• muggles

    Vi fortsätter blanda och ge

    Jag har en killkompis som tillsammans med en annan (singel) killkompis går till stans bästa restauranger och de beställer alltid meny, men sedan beställer de alltid öl till. Dels för att de gillar öl men mest för att se hur väl en finkrog (el sommelieren) kan ställa om och erbjuda öl som passar till maten, ngt de sällan förberett... Fniss.

    Jag gillar inte när finkrogar kör för mkt på trender, dvs väljer att servera ngt som nästan ingen gillar men som helt plötsligt är trend. JAg vet inte hur många ggr jag hört att när makens släkt gick på Sjömagasinet för att fira farmors 80-årsdag, så fick de nyponsoppa till efterrätt. De var så besvikna! Visst, det är väl gott men inget speciellt. De hade ju väntat sig en flådig snajsig otroligt god efterrätt, sådant man inte får hemma. Nyponsoppan var säkert pga "husmanskosttrend" och säkert extremt hemlagad och så men det var ju inget speciellt tyckte de. Detta pratar de fortfarande om trots att det gått 14 år...

  • muggles

    Vänner: hur känns det att inte jobba? Övar du profylax?

  • muggles

    Jag fick en liten egoboost i lördags när jag handlade nya jeans - och fick GÅ NER en storlek (till samma som före grav)!

    Först sprängde vi vallen med att handla sammanlagt 3 par jeans och en ny tröja till maken (i stans absolut bästa affär - www.tedbernhardtz.com/). Riktiga jeansnördar som jobbar där och ger bästa gammaldags servicen.

    Sedan åkte vi till MediaMarkt och köpte hemmabiosystem för att DVD:n pajat (Maken kommenterade att min amorteringsplan just gick åt skogen men...).

  • muggles

    Fö är det min LCHF-diet som gjort att jag kan ha tajtare jeans för träningen går fortf på sparlåga. (Fast i min LCHF-diet ingår att äta bulle på helgen ).

  • muggles

    Nenne: du kan ju kolla lite efter amningstoppar - de kommer du att använda länge och de är ofta stretchiga runt magen. Det finns snygga sådana också... JAg kommer också ihåg att min mudd var alldeles för stor i början och hade den dubbelvikt. Men på slutet fyllde jag ut den

  • muggles

    Vi har just spanat in en segelbåt (modell stor) som sjunkit i småbåtshamnen som ligger här nedanför våra fönster (kontoret ligger ju vid älven). Det är bara masten som sticker upp (och den är stooor). Stackars dem!

  • muggles

    Lappis: vaffan - hade jag fått sav till en god middag hade jag nästan blivit förbannad. Typ "driver de med oss?!". Säker på att det inte var Dolda kameran???

  • muggles

    Vickan: man har max 120 sem-grundande dagar tror jag (enl FK, inte beroende på avtal).

    Jag har plötsligt 28 sparade sem-dagar! Och företaget gillar inte att vara skyldig mig så mkt så jag har uppmanats att ta fram en plan på hur jag tänker göra åt dem. *I-landsproblem* Det blev så när jag snålade med att ta sem-dagar och tog f-dagar istället både sommaren innan Moa föddes och den efter. Jippiiieee... (bra att ha till Guadaloupe-resan som kommer att bli av om jag inte blir gravid igen!)

  • muggles

    Frullan: vi trivs kanon! Har inte saknat stan en enda gång och Moa trivs också kanon. Hon har inte bytt dagis än för det är lögn i helvete att få dagisplats i den stadsdelen, men i aug hoppas vi få plats...

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge