Inlägg från: Snorkfröken77 |Visa alla inlägg
  • Snorkfröken77

    Nenne - Ja, det verkar så *rodnar* ska genast sluta med det!

  • Snorkfröken77

    Nenne - Men gud vad äckligt! Nu komemr jag aldrig mer kunna bada i badhus och jag som redan innan haft lite ångest för det pga de offentliga duscharna (det är INTE mysigt när andra människors könshår kommer flytande på golvet)

  • Snorkfröken77

    Nenne - Kan jag få din pappas telefonnummer?

  • Snorkfröken77

    Lappis - Båda James bond filmerna med Daniel är sånt ögongodis!
    Håller med att han är fulsnygg, men han har en sån blick *smälter*

  • Snorkfröken77

    Lappis - Jeremy Piven ser ut som en riktigt player Han hade verkligen en farlig blick...

    Mer ögongodis www.nrj.se/other/upload/knappen_och_hakim/robbie1-758015.jpg
    Hade ett "förhållande" med en kille som var en exakt kopia av Robbie...Ojojoj, säger jag bara. Slutade träffa honom när jag mött honom och hans flickvän på ica...

  • Snorkfröken77

    Lappis - Du kan ju titta på filmen bara för att få vila ögonen på något läckert

  • Snorkfröken77

    Ore - Jag vill också se såklart!

    Bokrea - Brukar vara extremt seriös och förhandsbeställa från minst två olika leverantörer, brukar säkert shoppa för 1000:- varje år. Men i år bestämde jag mig för att inte göra det eftersom jag köpt så otroligt mycket böcker under flera år nu och har säkert bara läst hälften av dem. Alltså så ska jag komma ikapp lite först. Köpte förra året Tidsresenärens hustru, den som BS sett som film, var den bra BS?
    Fast i em när vi handlade på Maxi så slank vi in på deras bokera och köpte "Den som inte tar bort luddet ska dö!" En arga-lappen bok, den blir perfekt som rolig gåbortpresent nästa gång vi är bortbjudna

    Usch, jag lider med er ivf:are, jag gillar inte alls sprutor och skulle aldrig fixa att ta på mig själv! *kram på er*

  • Snorkfröken77

    BS - Jag har inte läst boken än, det var därför jag ville veta vad du tyckte om filmen Alltså hur sorglig är den? Jag är ju rätt känslosam normalt sett (gråtit hysteriskt när jag läst vissa Harry Potter böcker) och nu när jag är gravid är jag liksom strået vassare! Fick tårar i ögonen nyss när vi tittade på Solsidan och Anna som är gravid köpt en vagn för 9000:-, ska lämna tillbaks den och kommer hem med tillbehör också för 9000:- och hon säger till sin make att det är hans fel. Jag känner så väl igen mig! Som tur var såg inte maken mina blanka ögon. (alltså att man gör knasiga saker och sedan skyller på sin stackars make)
    Om boken är för sorglig kanske jag väntar lite med den...

    Ore - Jättefina bilder, vilken fin familj ni är! Jag gillar verkligen klassiska babybilder med bebis på fårskinnsfäll nakna, superfint! Sen gillade jag skarpt den på sonen när han har sitt huvud i någons hand, såååå fint!!!!

  • Snorkfröken77

    Är det någon mer som tittar på solsidan förresten? Det är ju så fantastiskt roligt, med Felix Herngren och Johan Rheborg och Mia Skäringer (?). Det är hög igenkänningsfaktor!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge