ändå stå och peka och berätta vad han ska göra...Jag lider av syndromet "kan-själv". Jaja, jag får väl inse att trädgården inte kommer vara i sitt esse den här sommaren..

    Usch vad jag är trött på att vara gravid (haha, vem lurar jag, det har jag varit länge!) jag vill snabbspola till juli nu så bebisen kan komma

    Förresten, min fråga om stödstrumpor löste sig helt naturligt förra veckan Jag råkade nämligen titta på mina fötter och vrister en kväll när jag frågade maken om jag var svullen? både han och jag skrattade hysteriskt. Efter det går jag under namnet Mrs hobbit hemma Stödstrumpor är det bästa inköpet jag gjort på länge!

    Imorgon ska jag och maken inta Gekås i Ullared utrustade med en utmärkt inköpslista komponerad med hjälp av Parnassia och Ore (Tack än en gång!) Återkommer med rapport i helgen vad som fanns och inte och hur priserna var!

    Ha en underbar helg (ja, jag tar helg i em )
    Kram på er!

  • Snorkfröken77

    Nenne - Snabbt inhopp, vi valde ju Emmaljunga Citycross med hård korg, vad jag förstod det är det mest användbart med mjuklift om man bor i lägenhet eller bär med sig insatsen mycket, vi bor ju i hus så det kommer inte vara aktuellt för oss. Men det är nog en smaksak. 3-hjulingarna har fått mycket kritik för att vara ostadiga, mest fallolyckor med bebisar med de modellerna. För oss var inte svängbara små framhjul något alternativ heller eftersom det ibland dröjer innan de plogar hos oss på vintern. Däremot undrar jag hur korgen under fungerar, den verkade liten men de jag har kollat med har varit supernöjda med sin Citycross eftersom den är både smidig och stadig.

    Nä, nu ska jag göra sista rycket.

  • Snorkfröken77

    Hello girls!

    Nu är jag tillbaks, mör och fattig

    Besöket på Gekås var bra, men det tog en stund innan vi kom igång på baby-avdelningen, jag stod mest som en fågelholk och bara stirrade så maken fick dra igång shoppningen sen gick det bättre. Gud vad jag kände mig malplacerad! Och vi fattade ju ju inte vad hälften av grejorna var bra för, suck...Det var inte så roligt som jag hade trott. Jag känner mig som en usel blivande moder redan nu ...Hade inte maken varit med så hade jag nog bara gått därifrån och struntat i det. Jag tror jag har väldigt svårt att förstå att det kanske kommer en bebis i sommar.

    Vi lyckades iaf göra av med massor med pengar och fick tag på det mesta, så det känns bra.

    Parnassia - Kommunalrådet?! Det var inte dåligt det!

    Snaily - Konstiga reaktioner från föräldrar verkar det finnas alltför många exempel på här i tråden, så det verkar ju tyvärr inte vara ovanligt *kramar om*

    Apropå konstiga uttalanden från föräldrar hade tydligen min mor sagt till min bror att hon nog inte kunde vara kattvakt åt dem i sommar för att hon var ju tvungen att åka och hälsa på oss när vi fick barn. Jag fattar ingenting, de kommer ju få träffa kotten en gång en kort stund efter födseln och sen får de ju ligga lågt tills vi landat. Vad har hon fått för sig? Att hon ska hälsa på varenda dag eller?! Fick småpanik när jag hörde det men väljer att inte börja tjafsa om det redan.

  • Snorkfröken77

    MSW - Grattis till fint värde!

    Vickan - Grattis till en komplett vagn!

    Snaily - Grattis till symptom

    Dagens tips! Finns gallerfiltar att köpa på Coop Forum, de kostar 69:- och finns i färgerna vitt, rosa och blått. Stod att de skulle tvättas i 40 grader men eftersom de är i ren bomull borde de tåla mer än så.

  • Snorkfröken77

    fru AM - Blev helt såld på "er" båt Vad kostade resan? Bokade ni själva eller genom någon resebyrå? Hur länge var ni ute? Om du inte vill skriva här i tråden kan du väl inboxa mig?

  • Snorkfröken77

    Hej hopp, har smygläst några dagar!

    Tusen tack AM för inboxat meddelande! Läggs definitivt till vill-åka-till-listan, men det blir nog när kotten blivit tillräckligt stor först.

    Nenne - Hur söta var ni alla tre? Magen, Nancy och du! Som socker

    koko - Jag kan gissa mig till vad tasselnåt innebär

    EA - Du kommer också få en mage och vara precis lika fin som Nenne *kramar*

    Lappis - Jag röstade också på ostbutiken, jättekul med något annorlunda!

    Annars har det varit deppigt här, var totalnere igår, grinade hur många gånger som helst, har fått så några gånger under graviditeten då jag bara bryter ihop och inte tycker om mig själv och min kropp. Kan säga att jag aldrig känt mig så jävla osexig och ful som jag gör nu {#lang_emotions_cry} Det där att man skulle känna sig fin och glowing är ju bara BS!
    Som tur är har jag världens bästa kollega som förstår mig till 100% och inte heller gillade att vara gravid så jag får stöd hos henne. Svårt för maken, han säger att han tycker att jag är fin och att han älskar mig men jag tror ju ändå inte på honom (att han tycker jag är fin). Jaja, idag känns det lite bättre, men det är fan inte kul att vara gravid!
    Dagens roligast var iaf när jag satt hos en kollega och såg utanpå hur det rörde sig och sparkades där inne!
    Missförstå mig rätt, jag vill ha kotten mer än något annat (skulle inte överleva om något hände med kotten nu), men jag vill snabbspola fram till slutet av juli.

    Nu ska jag gå och hämta en glass och trösta mig med.

    Trevlig helg på er!


    BS for TS!
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge