• fru AM

    Vi fortsätter blanda och ge

    Telis: Hektors natskräck gick över så fort vi började lägga honom en tima tidigare och skojar till det lite innan han somnar (just nu börjar han fnissa så fort jag börjar sjunga Trollmor). Även matfobin verkar ha gått över (tack vare överhoppat mellanmål på fm? Eller pga att vi haft roliga lunchdejter de senaste dagarna? Idag ska vi äta lunch själva i alla fall så då får vi se om det funkar.)

    För ett par dagar sedan satte jag mig och skrev ett brev till en gammal släkting jag inte hört av på nästan tio år. Jag visste inte ens om han levde än - men alldeles nyss ringde han! 90 år är han, krutgubben - klar i knoppen, klarar sig helt själv hemma i stora huset. Åh, jag blev alldeles rörd av att höra hans röst! Lycklig!

    Fredag!

  • fru AM

    PB: har du länken till det där jobbet? Inboxa tack!

  • fru AM

    PB: Du har mail!
    Puss o kram till alla i vår mysiga tråd!

  • fru AM

    Nenne: jag har aldrig använt embossingpulver men jag goglade lite nu och förstod att uppvärmning är en del av embossingmetoden ... har du värmt på kuverten efter embossandet? (det kanske blir genomskinligt då?)

  • fru AM

    NEnne: jag förstår! Trist med icke planerat resultat men det blev säkert jättefint ändå!

  • fru AM

    Nenne: kanske reagerade pulvret konstigt med färgen - samma fabrikat?
    Koko: trist med väntetid på sängen! När man vl bestämt sig vill man ha den på studs ju! Ska visa maken länken!

  • fru AM

    Pysselfreaks: Men vad värmer man med när man embossar?? Har ALLA värmepistol eller räcker det med en hårtork? *pysselsugen*

  • fru AM

    Liten: Fruktsmakande kåvepenin (har för mig att det är lite genomskinligt?) Vi har mixat med fruktyoghurt (små goda drömyoggi - men bara så lite som det behövts för att dölja smaken), jordgubbsgglass - en liten klick samt (barnavårdsfundamentalister håll för öronen!) coca-cola eller julmust.
    Lycka till!

    Vilken ebossingkunskap det finns! Spisplatta funkar inte så bra för oss eftersom vi har induktion (plattan blir inte varm om det inte står ett kokkärl på men det är klart jag kan väl använda en stekpanna som mellanhand ...)Måste bara komma på något att embossa ...

  • fru AM

    Bra idé! Och tack-kort!

    Panduro - here I come ...


    Ore skrev 2010-02-21 09:00:44 följande:
    AM: Bygga upp ett lager med embossade grattis-kort, kanske? Alltid bra att ha hemma...
  • fru AM

    Hemma från babysimmet igen! Det är så fantastiskt roligt - Hektor dök 5 ggr idag och skakade bara lite på sig efteråt. Glad som en lärka hela tiden. Det är verkligen det bästa jag gjort i mamma/barn-väg.



    Nu förberedelser för söndagsmiddag: Choucroute, följt av äppeklyftor i ugn (m kokos, russin, kanel, smör ...) m mandelglass

    Härlig söndag på er!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge