• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    Ska nog också ha öppet hus men tänker denna gång försöka göra så lite som möjligt dvs beställa catering. Tycker absolut att ni kan slå ihop alltihop.

    Helt rätt London är med svärmor. Hinner bara hem och byta väska, gå in till jobbet och vinka att jag lever och sen drar vi till NY.

    Ska nu dra iväg på kvällen spinning. Sen hem och korka upp champagnen !

  • Lapinette

    pb - januarimånad är så himla trist så det är suveränt med fest! Hela min familj fyller där i krokarna och min bror som nu precis fyllde 50 den 30 december hade sin fest i mitten på januari. Suveränt! Inget annat som händer däromkring.

    Om jag ska svara på dina frågor så nej, min make är ingen gammal dansare utan totalt odansbegåvad ... fast han kan om han vill och har inget emot att "showa" lite fast då på sitt eget sätt .

    Jag dansade från jag var 5 år tills jag var 25 men tävlade mellan 7 års ålder tills jag var 21 år. Sedan ville min partner lägga av och det var svårt att hitta någon som var bättre än han i Sverige (som även var ledig). Absolut inte som yrke utan som amatör. Tränade 4-5 gånger i veckan och tävlade på lördagarna. Kajkade runt i Sverige och sedan även i Europa. *viskar* har vunnit några SM-guld.

    Och grattis till de 2 kilona!

  • Lapinette

    Fru E - hoppas maken hann komma innan gästerna och självfallet kan man öppna vin innan gästerna kommer. Själv älskar jag att ta några sippar under tiden jag lagar mat.

  • Lapinette

    Nu dags för att "ploppa" champagnen och "laga" middagen . Inte så mycket att laga då det handlar om skaldjur. Såååå skönt!

  • Lapinette

    Snaily - don't worry det blir den vita choklamoussen med lime och hallon.

    pb - jag hamnade inte i Frankrike utan min make hamnade i Stockholm och så ute på ett disco i stan en natt stod jag i trappen och spanade efter min kompis när han tog kontakt med mig. Det var för snart 8 år sedan.

    Vi har suttit och diskuterat om allt mellan himmel jord så ingen Let's dance här. Maken är lite trött på all dans som jag vill se på tv och om jag ska prioritera så kommer So you think you can dance absolut före Let's dance (även om det är den sortens dans jag har sysslat med dvs domarna är mina fd konkurrenter).

    Middagen var till belåtenhet speciellt chokladmoussen vi köpte. Sen ska jag väl erkänna att vår Gosset (champagne) försvann lite väl snabbt så vi öppnade en polare Roger oxå. Oj!

  • Lapinette

    Snaily - tycker dem sköter det så bra! Var ju där i publiken och kollade första säsongen och sedan backstage för att prata med dem. Det var som att åka tillbaka 20 år i tiden. Bara en massa gamla dansare och tränare i publiken. Numera är det jättesvårt att få biljetter dit.

    Hi, hi ... Tony har aldrig tävlat i Sverige och tror han känner alla ... de historier jag vet om honom = sol och vårare . Anne är verkligen en gammal konkurrent och jäkligt duktig. Maria hade aldrig en chans emot oss. Dermot var absolut supervass i latin ... vår gebit var modern dans, så vi var aldrig riktig konkurrenter.

    Hoppas ingen annan läser på denna tråd ...en mörk fredag natt.

  • Lapinette

    Snaily - tittade faktiskt på en weekend upp i ditt metropol om, utifall, att vi inte hade åkt till Österrike i mars. OM vi hade åkt till dina trakter hade jag givetvis tala om det.

  • Lapinette

    Vickan - hej din höggravid kvinna!! Här sitter en lullig kanin.

    På tal om kanin så skrev faktiskt en kompis till mig ett sms till min make i still med "I hope to have an evening with good wine with you and your kanin". Jösses! Jag har verkligen fått det namnet överallt!. Maken råkade även säga kanin istället för mitt namn när vi var hos hans kollega på middag förra lördagen.

    På tal om när vi träffades så var det faktiskt så att maken jobbade här i Stockholm ... och att vi båda var upptagna på vart sitt håll dvs Palermo vs Nice.

  • Lapinette

    Oj, min make har precis svarat min kompis med "inge vin bara hö till kaninen".

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge