• snaily

    Vi fortsätter blanda och ge

    Ingen bebis än ser jag... Jag sätter fortfarande en slant på imorgon.

    Koko
    Falukorv är väl utmärkt söndagsmat! Å vad jag blev sugen på stuvade makaroner nu, men det blir nog renskav här ikväll.

    Angående mysbyxor - det är standardklädseln hemma hos oss men på vintern går det utmärkt att såsa runt i långkalsonger/underställ också.

    Nu har kompisen åkt hem och det är bara jag och datorn igen, lite skönt faktiskt, är trött efter två väldigt tidiga morgnar (upp före 7 både lördag och söndag - observera utan småbarn som orsak!) och mycket skidåkning. Vansinnig träningsvärk i vaderna efter gårdagens mastodonttur. Idag blev det en kortare tur på tre timmar och mycket mindre pulsande i djupsnö, överkomlig för både mattar och hundar.

    Nu väntar jag på makens hemkomst så vi kan bege oss till affären. Imorgon ska jag till doktorn igen, hoppas på något besked då när/om ÄP kan tänkas bli.

  • snaily

    Men hallå - har du plussat September?? Jättegrattis!!

    Jag har inte hunnit läsa ikapp. Har varit hos doktorn i stan och är inte hemma än, åkt till jobbet för att fixa blodprov på mig själv.

    Är lite under isen-deppig - mina äggblåsor växer knappt alls på vänster sida och på höger sida var det bara två som hade någon ordentlig storlek, sen fanns flera mindre också. Får höra vad Falun kommer fram till efter att ha sett dagens resultat och blodprov, min doktor tror det kan bli ÄP nu på fredag men vi får se. Just nu känner jag bara för att lägga ner hela projektet. Om det bara är ett par stycken blåsor som har vuxit som de ska så är ju chanserna yttepyttesmå. Fasen att det inte kunde bli någon befruktning förra gången när jag ändå fick ut så många ägg, men det lönar ju inget till att gräma sig över det nu... Bläääääääää!!

  • snaily

    Vinkar till alla och har läst engagerat allt ni skrivit idag... men nu tänker jag vara så fräck att jag tar upp en massa plats med enbart gnälligt deppigt ego-gnäll... (= tips: scrolla!)

    Känner mig fortfarande asdeppig. Vet att det räcker med ett ägg men det känns ju något svajigt när man kanske inte har så många, om några alls, i reserv. Det är ju fysiskt omöjligt för äggblåsorna att växa mer än några mm per dag, så det lär nog inte bli fler än max ett par stycken. MEN, det som stör mig ännu mer är att jag inte fått något provsvar idag, mailat och ringt min hemortsläkare utan svar (förstås) och Falun har inte hört av sig. Gaaaaah! Känner mig så jäkla bortglömd - varför är det alltid JAG som måste ligga på och ringa som en galning för att få veta något? Nu vet jag inte om det blir ÄP på fredag eller någon annan gång eller om det blir alls, eller ens vilken dos medicin jag ska ta ikväll.
    Vet att det fortfarande finns hopp och att jag borde tänka positivt men jag ORKAR fasen inte. Kanske är vårtröttheten som slagit till även här.

  • snaily

    TACK era sötnosar

    Vickan
    Akta, då får du kanske inte tillbaka honom igen

    När nöden är som störst är hjälpen som närmast! NU ringde de äntligen från Falun! Ska dit redan nu på torsdag!? Jag är skeptisk! Blåsorna var ju verkligen inte stora igår men får väl försöka lita på att de vet vad de gör...

    *andas ut ett jätteandetag av lättnad*

  • snaily

    FruE - lycka till med ÄP imorgon! Kom ihåg - det är bara skönt när de gräver lite extra efter äggblåsorna

    PB - lycka till på undersökning imorgon! Det närmar sig!
    Det jag gör på torsdag är alltså själva äggplocket.

    Liten
    Hoppas Grynet behagar titta ut snart innan du ledsnar totalt på att vänta!

    Laddar nu för kvällens otäcka Pregnylspruta och hejar på maken som snart ska börja sy på vår nyinköpta symaskin.

  • snaily

    Koko
    Vad bra, hoppas passandet löser sig!
    Håller med dig angående palsternacka, urk!

    Tyckte Pregnyl sved mindre än Ovitrelle, undras varför. Tur att jag tagit sprutor och kanyler från jobbet för något sånt hade doktorn såklart inte försett mig med. Så - imorgon väntar hormonfri dag och resa till Falun framåt kvällen, nu är det bara att försöka släppa det värsta kontrollbehovet...

    Symaskinen verkar funka bra än så länge förresten.

  • snaily

    AM
    Snigelmannen syr ett nytt överdrag till en madrass i vår futonfåtölj. Blir så fint så!
    Jag är också fan av galltvål. Bra till även annat än babybajs.

  • snaily

    Liten
    GRATTIS till sonen!!!!

    FruE
    Grattis till de 14 äggen, perfekt skörd!!

    Nu åker vi mot Falun. Känner mig fortfarande hur opeppad som helst, känner mig fortfarande inte ens svullen i magen, det blir nog max ett ägg gissar jag... Vadslagning någon?

    Rapporterar väl in när vi är hemma igen imorgon kväll.

    Puss o kram!

  • snaily

    PB - grattis till sprutstart! Vad sprutar du med? Dos? /Nyfiken snigel som har tråkigt i bilen

  • snaily

    Förresten hälsar maken att det inte fanns några tidningar i faluns herrum, men en film satt i dvd-spelaren.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge