Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Vi fortsätter blanda och ge

    Sweet, mitt hjärta smälter och svämmar över! Visst är det bara det underbaraste som finns när de säger sådana där saker?

    Vickan, låter som att ditt Troll tänker pricka sin beräknade födelsedag ganska exkt. Det är ju jätteskönt att ditt öppningsarbete går så mjukt och lite i taget som det hittills gjort. Den där "mensvärken" är ju början på det. Inte så himla kul om det går från noll till hundra på ett ögonblick.
    Vilka spännande timmar som ligger framför! -Glöm inte att kolhydratladda!

  • passionsblomman


    OS-guld OS-guld OS-guld

    Ropen skalla CHARLOTTE KALLA!!!

    vilket jäkla drag ANNA HAAG!!!!

    Sverige shalla-lalla-laaaaaaaaaaaaaaaaaa

    *skriker mig blågul så det ekar till Vancouver*
  • passionsblomman

    *Vågar nåt alldeles hejdlöst!!!* WAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

    Armarna uppåt sträck brudar! WIIIIEEEEEEEEEE!!!!


    porchez skrev 2010-02-15 20:28:35 följande:
    Hänger på PB OS-sång! Är ni med på vågen?
  • passionsblomman

    Televinken-talibanen!

    Sorry men *asgarv*

    Telis vännen, han hade ju skrikit sig till mjölksyra-topp och gick in i väggen hajjar la du!

  • passionsblomman

    Telis, och så skriker han säkert hos dig för att han törs och tänker "hon verkar stå ut med mig ändå, den där karln däremot, jag vet just inte jag...bäst jag håller tyst så han inte hivar ut mig genom fönstret" *kramar tröstkramar*

  • passionsblomman

    Stackars stackars Marcus Hellner!

    Ore, jag hoppas du aldrig blivit så där trött!

    Jagmenar, mjöklksyra är ju inte ens förnamnet!
    Jag lovar att han kved "mamma, bär mig härifrån" där han låg pojkstackarn.

  • passionsblomman

    Det vore ju underbart!


    porchez skrev 2010-02-15 21:57:27 följande:
    PB - din son har mitt favoritnamn! OM jag nån gång har lyckan att få en son (med någon som tycker som jag ) så ska han heta så! hoppas du delar med dig, fniss...
  • passionsblomman

    Ore, håller med dig om att man ska vara rätt sorts kaxig.
    När vi var iväg på fotbollscup nu nyssens, satt "storkillarna" och kollade min sons match. Hejjade och peppade-skitbra. Men sedan började de bua åt motståndarlaget varje gång de fick tag i bollen.
    Jag blir helt galen på sådant och eftersom jag är funtad å att jag inte kan hålla käft så röt jag i med ett "ÖÖÖÖH grabbar! så här är det HEJJA och klappa, det får man göra och ska göra, det är bra. Men BUAR åt någon annan, det sysslar vi inte med på den här hejjaklakens läktare, begrips?"
    Hehe, efter det satt de alla och sneglade på mig med jämna mellanrum. Det grjorde förresten alla föräldrar som rest från hela småland också och jag fick en och annan uppskattande nick.
    Va! Dumheter säger jag bara!
    Nä, man ska psyka folk med hur bra man själv är , inte med en massa fasoner. Tycker jag.

    Vickan, det kanske bara var en hysterisk person där i andra rummet. Det finns faktiskt folk som inte hanterar saker alls utan ballar ur. Du hör INTE till dem. Och tänka att din son och min håller på att få samma födelsedag! Jag tycker det äääär så gulligt!

    Tinga, vilket mönsterinferno! *gnuggar mig i ögonen*

  • passionsblomman

    Vickan, det ska böjas i tid det som krokigt ska bli...

    ..och det finns ingen annan än jag som vuxen som kan vara med och forma åt rätt håll. Så enkelt är det med den saken. Sedan får man väl bjuda på ett "kärringj*vel" ibland.

    För allvarligt talat, inte fasen bara BÖRJAR man bete sig på en fotbollsläktare från noll och ingenstans när man väl fyllt färdig fotbollshuligan? Eller trackar tjejer sexuellt, mobbar arbetskamrater eller vad som helst.

    Kan ni förresten FATTA att på min sambos arbetsplats är de två grabbar som ALLTID lämnar honom och går och fikar själva, så han får gå ensam sedan???
    Nu gör de iofs så mot flera andra också men vad FAN är det för jävla as till sk arbetskamrater? Och när man är NY också som min sambo ju är. *får lust att ta dem i örat och vrida om*

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge