• snaily

    Vi fortsätter blanda och ge

    PB
    Kliar det? Kan vara rävskabb fast det är ovanligt på katt. Inte omöjligt med allergi heller. Svarar som jag brukar - omöjligt att veta säkert utan vidare provtagning. Blodprov för rävskabbskoll, man kan även ta hudbiopsier för att få veta mer. Allergi är inte omöjligt, det kan man oftast se tecken på på en hudbiopsi.

  • snaily
    viktualia skrev 2010-03-02 20:23:50 följande:
    Snaily - har för mig att den där burken har en rätt lång historia...
    Ja - kan ingen berätta hela historien? Burken vägrar svara när jag frågar...
  • snaily

    Om jag ska vara petig så är inte burken helt oöppnad, möjligen helt oäten av?

    Snorkis
    Grattis till fint RUL!

  • snaily

    PB
    Loppor eller löss tror jag inte på för du borde se de små djuren och det borde klia intensivt på stora delar av kroppen. OM det är en parasit så tror jag på rävskabb som kan förekomma på katt fast det inte är så vanligt. Men allergi KAN ge skumma symptom och komma och gå sådär oförklarligt. Du får komma hit med henne så får jag kolla! Eller ring en veterinär på närmare håll

  • snaily

    Hej på er!
    Här sitter jag svettig och dan, precis tillbaka från en skidtur med Korven. Det är bra att åka med honom för då kan jag slöåka med gott samvete, för han är trots allt bara 10 mån gammal och ska inte jobba så hårt än. Fast som sagt, svettig blev jag så lite motion var det allt.

    Cicci
    Vilken tung period ni verkar ha - KRAM på dig!

    Nenne
    Grattis till Prick-känning!

    Fru E
    Jag kände inget innan första VUL, men förra gången började det kännas lite konstigt i magen när jag sprutat ungefär en vecka tror jag. Svårt att förklara, inte ömt, mer lite spänt. Den här gången känner jag typ inget, mer om det nedan.

    Barnlös som jag är har jag inte så mycket att tillföra i "njut-diskussionen", mer än jag tror att jag förstått UNGEFÄR vad alla menat med sina inlägg.

    Varit hos läkaren idag - ingen riktig fart på mina äggstockar den här gången, inte så många blåsor och de flesta små, dessutom var de rätt ojämna i storleken. Eventuellt ska jag på en koll till innan (om) det blir ÄP, som nog dröjer till tidigast torsdag nästa vecka. Försöker att inte stressa upp mig över det här, tänker om jag fick ut 13 ägg med 150 enheter Puregon så borde det väl gå att få fram NÅGRA åtminstone när jag sprutat med 125 enheter. Fast äggstockarna kanske hade velat vila lite längre innan det här försöket... Vi får väl se.

    Träffade en kollega idag (jobbar inte ihop men inom samma organisation så ses på möten/kurser nån gång ibland) som också genomgått IVF och nu försöker få ett syskon, de har embryon i frysen från förra gången - så skönt att få prata av sig lite med någon irl som vet hur det är!

  • snaily

    Lappis
    Fortsätter med samma dos men det kanske blir ändrat beroende på blodprovssvar som förhoppningsvis kommer imorgon.

    Nej, dags att ta sparken till affären och handla lite middagsmat! (Erkänn att ni tycker det är exotiskt att åka spark till affären?? )

  • snaily

    Puss och kram till Muggles och alla andra som haft en tung dag!

    Koko m fl
    Dosen behövde inte höjas tyckte doktorn, för det fanns ändå en del blåsor där (tror han räknade till 10 men så många såg inte jag?!), bara det att de var små och ojämnstora. Men skulle tro att dosen höjs om blodprovssvaret visar på för lågt estradiolvärde. Får höra imorgon.
    Koko - du får skrika lite högre om mina ägg ska höra dig ända hit!

    Får plötsligt påkommet besök i helgen - en kompis kommer imorgon och vill att jag hänger med henne och tränar hund på fjället på lördag - får se om Korven kan hänga med eller ej, jag tror han bara försvinner ner i all snö!

  • snaily

    Hej tråden! Tittar in lite snabbt.

    Liten
    Undrar om Grynet vill ha internationella kvinnodagen som födelsedag??

    Jag är slut som människa efter dagens strapatser, och Korven är slut som korv tror jag! Fem och en halv timme skidåkning i djuuuup lössnö. (I och för sig inklusive två fikapauser.) Hundträningen gick ut på att låta kompisens fågelhund leta fåglar (ripor). Sjukt jobbigt för hundarna i lössnön, och sjukt jobbigt för oss också, snart dags att däcka i sängen innan vi ger oss ut på fjället igen imorgon. Men trots den jobbiga lössnön var det en otroligt härlig dag med vindstilla och strålande sol - fjällen när de är som bäst!

    Bra att kompisen är här och distraherar mig från enbart ivf-relaterade tankar. Jag känner inte mycket i magen den här gången, lite aladåbvarning är det dock här också. Hoppas min förvirrade doktor hör av sig imorgon och ger mig en ny tid för undersökning på måndag, det var i alla fall vad Falun tyckte skulle göras efter att ha sett mitt senaste blodprov.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge