• snaily

    Vi fortsätter blanda och ge

    Ore
    Vilket litet charmtroll ni har! Vill haa! Akta dig så jag inte knycker honom om vi ses i maj!
    Hans föräldrar var också fina!

  • snaily

    Dålig stil av Nenne tycker jag!
    Ge mig bara en till misslyckad IVF så hänger jag med till IKEA, Lappis - till sommaren kanske!

    Ore
    Det hoppas jag med - men nu har jag i alla fall några trevliga planer att se framemot även om magen är tom - Tunisien och Lidingöloppet till exempel.

  • snaily

    Lappis
    Inte anmält mig än men ska! Fast fuskar och kör korta varianten, 15 km. (Om jag inte mot förmodan har något i magen, då blir det nog noll km. Peppar peppar.)

  • snaily

    Ore
    Men fyy så hemskt! Vet du vad som hände - ändrade sig mamman? Om inte kunde väl Lappis få barnet?

  • snaily

    Ore
    Jo men du vet väl att det är bra att slappna aaaaav... Frågan är om det är avslappnande att ha resor och en massa andra grejer inplanerade? Är det inte mer avslappnat att bara sitta hemma i soffhörnan jämt, typ som jag gjort det senaste året? *borde skicka vidare frågan till någon "slappna-aav-förespråkare"*

    Lappis
    De jag känner ska springa 30 km - jag har tydligen bara tuffa vänner och bekanta
    Som det känns just nu ska jag nog springa. Vi kommer nog inte hinna något mer IVF-försök innan dess och jag vågar verkligen inte tro på det här försöket. Känns mer som något som bara måste göras.

  • snaily

    Ooo vad jag ser framemot vår majhelg i sydvästra Sverige! Hit kommer våren aldrig, det är vinter, vårvinter, sen gråkallt i några veckor i maj och sen blir det sommar i juni. Jag beställer genast fint och varmt väder till den helgen. Vandrarhemmet vid Kinnekulle ser dessutom supermysigt ut!
    (Jag är verkligen bra på att gotta mig åt småsaker! )

  • snaily

    Lappis
    Undrar vilken IKEA man ska satsa på för att hitta de snällaste och sötaste barnen? Jag kan ta med Korven för att locka till mig barn som gillar hundar.

  • snaily

    Äsch då, nu ska vi inte skrämma stackars EA; jag tyckte inte Ovitrellen var så farlig. Men ett fasligt blåmärke blev det efteråt!

  • snaily

    Snorkis
    JA, fast idag blev det bara halva programmet pga skidkyttestafett. Mia Skäringer är bäst!

    Hej Frullan, vad kul med ett livstecken! Hur mår ni hela familjen? Har tänkt en del på din kisse som var sjuk, törs jag fråga hur det gått?

  • snaily

    Porchez
    Hoppas du reder ut det med kompisarna! Det är nog bra att försöka i alla fall.

    Liten
    Men det är ju fantastiska nyheter! I morgon kanske maken är feberfri så det är fritt fram för dig att släppa ut Grynet om du vill. (Det är så förlossningar går till va? Man trycker på en knapp: "öppna" och så glider det ut en bebis lite smidigt sådär.)

    Här har det snöat lite på morgonen, hurra!, men nu har det slutat, synd! Har hunnit med en långpromenad med Korven och nu sitter jag i princip bara och passar jobbtelefonen... dricker lite te också i och för sig. Den här helgen börjar Den Stora Invasionen av trakten - av turistande Stockholmare förstås. Stor trängsel på ICA väntas.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge