Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Vi fortsätter blanda och ge

    Hej allihopa!

    BS
    Grattis till utskrivning. Hoppas både I och A kryar på sig supersnabbt.

    Liten
    Spännande!!! Jag har kanske missat det men är maken frisk nu?

    Lappis
    Vin varje kväll(nästan ) Kvalitetstid enligt mig. Avis!

    Ore
    Jag har lite olika tider, speciellt på helger. Men jag har sagt att jag jobbar bara en dag. Men vi är tre som jobbar helg, en åt gången. Det betyder att om jag är ledig två dagar i rad så ät det inte samma sak att en av av dem jobbar två dagar i rad utan de jobbar varsin dag. Det var så förra veckan när jag var på kurs hela helgen. Därför fattar jag inte varför jag måste jobba båda dagarna när de ändå har en dag ledigt enlig ord schema. Suuck! Det suger att jobba med sina släktingar. Man vill inte trampa på någons tå fastän man blir överkörd.

    Nu har jag nästan ställt in mig på jobba helg. Inget mer med det. Det jag mest grubblar på är HUR ska jag ta upp detta ämne utan att det blir personangrepp osv. Jag slår vad om att det kommer hända igen om jag inte säger till på ett eller annat sätt.

  • MuffinsTönt

    Jag läser just nu "Tusen strålande solar". Fy va hemsk och samtidigt jättebra bok. Den ger mig en konstig känlsa i magen som sitter där hela tiden. Jag vågade inte läsa den förut just pga av det.

  • MuffinsTönt
    Lapinette skrev 2010-03-05 11:27:39 följande:
    Muffins - visst är den bra! Har du även läst Flyga drake? Jag har både läst och sett filmen.
    Nope, vet inte om jag vågar läsa den om jag blir såhär av denna boken.

    Har precis läst ut Hypnotisören. Även den en jättebra bok. Äckligt bra.
  • MuffinsTönt

    Ah. Kajsa Ingemarsson har jag sett mkt av men inte läst. Ville verkligen köpa en hel del böcker men lät bli. Det blir en del kronor o så kan man ju låna. Jag ville köpa 1222 över havet och nån bok om förvunnen flicka.

    Förra gången läste jag snabba cash och Aldrig fucka upp. förvånansvärt bra böcker. Och en massa Wallander böcker.

  • MuffinsTönt

    Efter tusen strålande solar ska jag läsa om(!) "Så länge vi båda andas", Twilight del 4. Jag bara älskar den serien.

  • MuffinsTönt

    Hejsan!

    Lappis
    Din make är verkligen galen, träna kl TIO på en lördag.

    Liten
    Inget på G ännu?

    Mollipect går fet bort här hemma. Vi får biverkningen som gör att man inte kan sova. Det är ju ngt man vill när man är sjuk (och även när man inte är sjuk också förstås). Cocillana etyfin är det som gäller.

    Själv har jag en ganska ok dag på jobbet. Min mamma,moster + 2 kusin kom förbi och åt lite mat. De diskuterade en resa till sthlm under påskhelgen. Jag insåg att de har inte räknat med mig på den resan. De "antog" att jag skulle va hemma och jobba istället. Jaha, varför kan de inte "anta" att jag vill ha ledig istället? *skakar på huvet*

  • MuffinsTönt

    Kram till Snaily, PB och Liten (fler?).

  • MuffinsTönt

    Passar på o spammar tråden.

    Jag funderar på att baka bröd. Jag inser att vi äter ruskigt mkt bröd hemma. Det blir en del summor när man tänker efter. Men frågan är eg om det är lönsamt. Man får ju tänka på råvaru,tid och ugnen i drift. Hur ska man räkna?

    Har ni tips på "roligare" bröd som inte har allt för komplicerade innehåll. Och gärna vitt, efter xx år här så föredrar vi ändå vitt bröd.

  • MuffinsTönt

    Vickan - jag funderar på om det är värt dem där enstaka kronorna. Tack för länken, ser jättegott ut!

  • MuffinsTönt

    Snorkfröken
    Haha, va gulligt med skärpet.

    Själv brukar jag gå till tvättstugan med mysbyxor, speciellt kl 8 på morgonen. Ibland har det tom hänt att jag har bara orkat byxa byxor och sen dragit jackan över pyjamaströjan. Samtidigt som jag mumlar "inte ta av jackan... inte ta av jackan..."

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge