• fru AM

    Vi fortsätter blanda och ge

    Parnassia: du kan få åka istället för mig ...

    Backstreet: kul med lite smygläsarexpertis! Det är just vikblöjor jag testade på BB - men jag förmodar att jag var så snurrig av att precis ha fått barn så att jag inte fick till det riktigt. Sedan kan man ju tillägga att barn som haft tygblöjor - enligt vad jag har hört i alla fall - slutar med blöjor tidigare i genomsnitt än de som haft "engångs, moderna, torra-trots-en-liter-kiss"-blöjor ...

  • fru AM

    Vill bara påpeka att jag inte kommer ha tillfälle till skidåkning/skidlektioner eftersom Hektor är med. Annrs var det bra tips om filébuffén! Tack!

  • fru AM

    Ja Nenne vilka fantastiska tips - jag har sparat alla - och hoppas jag får uppleva fjällen någongån på en barnfri semester!

    Förövrigt ringde de nyss från Livias dagis och sa att de hade kommit dit nu och att Livia var välkommen. Men då låg Hektor och sov så jag kunde inte gå iväg med Livia ... Så hon får vara hemma idag i alla fall. Snurrigt värre.

  • fru AM

    Ja det var ett bra tips, liften till toppstugan! Jag kan inte ha Hektor i en dragpulka eftersom jag måste gå på skidskola/skidlektion för att överhuvudtaget ta mig framåt (mina föräldrar missade skiddetaljen i min uppfostran). Att ha ett barn på släp i det läget känns lite extra jobbigt


    nennesjuttioåtta skrev 2010-02-22 10:59:40 följande:
    AMnu tjatar jag, men ni kan ju kanske hyra såna där dragpulkor som Hektor kan sitta/ligga i? Fast mitt tips om en tur upp iliften till toppstugan funkar nog allra bäst. Gäller bara att hålla i killen.
  • fru AM

    Men jag VILL verkligen lära mig åka skidor. Fast inte med ett barn i släptåg. Får ta en vuxenhelg i fjällen någon gång.

  • fru AM

    Jaha - nu sjönk semesterhumöret drastiskt. Betalade nyss 61.787 kronor i kvarskatt. Bajs.

  • fru AM

    JAg tycker det känns som väldigt dålig livskvalitet att betala skatt överhuvudtaget. Monaco nästa kanske?

  • fru AM

    Fast jag vet att jag inte ska gnälla på skattebetalande egentligen ... man är ju med och delar på kakan ... Det är bara vissa skatter som jag blir helt vansinnig på.

  • fru AM

    Liten: du är inboxad!

    BS: ja just kvarskatt känns ju verkligen surt. Samtidigt som tillbaka på skatten (när nu det hände senast) är som att vinna på lotto.

    Man borde få VAB:a hela dagen även om de öppnar efter halva - om man inte kan jobba den dagen. JAg är ju hemma med Hektor ändå så jag behövde inte fundera över det.

  • fru AM

    Ska bli intressant att se om Livia kommer tillåta pjäxpåklädande - fast hon är extremt peppad inför skidresan. Ser fram emot att få ha sin nya hjälm på sig (den har hon hemma också, bara för att den är ny, hennes och röd).

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge