Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Förra vintern bokade vi ju en vecka i Sälen för att Iris skulle få se snö. I år är vi så trötta på snö så vi har skippat fjällveckan. Vi hade tänkt boka sent annars och vänta och se hur det gick med Astrid men nu som sagt så har både vi och mina föräldrar fått nog av snön! Synd att vi inte visste att man kunde åka lift upp och fika och så lift ner igen, vi åker ju inte slalom någon av oss. Maken vill nog inte åka mer längd i sitt liv heller, han drabbades ju av frozen shoulder efter att ha ramlat i en backe förra året och han är fortfarande inte återställd, nu kan han nästan lyfta armen över huvudet men inte riktigt ända upp och ont har han fortfarande. Vi var annars iväg till jag tror att det var Hundfjället och badade i bubbelpoolen där, bassängen verkade riktigt rolig för barn, det var någon våg eller virvel eller vad det var i den. Fast man fick vara där tidigt för mitt på dagen så var det fullt och det var lång kö för att få komma in.

  • BrudSommar2006

    Liten, vi har precis samma blöjerfarenhet som ni vad det gäller Libero och Pampers.

    MSW, vad roligt med så bra värden!

    Snigeln, sexrätters och spa, det låter fantastiskt i mina trötta öron!

    Astrid vaknade halv fem imorse, gäsp.

    Nu har vi varit och tagit nytt blodprov för bilirubinvärdet så får vi se imorgon när svaren ska komma om det är tillräckligt bra för att få försäkring!

  • BrudSommar2006

    Snigeln, undrar också varför du tror att du inte är nedreglerad? Vad händer om du inte är det? Avbryter man då eller får du köra på någon vecka till och ta nytt prov?

    Liten, Mindre och Iris verkar precis lika vad det gäller att umgås med sin pappa! Det vänder aldrig heller för vår del, jag vet inte hur länge det har pågått men väldigt länge i vart fall.

  • BrudSommar2006

    AM, usch vad trist med kvarskatt! Det måste ju i vart fall absolut räknas som VAB om dagis är stängt. Vet inte hur det räknas om de öppnar efter halva dagen, för många är det ju redan för sent att åka till jobbet då. Nog borde man få VABa heldag ändå?

  • BrudSommar2006

    Ore, jag vet att Cicci haft skidor på Victor redan men Iris skulle absolut vägra sätta pjäxor av något slag på sig. Det är ett under att vi får på henne hjälm för att cykla eller som nu sist när de skulle åka stjärtlapp på dagis.

    Det är helt klart en fas det där med pappa och det drabbar i de flesta barn i någon utsträckning har jag förstått, det är bara det att den här jäkla fasen aldrig verkar gå över för vår del. Ingen vet väl i och för sig hur länge det är meningen att den ska sitta i...

  • BrudSommar2006

    De tog blodprov i tån på stackars Astrid, det var nytt, men det gick rätt bra faktiskt. Maken fick ta henne vid själva sticket för jag har fortfarande mardrömssessionerna på neo i färskt minne när de fick hålla på och gräva och sticka i en halvtimme innan de fick ut tillräckligt med blod varje dag. Sedan hade de på någon salva för att blodet inte skulle koagulera innan de fått ut tillräckligt med blod, det gjorde de inte på neo, kanske skulle tipsa dem om det, det skulle ju bespara de stackars bebisarna en hel del stick.

  • BrudSommar2006

    Nenne, ja det har varit ett elände med hans axel, första halvåret kunde han knappt röra armen alls. Han går ju hos sjukgymnast regelbundet där de mäter hur många procent mer han kan röra armen för varje gång han är där.

    Ja visst ja, det nya komplexet med bassäng och bio och allt vad det nu är i Lindvallen är så klart klar, den höll de ju på att bygga när vi var där.

    Just det, man kunde simma ut utomhus också ja, det var mysigt. Fast kallt om nästippen!

  • BrudSommar2006

    Nenne, ja det är nog tänkt att han ska kunna bli helt bra men det har ju som sagt gått ett år nu.

    Om Iris och Astrid vill lära sig åka utför får de klara sig själva, ingen lifthjälp här inte...

  • BrudSommar2006

    AM, tycker absolut att ni ska satsa på bad du och Hektor! Kanske Livia också någon av dagarna?

    Själv är jag både höjdrädd och farträdd så slalom fungerar uselt för min del! Klarar inga stora backar när jag åker längd heller utan får gå ner. Bäst är att åka på typ en golfbana eller så där det är rätt så platt.

  • BrudSommar2006

    Muffins, ja, maken, vid längdåkning!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge