Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Ja jag är också spekulant i så fall, hon verkar vara en fantastisk människa!

  • BrudSommar2006

    Muggles, jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag håller med, vad sjutton skulle vi göra utan AM här i tråden! Bra beslut att dricka gott vin också, jag drack ett litet glas till filmen faktiskt, plus en nybakad muffins.

    Iris älskar att hjälpa till att göra muffins, bara det att nu har hon kommit på att det är lika gott att sleva i sig smeten så nu blir det lite svårare...

    Hoppas det här inlägget inte hamnar olämpligt nu, har ett par sidor kvar att läsa ikapp.

    Lapinette, ha det så bra ikväll!

  • BrudSommar2006

    Struntar nog i bokrean i år, den tid jag har att läsa går typ åt till att läsa ikapp här i tråden!!! Plus att jag hinner plöja någon veckotidning också där det inte spelar någon roll hur lång tid det går mellan varven.

    Telis, usch för bebisar som bestämmer sig för att vara vakna halva nätterna!

    Liten, jag tycker så synd om er/dig och jag hoppas så att den lille inte tittar ut innan maken piggat på sig.

  • BrudSommar2006

    Nenne, va, luktar det klor om det är många som kissat i bassängen?? Bläh!!

    Där jag jobbar får man vara tacksam för att man får vara där typ, lönen ska man inte bry sig om. Typ. Någon gång har jag väl tänkt leta nytt jobb men fördelen att vara kvar är att ingen bryr sig om när man kommer och går bara man gör det man ska så det fungerar väldigt bra med småbarn. Minns inte när jag faktiskt jobbade en full dag sist på kontoret utan brukar ta igen det någon stund på kvällen hemma sedan om det är mycket.

  • BrudSommar2006

    Nenne, simning ska ju inte vara bra när man är gravid/har foglossning. Jag tror fortfarande inte att jag skulle klara att simma men det gör inget, på något sätt så känns det inte fräscht så länge jag ammar och inte så länge man ser ut som en flytande degklump med strimmor på heller för den delen. När jag tänker efter har jag nog klivit ner i en bassäng för sista gången, inget babysim för Astrid!

  • BrudSommar2006

    Snorkis, filmen var fantastisk men så sorglig att jag höll på att kollapsa! Fast det vet du väl redan om du läst boken.

    Ore, jag ser gärna bilderna och hämtar inspiration!

  • BrudSommar2006

    Hej FruLLan! Kul att se dig här igen, skönt att höra att allt är bra.

  • BrudSommar2006

    Liten, håller tummarna för att ni får hålla er kvar hemma inatt också!

  • BrudSommar2006

    Snorkis, jag vet inte hur mycket du vill att jag ska berätta om innehållet i filmen då om du inte läst boken än men den är väldigt fin och vacker men bland det sorgligaste jag sett på länge, just för att den handlar om barn, förhållanden, familj, sånt som man är mitt uppe i själv just nu och därför tänker extra mycket på.

  • BrudSommar2006

    Hej FruLLan - igen!!! Ved roligt att se dig här men vad tråkigt att höra om kissen, stor kram! Jag fasar för att någon av våra ska gå och bli överkörda, för det känns som största risken här, Iris är så otroligt fäst vid dem. Samtidigt känns det omöjligt att lyckas ha dem som innekatter, man vill ju kunna öppna på sommaren.

    Med Astrid går det bra förutom att Iris har smittat henne med en dunderförkylning så hon rosslar och hostar nu stackarn, snuvan verkar på väg att ge sig. Iris är jätteförtjust i Astrid, det är lite svårt att få Iris att låta henne vara ifred när hon sover bara. Sedan att man lider av viss sömnbrist och har ont i öronen av Astrids illvrålande kvällstid är en annan sak...

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge