Inlägg från: Snorkfröken77 |Visa alla inlägg
  • Snorkfröken77

    Vi fortsätter blanda och ge

    Liten - Ja, massören vet att jag är gravid, så han var försiktig. Det har ju blivit "knasigt" förut, men då har det ju bara varit obehagligt, nu blev jag rädd eftersom det började molvärka, sprang på toa flera gånger efteråt för att jag blev så nojjig.
    Jag undrar om jag kommer komma ifatt mina föräldrar mentalt, de är lätt övertända om man säger så! (första barnbarnet...)

  • Snorkfröken77

    Muggles - Underbar kalenderbokning, såna möten skulle man ofta ha inplanerade

    Har också fått RUL-tid idag, 2/3 *skålar med Nenne i ett glas Billabong*

    Apropå hela slaaaappnaaaa aaaaav och bli gravid så blir jag också tolig på follk som säger så, senast i onsdags så gaddade maken och grannarna ihop sig mot mig och hävdadae att det visst var så. Jag fick bita mig hårt i läppen för att inte bli riktigt otrevlig. (Och ja, jag erkänner jag trodde oxå på myten innan jag började smygläsa tråden)

    EA - Härlig histora! Grattis i förskott till er båda!

    AM - Dina barn är det högt underhållningsvärde på

    Och nu till mina härliga nyheter! Jag fick jobbet De ringde idag och erbjöd mig tjänsten + 3k i löneök Me like. Så jag kommer nog troligen bli statsanställd framöver! Ett litet aber är bara att jag måste få till det så att jag hinner vara anställd 90 dagar innan jag går på föräldraledighet så jag kan få ta del av deras förnämliga föräldraförsäkring. *skålar och tjoar högt*

    Dagens trista är att lillskiten blev av med bollarna i em och ligger i buren och är allmänt omtöcknad, han har kissat på sig också så han luktar inte tårta Sen vil han ut ut buren fast han knappt kan stå på benen.

  • Snorkfröken77

    PB - Visst är det? *fånflinar* Jag blev så himla glad. Jag trodde faktiskt att jag var körd iom att jag är gravid, så jag känner mig otroligt smickrad att de vill anställa mig ändå

  • Snorkfröken77

    PB - Hur mår sonen idag? Spännande att ha datum satt för spraystart nu!

  • Snorkfröken77

    PB - Visst är det trist när man måste vila och inte får göra något skoj, jag förstår din son fullkomligt.

    MSW, PB, Snaily - Niär inboxade!

    Vickan - Spännande med sista dagen på jobbet, det är verkligen ett kliv ut i det okända!

    BS - Pelargoner redan? Gud så härligt, en av min absoluta favoritblommor! Men klara de sig redn alltså, med så lite ljus?

    snaily - Hej kollega Nyttjade en av dina kollegors tjänster igår, han är verkligen superbra och trevlig, en Hagman som är skåning, någon du stött på?

    Du förresten kan man göra något för att underlätta för en liten kisse som upenbarligen har ont i baken? Jag lider så med honom, kan inte komma ihåg att äldsta hanen verkade lida såhär. Lillkissen åker på stjärten och hoppar till med bakkroppen då och då, sen tvättar han sig en hel del...

    Koko - RUL på din födelsedag? Då kan det ju bara bli bra Jag har beställt massor genom odla.nu och det har varit jättebra kvalite på allt därifrån, kan verkligen rekommendera! Apropå din nya bild, så noterade jag att du hade bytt bild och tittade inte så noga för jag fick för mig att det var ett gäng kycklingar på bilden, när alla började skriva om kokostoppar (en favorit här också) blev jag jätteförvirrad

    Ore - Gud vad roligt att du satt och skrev ansökan smålullig *skrattar* Det kanske man skulle prova nästa gång!

    Här har det bakats muffins med hallon, vitchoklad och lemon curd idag *mums* inspirerad av alla muffinsbakare i tråden! Maken är på whiskyprovning ikväll så jag ska strax äta laxpaj (maken gillar inte lax) sen tror jag det kan bli några avsnitt SATC

  • Snorkfröken77

    Tack för alla grattis till mitt nya jobb. Tackade ja idag, så nu återstår bara formaliteterna med pappren, känns jättekul och läskigt

    Stor kram till alla som inte får sova något bra just nu!

    Vickan - Är inte att kräkas en klassiskt start på förlossning??? Sååå spännande! (kan jag säga för att det inte är jag)

    Snaily - tack för ditt svar förut, förresten!*kram* Han är tillbaks nu i gammal god form, idag hade han hittat en liten kruka med krokusar som jag hade ställt på köksbordet, lyft ur lökarna ur krukan och skakat växten vilt över köksbordet, resultat= jord och sand över hela köksbordet, inget jord kvar i krukan + en sandig, jordig men väldigt lycklig kisse...

  • Snorkfröken77

    Har läst under veckan, men inte haft tid eller ork att kommentera, hela byta-jobb grejen har tagit musten ur mig den här veckan, därför instämmer jag glatt: FREEEEEEEEEEDAAAAG!

    Nenne - Jag tror jag har känt kotten vid några tillfällen nu, det känns som en väldigt försiktigt dutt inifrån eller som supersmå vattenbubblor som stiger på insidan, det kittlas nästan. Jag är ju inte helt säker såklart, det kan ju också vara mina enorma mängder gaser i tarmarna, men det känns inte som något jag någonsin känt förut.

    Fru E - Detta recept på Creme Brulé kör vi hemma hos oss: www.arla.se/Default____17653.aspx
    Några modifikationer bara: Ta vaniljstång istället för vaniljsocket. Använd vanligt vitt socker ovanpå. Bränn med brännare, inte i ugnen. GL!

    PB - vi har Schersminer på baksidan, både vanliga och smultron, de är helt sanlöst underbara! Tack för att du klargjorde skillnaden mellan Schersmin och Jasmin, jag har varit väldigt förvirrad över skillnaden eller om det var samma sak.

    Tinga - En extrakram ifrån mig också för killarnas mattrassel, du är så duktig som pallar! Hade det varit jag hade jag satt ut dem i skogen OBS! Skoj!

    Ego - har sagt upp mig nu, känns både läskigt och roligt, har jobbat på mitt nuvarande ställe i 10 år så jag tillhör liksom inventarierna

    En fråga från en oerfaren till er erfarna - Kan man dra till Milano med en 1,5 eller 2 månaders nyföding? Med flyg. Det visade sig igår att vi kommer bli bjudna på bröllop i början av oktober och jag vill SÅ gärna gå.

  • Snorkfröken77

    Nenne - Smultronschersminen luktar verkligen smultron, så gillar man den doften ska man ta den. Men det luktar ju lite sött. Den andra schersminen,doftavarneten antar jag, luktar också jättegott, jag tror jag gillar den bäst, den luktar mer "normalt" blommigt äääh, svårt att förklara
    Jag tycker också det borde funka med bröllop i Italien men vad vet jag! Vet är riktigt coolt när man känner en dutt, jag funderar varje gång om jag inbillat mig eftersom det är så försiktigt och snabbt. Längtar tills man kan känna och vara säker.

    Kaprifol skulle jag vilja ha, men vi har ingen bra plats tyvärr

    Inspirerad av Parnassia (var det väl?) Har jag lagt ut lite bilder på blommor från vår trädgård i mitt galleri, gud vad jag längtar efter våren och sommaren nu!

  • Snorkfröken77

    Lappis - Inte gilla jordgubbar?! Det var nog första gången jag hörde talas om det

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge