• muggles

    Vi fortsätter blanda och ge

    Frullan: kul med lite update. Jobbar du igen nu?

  • muggles

    Nenne: ang skidor så kan ingen annan tala om för dig om du kan åka el inte (ja möjgligen en sjukgymnast då) för det är så individuellt om det går el ej. Själva barnet ligger jättetryggt och fint i magen och kan inte "slå sig" om du tex skulle ramla. Det enda som kan hända (och det är iofs rätt allvarligt) är att moderkakan kan lossna och det är farligt men det händer ju inte vid "vanliga" olyckor, utan kanske mer som när Anja åker...
    Det är foglossningen som är kruxet. Foglossningen beror ju på (som du säkert vet) att bäckenet luckras upp och att fogarna börjar röra sig och gnida sig mot varandra - och det är det som gör ont. Slalom är typ det sämsta du kan göra mot bäckenet... Du vrider ju och belastar bäckenet ganska kraftigt vid slalomåkning. Jag var som sagt i v17 och fick major foglossning av just åkningen - kunde knappt sätta mig på toa efter några dagars åkning (fick ta stöd för att kunna sätta mig och så). Men jag är så jäkla envis och åkte iaf. Men jag hade tur ändå för min foglossning gick över sedan, när jag väl slutade åka skidor. Men du verkar ha det mer konstant...?

  • muggles
    nennesjuttioåtta skrev 2010-03-01 14:56:01 följande:
    jaja, något ska jag ju drabbas av. Fast jag fattar fortfarande inte att jag är gravid. När gör man det?!?!? Ibland får vi såna där glädjefnattstunder av ren eufori ? WOOHOOOOO vi ska bli mamma och pappa till en liten av oss! Eller om man går på stan själv och helt plötsligt slår det en att man äntligen är det där man längtat efter så himla länge och man flinar med hela ansiktet så om det var gångjärn i nacken så skulle huvudet trilla av. Jag älskar att vara gravid men tycker redan nu att tiden går alldeles för fort, snart har ju halva tiden gått! Det här kanske är enda gången! Jag vill vara gravid jämt, jämt, jämt! P tycker också det är fantastiskt och är så glad för att jag äntligen är glad, så som jag brukade vara.
    Ha precis så kände jag när jag var gravid. Insåg plötsligt att jag var i den gruppen som jag avundats förut (den med magar).
  • muggles

    PB: det finns alla grader så det behöver inte göra så farligt ont heller. Och min gick över medan Vänner fick sin några dagar innan förlossningen, så det är så himla olika. Många säger att har man väl fått det så är det där för att stanna men så var det itne för mig.

  • muggles

    Nenne: har du kollat så att magen får plats i skidbyxorna???

  • muggles

    NEnne: men du kan ju prova att åka (det var det jag menade) och se hur det känns. Åk 2h, ta en paus och se hur det känns. Gör det ondare - lägg av med en gång och åk och ta ett jaccuzzibad istället!

  • muggles

    Nenne: du har inte funderat på att skaffa ett bälte? Vet att Vänner hade nytta av sitt, hon kan säkert tipsa om bra märke och så.

  • muggles

    Nenne: mina skidbyxor har ett smalare parti vid midjan så när jag åkte fick jag ha dragkedjan öppen, speciellt när jag böjde mig ner i svängarna så svällde ju magen liksom. Man har lite sämre balans när man åker med mage också

  • muggles
    nennesjuttioåtta skrev 2010-03-01 16:28:56 följande:
    Ang Trollet, det kommer ju bli bättre, håll ut! Njut av tiden istället! Den kommer inte igen!
    Haha, det citatet ska jag plåga dig med sedan när du inte får sova Nenne! Just den tiden är nämligen inte så njutbar...
  • muggles

    Det verkar bara vara jag som inte är så impad av Ullared. Jag tycker barnkläderna på Lindex/Kappahl är finare och mer prisvärda än på Ullared. Jag köper hellre en fin tröja för 69 kr på Lindex än en halvfin för 49 kr på Ullared. Och vinterstället som jag var så nöjd med från Ullared (byxor plus jacka) för 269 kr - dragkedjan på jackan går upp hela tiden så kvaliteten var ju sådär. Näe, några fler större shoppingturer dit blir det inte.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge