Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Vi fortsätter blanda och ge

    Grattis Liten!

    Själv har jag inga kommentarer ang babyskyddet. Funderar vad jag ska göra nu en ledig onsdag när alla andra jobbar...

  • MuffinsTönt
    Lapinette skrev 2010-03-10 11:43:36 följande:
    Muffin - om ni har lika fint väder som vi har i Stockholm skulle jag definitivt ta en långpromenad.
    Haha, jag har inte ens tittat ut genom fönstret. Men ingen sol som lyser igenom har jag märkt. Jag ska ta en sväng till slottskogen iaf o mata ankorna. Min nya hobby. *låter som en tant*
  • MuffinsTönt

    Fru E
    Grattis till så många ägg. Håller tummarna! Så ni fyllde på burken tillsammans. Jag har alltid trott att mannen fick en burk tillsammans med en bunt tidningar. Fast det kanske bara gäller vid spermiedonations ställen vid eftertanke.

    Själv har jag gått en liten promenad (kalllt var det här!) och köpt en påse corners. Idag bjöd Hemköp på nya chockladsmaker från Marabou. Mandel och havssalt var riktig god. Även den med pecan och tryffel fast en aning för söt då det gjorde on i tanden.

    Men jag föll för mina corners ändå. Nu ska jag krypa ner i sängen med min nya bok och chipsen. Är på pisshumör idag. -och sugen på vin.

  • MuffinsTönt

    Lappis
    Det har jag hört talas om, att ett glas rött varje dag är bra. Nackdelen med mig att jag tar oftast fler än ett glas. Inbillar mig att flaskan blir dålig över natten. Jag vet att vin brukar hålla längre än en dag men det rymmer ju 5-6 glas på en flaska o då tar det en hel vecka innan det drycks upp.

    Nenne
    Jaha, jag trodde det var fina lackfärgen på bilarna.

  • MuffinsTönt

    Och en Porche Boxster 911 får mig knäsvag. Haha!

  • MuffinsTönt

    Söt fleeceoverall Vickan. Jag har en omlottliknande tröja med EXAKT såna äppelmönster fast i röd.

  • MuffinsTönt

    PB
    Jag blir alltid så när folk inte förstår vad jag menar. Vilket är svårt när man är med i Läxhjälp,men där har jag inga problem, iaf. Ibland kan man inte resonera vissa saker med vissa personer. Det har jag lärt mig genom en stor släkt. Jag har väldigt svårt att prata känslor med min egen mamma,vilket är sorgligt men sant. Vi är för olika för det. Jag går till mina mostrar istället o det är ganska skönt. Att mamman inte behöver veta allt.

  • MuffinsTönt

    Hej tjejer, vill bara sticka in toppen och säga GRATTIS till många fina ägg EA och Snaily.

    Har läst sporadiskt men vet inte vad jag ska kommentera och nu har jag glömt allt. Får önska er en trevlig helg och härlig brunch istället.

  • MuffinsTönt

    Hejsan!
    Nu blir jag sugen på kladdkaka-muffins efter jag läste om era kakor. Förut brukade jag baka ganska flitig när mormor levde men nu så har man blivit lat.

    Lappis - Tur på oturen att huset inte va vad ni hoppades på.

    Vickan -Grattis till vagnen. Hoppas ni har lika bra väder som här, sol och lagom kallt. Vååår!

    Snart ska jag ta mig en promenad och kanske lite fika ute också.

    Nu har jag glömt vad mer jag ska kommentera...

    Ang fisar, jag har haft gaser i magen nästan hela veckan. Och ibland så hinner man inte springa undan innan pyser lite. Värst är det när man står i kassan eller vid bordet och tar beställning. Då har man ingen chans att dölja det på ngt sätt.

  • MuffinsTönt

    Det blev ingen fika men lite mellanmål. Träffade på en kompis så vi gick till Hemköp och köpte med oss en påse chips och delade på den. Och snackade skit. Sen följde jag henne hem så vi kunde få en liten promenad. Det var tur att jag stötte på henne, vi hade en massa att snacka om. Det går upp och ner mellan henne och maken. Jättelätt att ge förnuftiga råd i såna lägen. Nu ska jag vila lite innan träning.

    Åhh, sushi! *dreglar*

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge