• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    nenne - hej hopp! funderade på att skicka iväg ett mail till dig då du hållt dig undan i några dagar. Antog at det var jobbet som drog i dig.

    Här har vi ätit biskvier. Vår pensionerade konsult som gillar sött var inne och frågade runt om ingen kunde tänka sig en kaka ... sen gick han ut och kom tillbaka med en kartong . Trevligt men samtidigt skönt att han inte är inne varje dag på kontoret numera ... förut stod det nästan alltid något sött ute i köket.

  • Lapinette

    Det värsta med fikapauser är att det är så himla svårt att komma igång och jobba igen !

  • Lapinette

    nenne ... håll kvar snön i dina trakter så vi slipper det när vi ska åka skridskor ikväll.

  • Lapinette

    nenne - inte så mycket kvadruplar men lite värmlandshopp, treor och pirutter borde jag fortfarande klara av .

    Men hur kan han cykla när det är så mycket snö och is?!

  • Lapinette

    Passerar isen i Vasaparken nästan dagligen men har inte åkt där mer än 1 gång på 3 år ... fy skäms! Men efter ikväll blir det 2.

  • Lapinette

    Jag gillar att röra på mig ute i naturen ... även om det tyvärr blir allt för sällan numera. Så skridskor, skidåkning, vandra, cykla ... . Sen är jag en idiot som har hållt på och håller på med sport inomhus i unkna träningslokaler och sporthallar.

  • Lapinette

    Morning girls,

    Oj, vad mycket ni skrev igår kväll. Har skummat igenom men självfallet minns jag inte alls vad jag skulle kommentera.

    Själv åkte jag skridskor igår men det tog lite tid att komma dit, stopp i t-banan pga någon idiot som hoppat ned på spåret och blivit rotmos. Om jag inte ska vara helt OT så drog min väninna upp tipset hon fått från sina vänner gällande barnverkstan (japp, hon har också börjat försöka) och det är ... slappna av! Ni kan ju gissa om att jag drog igång och kände hur pulsen ökade ju mer vi diskuterade. Borde hitta någon bra artikel som bevisar motsatsen som jag kan skicka till henne. Hon är så jäkla envis.

  • Lapinette

    Vickan - så du är kvar hemma! Trist med snuva . Krya på dig!

    MSW - ja, jag eldade upp mig rejält när hon envisades med att säga att hon sett ett program där någon sagt att kvinnan bildar ett hormon när hon är stressad som gjorde att det blev svårare för spermierna. Jag tror hon blandade ihop alltihop.

  • Lapinette

    Cicci - trying to!!! När är det ni ska till Dubai? Idag snöar det igen ... börjar faktiskt bli lite trött på snön. Nu kan det få bli vår istället.

  • Lapinette

    Själv tycker jag det känns alldeles utmärkt att få en färdig 1-åring. Jag längtar inte och har aldrig gjort efter det där första året.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge