Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Idag har vi premiäranvänt den rosa overallen eftersom hennes andra inte hunnit torka efter tvätt, jag hittar inga tvättinstruktioner i den så jag har inte tordats torktumla den. Huvan var för stor men annars gick det riktigt bra, tur att vi hade den, annars hade Astrid fått frysa.

    Har varit i kalasbutiken i centrum och inhandlat gröna vingar och rosa kjol ifall att hon vill vara fe och kissekattmössa som alternativ. Får se om vi får på henne något av det eller inte.

  • BrudSommar2006

    PB, haha, han kan åka skidor i alla fall då, trots att han inte haft skidor tidigare?

    Hm, när är de egentligen tillräckligt gamla för att hasa sig fram lite på längdskidor?

  • BrudSommar2006

    Idag har Julia namnsdag, det var ju nära att Astrid blev en Julia.

    Imorgon kommer mina kusiner på lunch, de sade att det räckte med en fralla och en paprikaskiva men jag vet inte, kanske borde jag slå till på något mer rejält, lunch är ju ändå lunch, och handla måste jag göra hursom. Jaja, får fundera under eftermiddagen.

  • BrudSommar2006

    Jag har haft tur förresten, jag har inte hört något alls från andra rum när Iris och Astrid föddes. Jag var lite orolig för just den aspekten när vi skulle på visning på förlossningen i samband med uppföljningen av Aurorasamtalet men vi hann ju inte med den så det slapp jag ju råka ut för.

  • BrudSommar2006

    AM, ja risken finns förstås att det blir en kattfé av det hela!

  • BrudSommar2006

    Jag lade bud på en stol som jag just inte fick. Jaja, där sparade jag ett par tusenlappar då. Fast lite besviken blir man ju ändå.

  • BrudSommar2006

    Tinga, vad skönt om det skulle lösa sig med en av dem med maten så ni "bara" har en som är besvärlig med ätandet. Hoppas också att er kur framöver får igång ätandet på Piff också. Det är så märkligt, för mig känns det som anorexi för småbarn. Har aldrig insett att det kan vara så besvärligt.

    Jag försökte få med Iris upp tillsängen men hon ville inte och nu somnade hon i saccosäcken istället. Hade varit bättre om jag ansträngt mig mer men jag var inte säker på att hon verkligen behövde sova. Jag hade uppenbarligen fel och det borde jag ha förstått. Igår somnade hon tre och jag fick inte upp henne förrän tio i sex, ändå somnade hon strax efter åtta som vanligt, hon är verkligen trött efter dagis, trots korta dagar.

  • BrudSommar2006

    Men vilken besvärlig liten Hektor! Vad har han nu hittat på tro. Iris äter inte så mycket mat hemma, mest smörgås, men hon äter på dagis så jag tycker inte att det gör så mycket.

    Det är svårt att hitta saker som hon tycker om. Rökt lax åt vi härom dagen efter att Tinga skrivit om det här, dock ingen romsås till Iris för det skulle hon aldrig äta. Laxen tyckte hon däremot var jättegod lustigt nog för hon äter inte så mycket vanlig laxkotlett även om hon aldrig sagt att hon inte tycker om.

  • BrudSommar2006

    Med Iris tog det en timme för moderkakan att komma ut och med Astrid några minuter men det gjorde inte ont någon av gångerna.

    Själva värkarna gjorde nog lika ont men det var ju tcksamt att det gick så fort nu sist. Fast har man mer tid på sig hinner man ju få bedövning.

    Grattis Parnassia!

    Ger nu upp skrivandet med en hand och vänster dessutom.

  • BrudSommar2006

    Äsch, nu hann jag inte in här medan Vickan var kvar. Nåja, jag har ju önskat lycka till i god tid tidigare, antar att det får duga.

    En till muffin! Vad trevligt. Välkommen hit.

    Jag älskar konståkning fast jag hoppas ändå att jag slipper sitta uppe inatt och titta på det. Fast jag är lite orolig för Astrid har sovit större delen av kvällen. Det ser inte lovande ut faktiskt. Bäst gillar jag damernas för de ramlar hela tiden, herrarna ramlar mer sällan.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge