Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Fram för mer action åt Vickan!!! Heja heja!

    Lägger de inte någon gel som mjukar upp och sedan någon ballong som öppnar första biten?

  • BrudSommar2006

    A little less conversation, a little more action yeah!

    Come on, come on...

    Ut med trollet, ut med trollet!

  • BrudSommar2006

    Vickan, spring ett par varv runt korridoren nu och sätt fart på det, sex timmar kvar av dagen.

  • BrudSommar2006

    Ja man ska svänga på höfterna för att få ner barnet, vet dock inte om det hjälper i själva öppningsstadiet?

    Vad det gäller att få barnet att äta så sade dietisten vi var hos att man absolut inte ska truga eller på något sätt försöka få i barnet mer än det vill ha för då tränar man bort barnets naturliga förmåga att känna när det är mätt.

  • BrudSommar2006

    Nej men vad segt för Vickan! Då måste det ju bara bli imorgon, hoppas på god nattsömn för Vickan och maken då och så på't igen imorgon!

  • BrudSommar2006

    Stackars Vickan vad segdraget det var! Idag måste den väl ändå ut på ena eller andra sättet.

    AM, trist att bli osams men lätt hänt, i alla fall om man är mig och maken, så jag förstår precis. Hoppas ni är sams igen nu i alla fall.

    Iris älskade vingarna men vägrade låta oss sätta dit bandet så att de gick att knyta runt magen. Likadant med tyllkjolen, jättebra så länge man inte försökte sätta den runt magen. Sedan var hon förbannad och vägrade kattmössan också och sätta en svans med band runt magen var inte heller aktuellt. Fast hon hade kattmössan här hemma igår så hade hon inte fått syn på vingarna hade det kanske gått.

    Liten, rita, pärlplattor, dega med play doh, läsa bok, laga mat i Iris kök, bygga med lego är Iris favoriter just nu om vi är inne.

  • BrudSommar2006

    Telis, usch vad jobbigt det låter, synd att man måste pumpa så ofta för att hålla igång mjölken.

  • BrudSommar2006

    Telis, varför tar det en timme att mata honom? Astrid drar i sig en flaska på nolltid om hon vill. Vill hon inte så skriker hon och vänder bort huvudet och då kan man lägga ner, då får man anta att hon skriker av annan anledning. När hon vaknar och vill snutta på natten gäller det att kasta sig dit kvickt innan hon hinner vakna ordentligt, då snuttar hon en stund och somnar om. Hinner hon bli ledsen och klarvaken får man henne inte att somna om, det var ju likadant med Iris så det har man ju lärt sig.

  • BrudSommar2006

    Iris är nu nedbäddad i sängen med flaska välling och 38,4 i temp, suck. Jaja, imorgon är maken hemma så nu får jag ju ändå hjälp över helgen.

  • BrudSommar2006

    Telis, jag förstår, det är hela proceduren som tar en timme! Jag har ju Astrid bredvid mig så jag behöver aldrig flytta henne och byter inte blöja heller om det inte blir absolut nödvändigt. Du får tänka att ni har igen mycket senare när vi sliter med att fasa ut amning och sova i egen säng!!!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge