• _koko_

    Vi fortsätter blanda och ge

    AM - Bakslag är väl en del av det, men jag hoppas Hektor fattar att han är trygg och att det är skönt att somna utan att gråta först.

    porchez - Ja, det blev ju tripletter till och med nu när jag postade om... Hrm... Men jag tyckte det första inlägget såg så svårläst ut...

    Hoppas förresten även jag (såklart) att få se AM på tv! Har itne sett så mycket av programmet i fråga, men när jag sett det har det varit underhållande.

  • _koko_

    lappis/snaily - Eller hur! Nu är det bara att hoppas att jag klarar av att sy upp dem. Normalt sett har jag rätt gott självförtroende när det gäller att sy, men "normalt sett" köper jag också billigare tyger...

    tinga - Åh, vad häftigt med jobbresa till japan!!!

    cicci - Hoppas det gick bra igår. Hade tänkt ringa och kolla läget idag, men sen blev det som vanligt, tiden bara gick.

    snaily - Tänk att du också fått vara med om det fantastiska och overkliga att se ett pickande hjärta. Den finaste pixeln som finns. Är fortfarande alldeles nipprig av lycka för er skull!! Pussa lilla ynglet och numera stora korven från mig!

    lappis - Smaklig måltid!

    Tittar även jag på lyxfällan och blir mörkrädd... Fast snart hamnar väl även jag där med min shopping på sistone.

  • _koko_

    snaily - Han sover 3h åt gången just nu, och så länge han vägrar börja äta mat kan jag inte kräva så mycket mer av honom känns det som. Men jag är hoppfull. Häromnatten sov han 9h i sträck, har bara hänt en gång, men händer det en gång kan det hända igen! Jag har börjat trycka på kinderna för att få honom att öppna munnen efter tips från cicci, och det funkar faktiskt rätt bra. Jag tar ju inte i så han blir ledsen, och när jag väl får in mat i munnen på honom så sväljer han utan protester.

    Sen har jag även börjat testa mjölkfri välling i pipmugg. Det går sådär, är han hungrig gallskriker han, är han inte hungrig leker han med pipen. Men vi har bara provat 3 gånger än så länge, skam den som ger sig!

    Nu måste jag nog krypa i säng, fast förresten, först måste jag äta nåt mer!

  • _koko_

    Och just det, ja, vi sover fortfarande i källaren. Men jag har ju min riktiga säng där nu (en oväntad fördel med att köpa två 90-sängar isf en dubbelsäng), så det funkar bra.

  • _koko_

    lappis - Fukuoka, finns det något som heter så???

    tinga - Tack, gulle du. Men eftersom det är grym mönsterpassning så är det just klippningen som är problemet. Det ska skarvas på en massa ställen för att få till det snyggt (jag ska göra kappa), så det är inte bara fyra sömmar. Men nu ska jag sluta gnälla, egentligen tror jag också att det kommer att gå bra.

    snaily - Ja, vi är på rätt väg. Och att han numera är en glad skit gör ju allt lättare också.

    lappis - JA, klart vi ska picknicka!!!

    Nu har jag klämt en tallrik naturell yoghurt med lingonsylt och tre rågmackor med MASSA smör och ost. Så nu, sängen!

    Hmmm, får man sådär mycket presenter i slutet kan lyxfällan få komma hit också.

  • _koko_

    Asså det blir ju inte svårare att klippa för att det är mönsterpassning, men eftersom det är mönsterpassning blir det mycket att klippa och skarva, det var så jag menade...

  • _koko_

    Nu är det tyst i huset, bara mamma-tomten är vaken... Fast bara för att jag skriver så lär väl båda vakna.

    Är trött idag, jättetrött. Tycker inte direkt att jag har någon anledning, det är väl en sån dag bara.

    Skit och Blä för mugglans mens, ska den komma kan den åtminstone komma innan man har börjat tänka tanken!!!

    Vaginos behandlades ju jag för under min långa nedreglering, jag samlade verkligen på orsaker till barnlöshet!! Fast jag hade vaginos när lillebror blev till också (eller så fick jag det strax efter, det upptäcktes när jag var i v7 och gjorde vul), så det är ju ingen absolut sanning det heller...

    cicci - Skönt att det gick bra, håller tummarna för fortsättningen! Ses på tisdag igen? Jag tar nog inga klackar den här gången.

    Tycker ju även jag att ciccis vagn är skitsnygg och väldigt praktiskt. Var väldigt nära att köpa en, för mig sprack det på att man inte kan ha sittdelen mot sig. Conny sitter fortfarande ofta vänd mot mig, så det var ju rätt beslut för oss. Lillebror fick däremot åka lite framåt häromdagen (dessutom i paraplyvagn) och han skrattade hela vägen!! Så konstigt egentligen, conny är den självständige och lillebror den närhetstörstande, ändå är de precis tvärtom när det gäller att sitta i vagn.

    EA - Hade inte heller hört talas om extrasprutor. Kan förstå att läkarna tycker det är jobbigt nuförtiden med alla självdiagnosticerande patienter som letat på nätet, de (läkarna) måste ju vara betydligt mer pålästa idag än förr i tiden känns det som...

    Jahapp, där vaknade lillebror!

  • _koko_

    9parnassia - Skönt att stockningen släppt och hoppas att du inte åker på något nytt om du gav dit ut. Minns imn första mjölkstockning med conny, hade precis som du världens frossa när febern steg, låg med täcke och 4 tjocka filtar och frös ändå... Och hade så ONT i bröstet!!! Men det gick ju över och nästa gång jag fick det var det inte alls lika illa.

    Med lillebror har jag inte fått en enda stockning, trots att jag till och med ammat utomhus i 10 minusgrader, men så ofta som han ammat i perioder har det nog inte funnits någon mjölk som kan fastna...

    Hoppsan, där välte jag ut ett glas äppeljuice delvis över datorn, får se hur det slutar! Än så länge verkar den fungera iaf...

    Inatt hade jag panik över att lillebror inte äter. Jag är sjukligt trött just nu, fungerar knappt känns det som. Ska försöka ringa hit min mamma i morgon så jag får lite avlastning. Just nu är sambon ute med båda barnen så jag får vara i fred lite, men när det är så vackert väder som idag kan man ju inte ligga inne på soffan...

    snaily - Mina föräldrar reagerade lite likadant när vi berättade. De kom efteråt och bad om ursäkt, de hade blivit så överrumplade (de visste inte ens att vi försökte). IVFen berättade vi om lite senare och fick nog inte så jättemånga frågor då heller, tror att det är lite hokuspokus för många i den generationen. Men jag förstår att det känns jäkligt tråkigt!!! Ge dem lite tid och försök att inte ta åt dig är mitt bästa råd. Och att ni inte skulle bli bra föräldrar??? Nä, det var det dummaste jag hört!!! Ni är ju redan världens bästa föräldrar till världens finaste korv!

    telis - Tror jag glömde skriva det, men det var ju helt klart något att tänka på ang två kyl/frysar bredvid varandra! Vi har dock rätt bra ordning i kylen idag, så jag tror vi skulle klara det (jag tänker mig en kyl för mejerivaror, kött osv och en sval för grönsaker, drycker osv).

    snorkis - Skönt att ni kom igång iaf, så det blev lite shopping när ni ändå tagit er dit. Och knepigt med mor din. Det går ju aldrig att i förväg veta hur man reagerar efter förlossningen, vissa vill inte ha något besök alls, andra vill visa upp barnet för hela världen på en gång, och ytterligare andra vill gärna ha hjälp och avlastning redan från början. Men det kan nog vara bra att göra klart för mamma (när det passar) att det är ni som ringer henne och inte tvärtom...

    Nä, nu är frukosten avklarad, dags att dra på mig lite kläder och ut och njuta av vädret!!
    Kram på er! Och som vanligt förlåt för allt jag missat att kommentera...

  • _koko_

    AM - Trist att allt hopar sig, hoppas ungarna skärper till sig!

    BS - Vet hur du känner dig. Jag vet inte riktigt vad som hänt med mig just nu, men jag är fullständigt utmattad. Får panik bara av att tänka på att ha båda barnen. Det känns som att jag håller på att drunkna, bokstavligt talat. Det har inte varit "värre" än vanligt, men jag tror påsklovet, när jag hade båda barnen själv hela veckan, satte spår som sitter kvar. Känner mig så klen som inte klarar det bättre än såhär, är totalt orkeslös, orkar inte ens göra en kopp kaffe och sätta mig i solen?!!

    muggles - Man får samla på det fina så man kan skaka av sig de jobbiga stunderna, precis som du gör! Ska verkligen försöka göra det jag också. Eller, jag försöker, men det räcker inte här just nu.

    tinga - Tack! Skönt, nu känns det bättre. Försa lampan var jättesnygg, andra var också snygg, men själva lampfoten tyckte jag var rätt plastig/tråkig?!

    nenne - Vad är det för speciallucka ni köpt från USA? Lovar att det blir skönt när hon kan gå ut och in själv, förutom när hon börjar dra in möss/fåglar/råttor då, som våra katter.
    Vi ska förresten titta på en kompis till vår katt snart. Denna gång en släkting till en kompis, så förhoppningsvis slipper vi dramatik...

    PB - Glömde förut, vilka grannar ni har!!!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge