Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Vi fortsätter blanda och ge

    Kramar till kokisen! Helt rätt tror jag, att inte låta lilleman få all sin skönhetssömn under dagen. Heja dig!

  • Liten med Mindre

    Lappis - förutom att du är helt slut - var det skoj i helgen? Vad var bäst? *nyfiken*

    Snaily - en låda smarrig virtuell choklad är på väg åt ditt håll.

    Själv måste jag säga att jag klarar mig hyfsat än så länge. Bara 2 ord hittills idag, fast då har inte amerikanen kommit än. Och så godissuget efter lunch förstås. Något mildrat av att halsen är som den är. Tur i oturen. Hjärnan vill ha choklad men inte kroppen - absurdt.

    Skäms dock lite över att Mindres mormor också verkar ha fått problem med rösten. Fast hon har lovat att hämta idag ändå. *guldstjärna*

  • Liten med Mindre

    Lappis - tror inte du missade så mycket när du sov över spinningen. Jag är tyvärr oftast besviken när utländska instruktörer kör pass på convent. Eller - nu var det länge sen jag ens iddes pröva förstås.

    Ska masa mig iväg till SATS inspirationsdag för anställda på lördag - nu har de slagit på stort och hyrt Globen. Snacka om jätteträning. Tyvärr har de tagit bort valmöjligheten mellan pass, bara 3 pass som alla är med på. De vill klå något rekort eller nåt. Eller så blev det bara för administrativt att dela in folk på klasser och föreläsningar.

    Hade ju gärna gått på föreläsningar - nu blir det bara titta på, eller spana in nya grejor i mäss-delen. Får väl i alla fall ett par sponsorskor för besväret.

    Lycka till Vickan!

  • Liten med Mindre

    Lappis - bra träning sätter sina spår.

    Evenemangen i Globen är åtskilda, men jag vet inte riktigt hur/vad som skiljer. Förutom att medlemmar knappast ska bli peppade av SATS vd för att köpa fler kort eller nåt.

    EGO-GNÄLL:
    33 dagar till due-date. Undrar hur denna spänniga mage ska orka med... Fast ännu har jag nog lite plats kvar, inte så trångt som för Telis o televinken.

    Försöker tänka ut några positiva saker, men det är svårt att vara uppåt när jag helst inte vill gå hem för att det är så svårt att inte kunna prata med lilltjejen, inte orka lyfta/leka/hjälpa till i den mån jag vill, och ha dåligt samvete för att andra som inte heller mår bra får jobba istället.

    Blir nog extra gnällig av att ha ätit för mycket mat o godis, och sovit för lite så att tårarna är nära. En spratteldocka i magen hjälper ju inte till. Och så börjar mammajeansen bli trånga - de som var så sköna sist.*ynk ynk gnäll gnäll*

  • Liten med Mindre

    Bra shoppat Snaily!
    Jag tror Djerba är fullkomligt förkastligt att åka till när man är gravid...
    Inte alls lämpligt. Går säkert inte att boka av heller...

  • Liten med Mindre

    Vickan - grattis till troll-killen och att han har rätt riktning i tillvaron.

    Jag tror faktiskt, av dagens kängor att döma, att Grynet i alla fall har huvudet något sånär i rätt riktning fortfarande.

    Telis - jag minns faktiskt inte att det var så bökigt med Mindre sista månaden. Men förmodligen var det så. Fast den magen var liiite mindre, och så fanns bara mig själv att ta hand om. Var förkyld till 2 dagar innan förlossningen den gången. Hugaligen!

    Telis igen - härligt jobbat av lillkillen med maten. Skönt att vikten är på väg rejält i rätt riktning.

    Och - tack o lov - ingen amerikan förrän imorgon. Fast han verkar vara en trevlig prick, för han hörsammade min beställning på chocolate chips, då marknaden är hemma är så uselt dålig.

  • Liten med Mindre

    BS - det vore ju urfånigt om gulsot vid födseln får spela roll. Det är väl jättemånga barn som måste sola första tiden??

    Har ni kollat runt bland bolagen?

    Här kanske ni kan jämföra eller få tips och råd:

    www.konsumenternasforsakringsbyra.se/content.asp

    Halsen - nästan lika illa idag. Fick ett litet psykbryt igår kväll över att allt klumpar ihop sig och skiter sig samtidigt, och givetvis när jag helst vill gå ner i varv och inte använda hjärnan längre. Tur att maken finns att samla ihop delarna efteråt.

    Nåja, en natts hyfsat god sömn, och god frukost på kontoret (varför tog jag inte fler mackor?) - nu kanske jag kan lösa några bekymmer i alla fall.

    Lycka till i dag Lappis - hoppas att du får komma in!

  • Liten med Mindre

    Snorkis - trist att massagen snedtände. För mig har det alltid funkat klockrent, även när jag legat och tryckt på en stor bullig mage. Massage är nog det enda som räddat när rumpan sagt ifrån, eller spänningshuvudvärken gjort sig påmind.

    Visste massören att du var gravid?

    Hoppas du kommer ikapp mentalt. Det tog mig säkert fram till stora UL innan jag kände mig beredd att diskutera och vara glad med släkt o vänner (utom här inne förstås).

    KRAM!

  • Liten med Mindre

    LAppis - lider med dig. Hur kan de begära att man inte ska äta före halv två på dagen???? gå upp mitt i natten och frossa eller?

    koko - skönt att matandet hade effekt. Vi hade det ju bökigt med Mindre i början, men nu när hon sover så gott så är vi oxå knäckta efter en bökig natt (och då är det väl mest jag som bökar när jag är sjuk - hon verkar ju sova gott ändå när hon är risig). Hoppas amningshormonerna gör verkan i alla fall för mig när det sen gäller. Maken får väl gå på vilja.

    Idag har jag nog fått den berömda lilla rumpan under revbenen. Känns verkligen bökigt att böja och röra sig. Kanske en fördel med en manligt dominerad arbetsplats - alla är så oroliga att jag inte orkar ditt o datt...

    Och min snälla USA-resenär hade med sig 4 påsar choco-chips. Jösses vad vi kommer äta och sen fisa illa hemma. Bäst att inte baka mer än kanske en sats att ta till jobbet.

    Cicci - det där med hur barn 2 följer eller inte följer barn 1 ska verkligen bli intressant att se.

    Just nu har Mindre tagit efter Iris, som hon nog inte ens träffat. "INTE PAPPA"...
    Fast han lyckades flirta med henne imorse och sen blev de kompisar. Rätt tröttsamt sista dagarna med "vill inte pappa", men jag är väl tåligare när jag är sjuk än vad han är - och det har hon märkt.

  • Liten med Mindre

    Telis - jag har också problem med mitt bank-id. Eller kanske snarare inloggningen på försäkringkassan. För jag kommer in på alla andra ställen jag prövar. Suck!

    Nåja, får väl ringa och boka ledighet. Vet att jag begärde föräldrapeng för 3-4 veckor back i tiden förra gången, och det funkade det med.

    Men jag tycker det där om att maken måste anmäla samma dag barnet kommer, att han vill ha sina 10 dagar just då, det är ett helt förkastligt system. Sist tog han ut semester första veckan, och anmälde sen för att slippa fundera på saken.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge