Inlägg från: Snorkfröken77 |Visa alla inlägg
  • Snorkfröken77

    Vi fortsätter blanda och ge

    Nä, nu måste jag jobba lite, jag ska ju trots allt jobba här ett tag till

  • Snorkfröken77

    Nenne - Jag skriver som en kråka idag, hoppas du kan tyda vad jag skrev ovan!

  • Snorkfröken77

    muggles - Jag förstod ju att du menade ni när du bara slant på tangentbordet Maken kallar mig för sin lilla rödstrumpa med kärlek i rösten Jag misstänkte att det handlar mer om vår inställning om något annat, men skönt att få bekräftat Italien here we come! (noterar tipset om bärsjal)

    AM - Supertack för bra länk, har redan läst och vidarebefodrat till maken! Nu har du gjort mig nyfiken förresten, vad bor det i de där två krukorna hemma hos dig?
    Skulle även jag vilja ha en permanent lösning på preventivmedel när det gäller framtiden, maken och jag har redan diskuterat så det blir förhoppningsvis så sen!

    Nenne - Er trädgård låter cool! Jag gillar trädgårdar som bryter mönstret, inte en trädgård med en stor gräsmatta bara, kanske ett stackars äppelträd någonstans (läs typisk svensk villaträdgård).

  • Snorkfröken77

    Parnassia - Japp, alla blommorna är från vår trädgård förutom blåsipporna, det fotot är tag i skogen brevid vårt hus Magnolian är en klar favorit, den är är så maffig! kul att den trivs också hos oss, vi ligger annars på gränsen tror jag.

    Telis - Noterar det också, ska kolla med kompisen om det går att få avboka med kort varsel.Tack

  • Snorkfröken77

    BS - Sån där feromongrej har vi kört med när vi flyttat och senast när vi fick massa hantverkare i huset, äldsta hanen blir lätt stressad och då kräks han varje dag. Den fungerar jättebra, man pluggar in den den i ett eluttag i ett lämpligt rum där det kan sprida sig och där katterna är mycket sen sköter den sig självt. Den kostar en slant i inköp första gången, men sen kan man köpa refill av bara själva vätskan och det är billigare. För oss fungerar det, värt att testa kanske? Hemsida: www.feliway.com/se

  • Snorkfröken77

    Gaah, nu gick jag in och läste där själv om katter stress och fick ångest, där stod det att katterna ska ha varsin vattenskål och matskål. Det har inte våra, men jag har inte märkt något problem. Hur har ni andra som har fler katter, har ni egna skålar till varje katt? De brukar få en egen skål när det är nåt gott typ tonfisk, annars äter de ur samma.

  • Snorkfröken77

    Vickan - Har ni sol? Vad orättvist, här är det molnigt.

    Lappis - Vad skoj med skvaller om Let's Dance juryn! Anne är min absoluta favorit, hon är alltid så snygg och glamorös! Älskar henne stora glittriga örhängen hon har varje gång Dermot tror jag bor i min jobbstad? Och att han har ett dansinstitut där. Skulle verkligen vilja kunna dansa men tyvärr är jag helt omusikalisk så jag har svårt att följa takten + är dålig på att instruktioner = hopplöst fall!

    Har varit ute med maken och tittat på när han flugit (modellflyg) och handlat mat efter det. Har hunnit med en rensning av ögonskuggor också, har alldeles för många och är för dålig att använda dem. Så nu tänkte jag ta en tur på You Tube och se om man kan få lite inspiration till snygga sminkningar.

  • Snorkfröken77

    Måste ju rapportera också att vårt andra badrum troligtvis blir färdigt nu i veckan = Sann lycka. Får jag se en hantverkare efter det så kräks jag, vi konstaterade igår att vi haft hantverkare i huset sen augusti förra året. Jag ser fram emot när vårt hus är bara vårt hus och inte en arbetsplats...
    Ska bli väldigt skönt att få huset rent igen också, nu är det ingen idé blir nytt skit direkt, blä!

  • Snorkfröken77

    Snaily - hur långt norrut bor du? Jag har spenderat en del tid i närheten av där George Clooney var när han var/är? i Sverige. Inte så långt norrut alltså.

    Vickan - Nu kommer jag ju inte längre passera förbi din håla något eftersom jag inte längre kommer besöka kunden på DJ. Men om jag skulle komma på någon annan anledning att passera förbi måste jag nog våldgästa

  • Snorkfröken77

    Funderar på om jag ska ta steget ut ur garderoben nu i helgen, måste bara hitta någon snygg bild bara Vilket ju är otroligt lustigt sagt om man känner mig, jag ser nämligen inte klok ut på bild. När vi tog våra kort hos bröllopsfotografen så var jag ok på ungefär 10 bilder av 500, maken var dåligt på typ 10 bilder av 500 *suck*

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge