• _koko_

    Vi fortsätter blanda och ge

    Oj, vad konstigt jag skrev... En kompis till oss har en släkting vars katt fått kattungar. De ska vi titta på.

    Och jag undrar också vad lappis trallar om, är det bara det fina vädret? För det ska snöa på torsdag...

  • _koko_

    nenne - Hahaha, åh, tack för ett gott skratt, det behövdes!

    nenne igen - My God, vilket teknik-under!! Man skulle ju nästan kunna tro att ni var ingenjörer och tekniknördar båda två!
    Vi har en sån med magnet, värdelöst. Dels är magneten rätt tung, och dels funkar den inte om magneten råkar hamna i nacken på katten (vilket den lätt gör när katten kliar sig på halsen). Men den funkar även utan magnet om man tejpar ner spärren, så vi använder fortfarande den kattluckan.

    BS - Jag ser till att inte komma hem förrän det är matlagningsdags, conny är nöjd när han får springa omkring eller leka med grävmaskiner i någon sandlåda. Nu när lillebror går med på att ligga i vagnen går det ju betydligt bättre också. Fast sitta i vagnen gillar han fortfarande inte...

    Nu ska jag nog fundera på att göra mig en kopp iaf... Jag kommer få ännu mer ångest om hela den här dagen går och jag inte varit ute...

  • _koko_

    (de enda skator som kommit in hos oss har transporterats i munnen på en katt, och då hjälper inga lås på kattluckan...)

  • _koko_

    lappis - Hahaha, jag hoppas du inte gnäller på maken! Jag ska på dop på lördag och kom precis på att jag ju måste ha något på mig då. Något man kan amma i dessutom...

    vickan - Grattis till liften, äntligen!!

  • _koko_

    Liten - Jag har en fleeceoverall i storlek 62 som du gärna får låna om det inte är viktigt att det är tvådelat?

    PB - Förstår din frustration, aldrig kul när något är misskött oavsett vad det är! Vi bygger bort rabatter och flyttar buskar för glatta livet eftersom vi vill ha en lättskött trädgård. Vill mest ha krukor på altanen faktiskt, därav mitt knöl/lök-inköp från odla.nu.

    Och där vaknade lillebror, men han har sovit i två timmar, toppen!!

  • _koko_

    Liten - Jag kan posta den om du vill? Lite porto kan jag bjuda på, bara roligt om overallen kommer till användning! Inboxa adress isf.

    lappis - JA! Där sa du nåt!

    Tips till alla är ju förstås att ta före och efter-bilder!!! Lätt att glömma, åsså står man plötsligt där och har glömt hur stor björken / risig rabatten egentligen var. Då är det roligt att kunna ta fram foton och klappa sig själv på axeln. I PBs fall då, jag kan ju inte ta någon cred för att vår björk är borta. Eller lite, jag hjälpte ju till att lasta riset i helgen... 2 11-kubik-släp blev det.

    OCH NU: Det vackraste ljudet den här tiden på året hörs genom den öppna altandörren. Fågelsång tänker ni? NÄ, Gatsoparmaskinen!!!

  • _koko_

    Har inatt haft en nenne-dröm: Det var en massa snö överallt. Som tinade fort, och det blev en massa vattenpölar. Men när det tinade vaknade spindlarna, och det var ju läskigt. Sen såg jag plötsligt mother-of-all-spiders, men centimetertjocka ben och en kropp som var en decimeter i diameter. Och kunde flyga. Den jagade mig runt bakgården jag var på, kors och tvärs. Ibland hoppade den, ibland flög den. Och sen var det ju alla de andra, mindre spindlarna också... De kunde dock inte flyga.

    Vad roligt att läsa alla era förvirrade nya-funktioner-kommentarer!! Går det förresten fortfarande att göra smilisar på det gamla sättet fortfarande?

    muggles - Tack!! Ja, den senaste natten gjorde inte direkt saken bättre heller, lillebror vaknade en gång i timmen mellan 22 o 03, sen fick jag 3h iaf. Även conny vaknade en gång inatt, jätteledsen...

    Kram till Omsan, låter som att du trots allt har läget under väldigt bra kontroll!!

    Tusen tack för igår, BS, såååå mysigt!! Det gav mig massor av energi, kan jag säga, och resten av dagen blev jättebra! Astrid är förresten helt bedårande!!!

    Nu KAFFE!!! Idag ska sambon förhoppningsvis komma hem tidigt, har sagt åt honom att han måste komma hem tidigt och jobba hemifrån på kvällen en del nu så jag får en chans att komma ikapp, annars blir det inget bra snart.


    Hej sweet! Klok som en bok som vanligt.


    Vänner - Känner tyvärr även jag igen problemet... Vi är nog rätt många som borde säga upp oss som hemmets projektledare ibland... Jag ska försöka få sambon att läsa boken iaf.

    Fasen, vet att det var mer jag skulle kommentera...

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge