• snaily

    Vi fortsätter blanda och ge

    Hallå i tråden

    Äntligen lugn och ro i casa Snigel - det var meningen att syrran med familj skulle bo här 1-2 dagar, men äldsta tjejen var inte frisk än och nu mådde min svåger dåligt också, så de åkte hemåt nyss. (Puh! Mina systerdöttrar är härliga, men när de är sjuka och gnälliga kan det bli lite för mycket för mina ovana öron. ) Min pappa hade kräkts hela natten och imorse sa maken att han kände sig lite konstig i magen... Vill INTEEEEEEE bli magsjuk nu!!! Känns just nu inte som en bra idé att jag umgåtts med dem ända sen i söndags...

    Hej Hattis - kul att höra av dig men attans att det där plusset låter vänta på sig!

    PB
    Lycka till på VUL - hoppas du rapporterar in här sen!

    Cicci
    Skickar energifyllda kramar, usch vad jobbigt med sjuka barn! Betapred är tyvärr receptbelagt, i alla fall när jag kollade senast. (viskar: inboxa om du inte får tag på någon läkare som kan skriva receptet!)

    Koko
    Kul med bokade biljetter! Hoppas bussresan inte blir olidligt tråkig och lång bara. Försöker mana på vädergudarna att fixa lite kyla, vill att det ska finnas fin snö kvar när ni kommer... idag kom det först blötsnö, sen regn!

    Vet ni vad? Vi fick brev från Falun idag........ (cliffhanger)

  • snaily

    ..... och vi har en ESKIMÅÅÅÅÅÅÅ i frysen nu!!
    Tydligen repade den sig så pass att den gick att frysa! Jag älskar att ha fel! Sen återstår ju att se om den går att tina, men ändå! Känns skönt!

    Fru E
    Hur går det med bollmagen - minskar det något?

    Själv mår jag tusen gånger bättre än efter förra ÄP, då var jag ju sjukskriven en vecka och väldigt inaktiv i typ två veckor efteråt. Nu har jag hunnit åkt skidor både på längden och utför och känner mig precis som vanligt! I alla fall fysiskt.
    Otränade ben dock - trötta och stela efter inte så värst många timmars slalomåkning igår och idag.

    MEN - såklart är det alla gånger värt en svullen mage och tråkig vila ett tag om man får ett helt gäng ägg till frysen!

  • snaily

    Telis
    Neeeej, vad är det jag läser!? Gud så trist med jobbet! Usch, avskyr själv att tvingas till förändringar, aldrig kul. Hoppas och tror att det inte tar så lång tid för dig att hitta något nytt sen! Elände med kaskadkräkningar också. KRAAAAM!

    PB
    Grattis! 9 jämnstora folliklar är ju jättebra! Klart bättre än hur det såg ut för mig senast, och då fick jag ju ändå hyfsat resultat på ÄP. Hur många dagar totalt blev det med Puregonsprutor? Mitt testdatum förresten är en bra bit bort fortfarande - 29 mars.

  • snaily

    Kräksjuke-update: maken har inte haft någon aptit på hela dagen. De som känner honom vet att det är ILLA när han inte vill äta! Han har dock inte kräkts. Än. Själv känner jag mig lite konstig i magen också, hoppas det bara är psykiskt efter att ha haft alla sjuklingar omkring mig!

  • snaily

    Fru E
    Kul med nytt husobjekt! Länk/bilder?

  • snaily

    Lappis
    Jag hänger med! Här ska det regna imorgon...

  • snaily

    PB
    Varför inte gå på Café Linné efter att ha varit på Linnékliniken?
    Vickan kan säkert ge ett bättre svar - jag var fattig student när jag bodde där och sprang bara på nationer.

  • snaily
    _koko_ skrev 2010-03-18 22:11:05 följande:
    JA, och PB, hälsa till min eskimå (för ja, har en kvar i frysen)!
    Coolt!
    Idag har vi skrivit på papper som godkänner att de får förstöra vår eskimå när det gått fem år. Känns lite overkligt att han ska ligga där alldeles ensam i frysen... fast kanske inte så länge i och för sig om det här försöket inte lyckas.
  • snaily

    PB
    Det hade ju varit väldigt fiffigt men tror inte det är tillåtet i Sverige. (Är det inte så att man får ta emot antingen donerade ägg ELLER spermier?) Någon annan som vet säkert?

    Hepp - dags att sova! Tänker isolera mig från maken och sova i gästrummet för första gången någonsin - han verkar så onormalt sjukligt trött och konstig. Håll en tumme för att vi (framför allt jag! ) slipper kräksjukan...

  • snaily
    Cuddly skrev 2010-03-19 10:59:15 följande:
    Hur länge klarar sig ... äggen? embryot? i frysen...Försöker hänga med lite här...
    Embryot klarar sig nog väldigt länge i frysen, men man får spara dem där i max fem år. (Visst är det så överallt och inte bara i Falun Telis??)

    Jag gillade också kaffe när jag var liten, fast bara kallt kaffe, brukade dricka upp slattarna efter föräldrarnas fika.

    Te i nappflaska? Lite speciellt... Jag glömmer aldrig den käcka familjen jag såg en gång som gav sin kanske drygt ettåriga son coca-cola i nappflaska...!

    Det skumma magsjuke/illamåendeviruset som syrrans familj lämnade efter sig har inte riktigt gett sig än men varken jag eller maken har blivit kräksjuka på riktigt än. Svågern blev dock det i natt, honom träffade jag senast igår eftermiddag... Vilken rysare. Särskilt som vi har en kompis på väg hit i eftermiddag, men hon törs bara komma om vi lovar att vi är friska.
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge